Horoszkóp

2019 utolsó hosszú hétvégi szerelmi horoszkópja

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben, a párkapcsolatban 2019 utolsó hétvégéjére. A karácsonyt követően hosszú hétvége nagyon meghittnek és szerelmesnek tűnik. A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben 2019 utolsó hosszú hétvégéjére? Furcsának tűnhet, hogy a karácsonyt követően máris hosszú hétvége vár rátok a pároddal. Talán picit sok volt a családi látogatásokból, a közös ünneplésből. A bolygók szerint ezt a három napot érdemes kettesben tölteni. Nagyon meghitt és szerelmes hangulatban kerülhettek mindketten.

A párodnak írt üzenetet is érdemes elolvasnod, hiszen sejtheted belőle, ő vajon mire vágyik most a leginkább, és hogyan hatnak rá a bolygók energiái. Nem mellesleg azt is tudhatod, hogyan reagálj a várható helyzetekre. Sok vitát, félreértést elkerülhetsz ezzel a fontos információval. Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod 2019 utolsó hétvégi szerelmi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként az év utolsó hosszú hétvégéjén szerveznetek kellene valamilyen kikapcsolódást, mert a karácsony nagy jövés-menéssel járt, és nem volt időtök egymásra. Menjetek sétálni, szellőztessétek ki a fejeteket – javasolja a levegős Vízöntő Hold. Emellett kulturális élmény is jót tenne most nektek.

Bika

Bika jegyűként a hosszú hétvége valójában a karácsony folytatása. Emiatt nem is érzékeled, hogy vége a karácsonynak. Szerencsére elemedben leszel, nyugodtság száll meg, ami átragadhat a szerelmedre is. A Merkúr, a kommunikáció bolygója vasárnaptól segít, hogy végre meg tudjatok beszélni olyasmit, ami eddig nem sikerült.

Ikrek

Ikrek jegyűként pénteken a karácsonyi trakta miatt nehezen mozdultok ki otthonról. De szombattól a Vízöntő Hold könnyedséget, vidámságot és tréfálkozást hoz nektek. Ti jól ismeritek egymást, mégis óvatosnak kell lennetek a tréfával, nehogy rosszul süljön el. Volt már példa olyasmire, ami félrecsúszott, nem igaz?

Rák

Rák jegyűként az év utolsó hétvégéje szenvedélyesnek ígérkezik. Kettőtök között csak úgy izzik a levegő. A karácsony és a szilveszter sem lesz annyira forró, mint ez a hétvége. Nyugodtan mondjatok le minden programot, és zárkózzatok be! Három napig ki sem kellene jönnötök a hálószobából…

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a hosszú hétvége nem indul felhőtlenül. A karácsonyi „hordalékot” kellene eltakarítani, de ebben nem fogtok egyetérteni a szerelmeddel. Mielőtt ilyen butaságon kapnátok össze, egyezzetek meg abban, hogy mikor raktok együtt rendet! Szombattól jobb lesz a hangulatotok…

Szűz

Szűz jegyűként még karácsony utánra is marad égi ajándék számotokra: az év utolsó hétvégéje olyan összhangot hoz nektek, amit már régen tapasztaltatok. Tudatosítsátok, hogy így is tudtok együttműködni! És ne engedjétek, hogy bármi vagy bárki megzavarja ezt a csodás együttlétet…

Szerelmes pillanatokat hoz 2019 utolsó hétvégéje (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként a hosszú hétvége első napját töltsd a családoddal. A karácsony olyan rövid volt, hogy biztosan hiányérzetük van veled kapcsolatosan. Szombattól szervezhettek közös programot a szerelmeddel. Az enyhe idő kedvez a szabadtéri sportoknak: korcsolyázás, túrázás, bármi hasonló jöhet.

Skorpió

Skorpió jegyűként nem elég, hogy karácsonykor a családod folyamatosan lefoglalt titeket, annyira, hogy kicsit sem voltatok kettesben, még ezen a hétvégén is őket kell kiszolgálnotok. Így nem csoda, ha elfogy a türelmed. Mielőtt ebből vita pattanna ki, menjetek el sétálni édes kettesben!

Nyilas

Nyilas jegyűként az év utolsó hétvégéjét azzal akarod tölteni, hogy megszámolod, mennyit költöttél, és mennyi pénzed maradt. Ez nem a legderűsebb elfoglaltság, elronthatja ugyanis a te kedvedet, és a párodét is. Vagyis ne tedd! Inkább keressetek valami vicces társasjátékot, ami visszahozza a vidámságot!

Bak

Bak jegyűként a háromnapos hosszú hétvége első napján fokozottan érzékeny leszel: szinte mindenen megsértődsz. Szombattól fellélegezhetsz, visszatér az optimizmusod, ami jó hatással lesz a párkapcsolatodra. Ezt megérzi a szerelmed is, de lehet, hogy bénán reagál. Segíts neki, mondd el, mire vágysz!

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a hosszú hétvégét indítsátok elbújással! Nem muszáj kimennetek, maradt elég étel és ital karácsonyról. Szükségetek van meghitt közelségre, ami helyreállítja a harmóniát köztetek. Szombattól felélénkülsz, innentől mehettek bulizni, bevásárolni, vendégeskedni, ahová a kedvetek tartja.

Halak

Halak jegyűként talán nem érted a párod féltékenységének okát, de attól még komolyan kell venned. Bújj hozzá, és győzd meg róla, hogy csak ő számít! A hosszú hétvége elég hosszú ahhoz, hogy jusson időtök egymásra és a kötelező dolgokra is. Tervezzétek meg együtt, mielőbb jussatok közös nevezőre!e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top