Horoszkóp

Ezért a tulajdonságodért szeretnek beléd a csillagjegyek

Vajon mit látnak meg benned a többiek? Milyen tulajdonságodért szeretnek beléd? Mi az, amit érdemes még inkább előhoznod magadból? A horoszkóp választ a kérdésekre, és persze a legpozitívabb tulajdonságodról is olvashatsz.

A szerelem szeszélyes és különös, s nem csekély kihatással van az ember életére. Furcsának tűnhet, ám általában egyetlen tulajdonság vonzza egymáshoz a párokat, függetlenül attól, hogy a tudatában lennének ennek. Lehet ez a kedvesség, a magabiztosság, a pozitív kisugárzás, hogy csak néhány lehetséges okot említsünk. Ha kíváncsi vagy, esetedben mi az az egyetlen pozitív jellemvonás, amiért a többiek a csillagokat is lehoznák érted az égről, vess egy pillantást a saját horoszkópodra… Izgalmas és szívet melengető részletek következnek.

Kos: Szenvedély

Változnak az idők, s úgy tűnik, az „engedelmes kislány”-stílus egyre kevésbé jön be a többinek. Ám a saját erőből felépített karriered, a céltudatosság nagyon is sokak csodálatát váltja ki. Ámulva nézik, Kos jegyűként hogyan éred el a céljaidat, mennyire magabiztos vagy, titkon irigylik a meggyőződésedet, miszerint csak idő kérdése, hogy learathasd munkád gyümölcseit.

Bika: Következetesség

Az olyan időszakban, amikor mindenki naponta változtatja stílusát az aktuális divatnak megfelelően, Bika jegyűként épp a hagyományos stílusoddal tűnsz ki a tömegből. Ragaszkodsz a megszokotthoz, ami rendkívül vonzónak tűnik egy olyan partner szemében, akinek hiányzik a stabilitást, a megbízhatóság az életéből. Régimódi vagy, de a szó pozitív értelmében.

Ikrek: Pozitív energia

Ikrek jegyűként a folyamatos kíváncsiságod, a tájékozottságot téged örökké fiatalon tart. Nem véletlen, hogy milyen sokan imádják ezt az oldaladat. Nem vagy hajlandó túl komolyan venni az életet, ami pozitívan hat a környezetedre. Bájos lazasággal élsz, aminek köszönhetően bárkivel megtalálod a közös hangot. Kedvességednek, közvetlenségednek köszönhetően gyűjtöd az ismerősöket.

Rák: Érzékenység

Rák jegyűként, amikor igazán szerelmes vagy, akkor azt minden porcikáddal éled meg. Lehet, hogy a párodnak több kapcsolata is volt előtted, ám aligha élt át olyan mély és erőteljes érzéseket, kapcsolatot, mint amit veled. Olyan meleg otthont teremtesz, amire senki más sem képes, együttérzéseddel és kedvességeddel könnyedén leveszel bárkit a lábáról.

Oroszlán: Belső erő

Erős Oroszlánként nem engeded, hogy a büszkeségedet bárki is megtépázza, s emiatt a környezeted nem is tehet mást, csak csodálhat téged. Hűséges vagy a szeretteidhez, bármit megtennél értük anélkül, hogy bármit feláldoznál az önérzetedből. Határozottságod, életerőd lenyűgöző, s az irántad való szerelem mindenkor tisztelettel is párosul.

Szűz: Hűség és bölcsesség

Szűz jegyűként, ha időt szánsz valakire, annak a partnernek nagyon különlegesnek kell lennie. Bár mindig udvarias vagy, a körülötted lévők megérzik, hogy tökéletesen kiismered az embereket. Arra vágynak, hogy elismerd őket, s ha ez megtörténik, nem tudnak szabadulni a bűverődtől. Az sem a véletlen műve, hogy nagyon sokan valósággal odavannak a lelkiismeretességedért, a bölcs meglátásaidért.

Ez a különleges tulajdonságod tesz igazán vonzóvá a többiek szemében (Fotó: iStock)

Mérleg: Jóindulat

Ha bárki is lejtőre kerül körülötted, Mérleg jegyűként te vagy az egyetlen, akinek a legszívesebben kiöntik a szívüket. Egyedül te vagy képes megnyugtatni a többieket. Nem okoz számodra gondot, mit mond, hiszen azt azonnal érzed. A körülötted lévők csodálják nagy szívedet, erkölcsösségedet és igazságérzetedet, hogy képes vagy kiállni mindazért, amiben igazán hiszel.

Skorpió: Temperamentum

Skorpió jegyűként csábító kisugárzásod, a belőled áradó szenvedély mindenkit magával ragad. Élénk képzeleterőd és érzékiességed lenyűgöző, a környezeted nem is tud betelni a mély érzelmeiddel, ami az idő múlásával sem változik. Párod iránti szerelmed és hűséged semmit sem lankad, akkor sem, ha vállalati ranglétra tetején kötsz ki.

Nyilas: Optimista természet

Nyilas jegyűként te mindenkiből a legjobbat tudod kihozni, és ezért a nagyszerű tulajdonságodért hihetetlenül csodálnak téged a többiek. Idealista gondolkodásmódod, pozitív életszemléleted csábító, ahogyan az is, hogy nem veszed túlságosan komolyan magadat. Mottód: „Az életet élni kell, méghozzá a legteljesebb mértékben.” És te tényleg nem adod fel az álmaidat.

Bak: Becsületesség

Nem érdemes lebecsülni egy hölgy tisztaságát. Bak jegyűként te vagy a tökéletes példa, hiszen soha nem adod fel az elveidet csak azért, hogy valaki kedvében járj. És éppen ez a következetesség tesz téged igazán ellenállhatatlanná. Mindig megtartod a szavad, kiállsz a többiek mellett, támogatod, motiválod őket, ami csodálatot ébreszt a körülötted lévőkben.

Vízöntő: Függetlenség

Vízöntő jegyűként a szabad szelleműséged és szabadság iránti vágyad nem engedi, hogy csak azért élj egy kapcsolatban, mert az kényelmes számodra. Időt szánsz magadra, a hobbidra, a szellemi és lelki fejlődésre. Különleges és egyedi kisugárzásoddal, az életszemléleteddel varázsolod el a férfiakat, hiszen te egészen más vagy, mint akikkel korábban randiztak.

Halak: Őszinteség és empátia

Miért szeretett bele a kőszívű Szörnyeteg a szépségbe? És viszont? Az együttérzéséért. Halak jegyűként te kellő türelemmel rendelkezel ahhoz, hogy észrevedd, mi áll a párod viselkedésének hátterében. Megérzéseidnek köszönhetően pedig pontosan tudod, hogyan közelíts hozzá. Gyakran hallhatod: „ezt még soha nem mondták nekem”, ami egyfajta dicséretnek is beillik…

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top