Horoszkóp

Ez a mantrád 2019-re a horoszkóp szerint

Íme a csillagjegyek mantrája 2019-re. Ez az a mondat, amit a céljaid, a fogadalmaid megvalósítása érdekében érdemes jól látható helyre kitenned, és minél többször rápillantanod, elolvasnod. A mantrák ereje óriási....

A Kos mantrája 2019-re

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra kos csillagjegyKos jegyűként 2019 számos kihívást és lehetőséget tartogat, ami a boldog pillanatok mellett néha stresszel és feszültséggel is járhat. Mantrád éppen ezért erre az évre: Szívem mindig az igazsághoz vezet.

A Bika mantrája 2019-re

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra bika csillagjegyBika jegyűként az Uránusz bolygó érezhető változásokat okoz az életedben. Te nem igazán rajongsz a változásokért, pedig most nagyon sokat nyerhetsz. Mantrád a jövőbeli sikerekért: Elég erős vagyok, hogy elbírjam a változásokat.

Az Ikrek mantrája 2019-re

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra ikrek csillagjegyIkrek jegyűként 2019 nagyon sok új lehetőséget tartogat neked. Kíváncsi természetedet új ismeretekkel bővítheted. Tanulhatsz, fejlődhetsz, előreléphetsz. Személyes mantrád pontosan ebben támogat téged: Akkor élek igazán, amikor újat tanulok.

mantra csillagjegyek horoszkóp

Ez a csillagjegyek mantrája 2019-re (iStockphoto)

A Rák mantrája 2019-re

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra rák csillagjegyRák jegyűként szívesen fejleszted önmagadat, az önismeretedet. Otthonod, a párkapcsolatod mindennél fontosabb a számodra. Az élet ugyanakkor változások folyama, amit te sem kerülhetsz el. Mantrád 2019-re nem véletlenül ez: Mindenütt otthon vagyok a világban.

Az Oroszlán mantrája 2019-re

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként dicsőségre, örömre, romantikára születtél. Idén valamennyiben részed lehet, ha akarod a karrieredet is megváltoztathatod. Fedezd fel a benned rejlő kreativitást és tehetséget, mantrád is ebben támogat téged: Mindenben győzök, amit örömmel csinálok.

A Szűz mantrája 2019-re

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra szűz csillagjegySzűz jegyűként önmagadra találhatsz 2019-ben. Az élet lehetőség ad neked, hogy megmutasd, ami valóban benned rejlik. Idén megtapasztalhatod, hogy igazán fontos és értékes ember vagy. Mantrád ebben segít és támogat téged: A világnak szüksége van rám, a képességeimre.

A Mérleg mantrája 2019-re

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra mérleg csillagjegyMérleg jegyűként az idei évben minden másnál fontosabb lesznek a baráti kapcsolataid, ahogyan persze a szerelmi életed is. Az Uránusz bolygó támogat a változásokban, és abban is, hogy megszabadulj minden mérgező kapcsolattól. Mantrád 2019-re: A szeretet mindenkor a legjobb választás.

A Skorpió mantrája 2019-re

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra skorpió csillagjegySkorpió jegyűként a szavak erejével bármit elérhetsz 2019-ben. Persze, nem mindegy, hogyan fogalmazol. A szavakat valódi fegyverként használhatod, de azt is meg kell tanulnod, hogyan védheted meg magadat. Mantrázd idén minél többször: Az átváltozás képessége a legnagyobb erősségem.

A Nyilas mantrája 2019-re

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra nyilas csillagjegyNyilas jegyűként idén nem lesz okod panaszra, hiszen csodás év elé nézel. A Jupiter most valódi szerencsével támogat téged, utazhatsz, világot láthatsz, valódi kalandokban lehet részed. A valódi sikerhez mantrázd minél gyakrabban: Valódi kaland az élet, amikor megnyitom magamat.

mantra horoszkóp csillagjegyek

A személyes mantra 2019-ben is segít a célok megvalósításában (iStockphoto)

A Bak mantrája 2019-re

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra bak csillagjegyBak jegyűként az idei év szinte hihetetlennek ígérkezik. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz a jegyedben jár, mellette a Plútó is téged támogat a siker felé vezető úton. Idén bármit megvalósíthatsz, amit csak kitűzöl célként magad elé. Személyes mantrád is ebben támogat és segít téged: Sikeres vagyok, amikor kedves vagyok magammal és másokkal.

A Vízöntő mantrája 2019-re

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként 2019-ben számtalan új baráti kapcsolatot köthetsz. Szinte nem lesz olyan társasági esemény, amire ne kapnál meghívást. Felpörög körülötted az élet, érdemes elfogadnod és használnod az új kapcsolat támogatását. Mantrád is ebben segít téged: Nyitott vagyok az új eszmékre, az új gondolkodásra.

A Halak mantrája 2019-re

holdfogyatkozás július 27. horoszkóp mantra halak csillagjegyHalak jegyűként körülötted is felforrósodik a hangulat. A kommunikáció, a mély beszélgetések mindennél fontosabbak lesznek 2019-ben. Légy nyitott az ismerkedésre, az új információkra, hiszen idén te leszel a csatorna, aki a híreket továbbítja. Mantrád az idei évre: Én vagyok a szeretet csatornája. A szeretet rajtam keresztül áramlik.

(via refinery)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top