Horoszkóp

Erre a nyári élményre vágynak a csillagjegyek

Milyen valódi élményre vágynak idén nyáron a csillagjegyek? Mivel lephetnéd meg a párodat az egyik hétvégén? A horoszkóp remek javaslatai biztosan beválnak, és örök emlékeket hagynak bennetek... Ez az, amit ki kell próbálnotok mindenképpen.

Akár flörtölésről szól a nyár, akár új szerelem érkezik villámszerűen az életedbe, az év legforróbb időszaka kiváló alkalom, hogy romantikus élmények sorát éld át, új és izgalmas dolgokat próbálj ki a pároddal vagy épp a leendő szerelmeddel. Ha feledhetetlenné szeretnéd tenni ezeket a heteket, vess egy pillantást a horoszkópodra, s mindjárt kiderül, hogy a legklasszabb nyári élményeket milyen módon szerezheted.

Kos: idén nyáron vidámpark

Ha olyan emlékre vágysz, ami kiállja az idők próbáját, irány a vidámpark! Remek randihelyszín, üljetek fel a hullámvasútra, próbáljátok ki a vizes csúszdát, mérjétek össze erőtöket valamilyen mókás versenyen, a lényeg, hogy az ilyen napok Kos jegyűként biztosan felejthetetlen élményeket rejtenek számodra.

Bika: irány a régiségbolt!

A Bika odavan az elegáns dolgokért. A legjobb nyári emlékedért érdemes ezért régiségboltba menned, gyönyörű vintage holmikat nézegethetsz a szerelmeddel, legyen szó ékszerekről vagy bútorokról, imádod közelről szemrevételezni az egyedi és igazán stílusos tárgyakat.

Ikrek: szabadtéri színház

Az Ikrek számos jellemzői között ott szerepel, hogy imádja a színházi előadásokat és az élő show-műsorokat. A nyár tökéletes időszak, hogy elővegyél egy plédet, és Shakespeare-darabokat nézz a pároddal a nyári szabadtéri előadások keretében, vagy zenei fesztiválokra látogassatok el.

Ezek a programok még randira is tökéletesek (istock)

Rák: valódi nyári élmény az éjszakai úszás

A Hold és a víz kettőse örök emlék marad a Ráknak. Egy éjszakai fürdőzés a pároddal a csillagok fénye alatt a közeli strandon, uszodában számodra örök emléknek ígérkezik. A fürdőzés után pedig a csillagokban is gyönyörködhettek a medence parton. Tökéletes randi, igaz?

Oroszlán: koktél egy tetőteraszon lévő bárban

Az Oroszlán imád új dolgokat felfedezni. Nyáron igyekszel elsőként lecsapni a város legjobb helyeire, legyen szó a legszebb tetőteraszos bárokról, ahová kiülve társaddal élvezheted az éjszaka fényeit, miközben számtalan szelfit is ellőhetsz magatokról. Innen haza sem akartok majd menni…

Szűz: a hegyekben túrázna szíve szerint ezen a nyáron

A Szűz az egészséges életmód híve. Éppen ezért mindenkor örök nyári emlék marad, ha elmész kirándulni a pároddal. Pakolj fel harapnivalót, vidd magaddal a plédedet, s amikor felértek a hegy tetejére, piknikezzetek, pihenjetek, és gyönyörködjetek a csodaszép tájban.

A nyár mindenkiben mély nyomokat hagy idén (iStock)

Mérleg: valódi vacsoraparti a nyár legszebb élménye

A Mérlegnek számos barátja van, akiket imád vendégül látni. Remek érzéked van a dekorációkhoz, és mindent meg is teszel azért, hogy mindenki jól érezze magát nálad. Örömmel rendezel vacsorapartit, ahová meghívod a legjobb barátokat, így ez az este nem csak neked marad örökre szóló élmény.

Skorpió: a nyár legizgalmasabb élménye leküzdeni az akadálypályát

A Skorpiónak fontos, hogy bízzon a párjában. Tele vagy energiával, s egy kalandparki túra tökéletesen passzol aktív, szenvedélyes, ugyanakkor bátor és kíváncsi természetedhez. Ráadásul remek alkalom, hogy egymást támogatva legyőzzétek a „félelmet”. Tény és való, emlékezetes randi lesz mindkettőtöknek.

Nyilas: spontán autós utazás

A Nyilas odavan a kalandokért. Pakold össze a hátizsákodat, és irány az autós túra a pároddal! Mindig a spontán ötletek a legjobbak, ráadásul az út tökéletes alkalom, hogy minél többet megtudjatok egymásról. Fölösleges bármit is megszervezni, csak induljatok el, szállást meg úgyis találtok.

Ilyen élményekre vágynak ezen a nyáron a csillagjegyek (iStock)

Bak: valódi kempingezés

A Bak szeret spórolni. Egy romantikus kempingezés nemcsak alkalmat ad arra, hogy kettesben legyetek, hanem egyúttal a pénztárcát is kímélitek. Persze bizonyos szint alá nem kell adni, a kényelem, a komfort mindennél fontosabb az örök élményhez.

Vízöntő: romantikus séta a közeli arborétumban

A Vízöntő szeret filozofálni az élet nagy dolgairól. Miért is ne nézhetnéd meg vele a közeli arborétumot, ahol közösen mélyülhettek bele a gyönyörű és egzotikus növények és virágok pazar látványába. Nem mellesleg ez is tökéletes lehetőség, hogy inspirálódj, s más szemszögből szemléld a világ dolgait.

Halak: legszívesebben a szabadban festene ezen a nyáron

A Halak kreatív típus, és igyekszik kifejezésre juttatni érzéseit. Varázslatos marad számodra az este, ha vásárolsz néhány festővásznat, festéket, ecseteket, és a pároddal együtt alkottok az éjszaka fényeinél vagy akár a reggeli napfelkeltében… Romantikus?

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top