Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. január 4–5. – Csodaszép hétvége a mostani

Igazán kegyesek a bolygók ezen a hétvégén a csillagjegyekhez. Csodaszép fényszögekkel támogatják a szerelmet, a párkapcsolatot. A hétvégi horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben 2020 első januári hétvégéjére? Ha még pihenhettél az elmúlt két napban, talán picit sajnálod, hogy a hétvégét követően véget ér a szabadságod. Az mindenképpen vigasztalhat, hogy csodaszép hétvége vár rád akkor is, ha van párod, és akkor is, ha keresed még a társadat. A bolygók támogatják a szerelmet, a párkapcsolatokat.

Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod 2020 első hétvégi szerelmi horoszkópjából.

Kos

Kos jegyűként az év első hétvégéjén az lehet az érzésed, hogy nem pihentél semmit az ünnepek alatt. Elnehezültnek és fáradtnak érezheted magad. Ettől még lehet jó hétvégétek a szerelmeddel. A vasárnapi tripla szuper fényszög a pénzügyek és a jövő megtervezésére szuper. Csináljátok együtt!

Bika

Bika jegyűként szuper hír számodra, hogy szombaton késő délután a Hold a Bikába lép, majd vasárnap tripla szuper fényszöget kap, amitől te szuper szériát élsz meg. Fel leszel dobva, és mindent tökéletesnek látsz. Kérdés, hogy egyetért-e és ugyanígy érez-e a szerelmed is? Ha nem, könnyen feszültség adódhat köztetek. Ha igen, akkor minden a legnagyobb rendben.

Ikrek

Ikrek jegyűként elengedhetetlen, hogy egyeztess a pároddal előre, nehogy ketten kétfélét tervezzetek január első hétvégéjén. Amennyiben sikerül közös nevezőre jutnotok, sokkal több program férhet az időtökbe: család, barátok, takarítás, főzés, összebújás, bármi. Vasárnap mindenképpen muszáj kicsit lustálkodnotok is.

Rák

Rák jegyűként ez most egy vidám, összekacsintós, kuncogós hétvégének ígérkezik. Az újévet indítsátok a lehető legnagyobb jó kedvvel! Ehhez meríthettek inspirációt filmekből, a barátoktól, de akár a családi társasjátékokból is. Határ a csillagos ég. Ebben egészen biztosan meg tudtok egyezni…..

Oroszlán

Oroszlán jegyűként szombaton még ezerrel pörögsz, intézkedsz, majd vasárnapra fáradsz el. Se egyik, se másik napon ne nyaggasd a szerelmedet! Nem kell mindent együtt csinálnotok. Nincs világvége, ha mindenki megy a dolgára, és csak este találkoztok. Akkor viszont együtt lazíthattok, és megoszthatjátok az élményeiteket.

Szűz

Szűz jegyűként számodra az év első hétvégéje bizonyosságot, nyugalmat, lelki békét tartogat. A vasárnapi tripla szuper fényszög kisimítja az idegeidet, és jó hatással lesz a párodra is. Ebben a hangulatban érdemes nagy vonalakban átbeszélnetek az újévet: mikor és hova akartok majd utazni, mikor és mit akartok elintézni.

Csodaszép hétvégét jeleznek a bolygók a szerelemben, a párkapcsolatokban (Fotó: iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként ezen a hétvégén ahelyett, hogy lecsendesednétek, egyre jobban pörögtök a szerelmeddel. Az új év új motivációt hoz, ami nem engedi az egész napos punnyadást. Lehet, hogy nem közösek a céljaitok, de ettől még támogathatjátok egymást. És drukkolhattok is a másiknak. Ez lehet közös bennetek…

Skorpió

Skorpió jegyűként miért is ne szervezhetnél január első hétvégéjén pótszilvesztert. A bolygók szerint neked még bulizhatnékod van, persze az más kérdés, hogy a szerelmed is ugyanígy érez-e? Csak akkor hívd fel a barátokat, ha ő is egyetért veled! Máskülönben duzzogás, fanyalgás és pofavágás lesz a hétvégi programokból.

Nyilas

Nyilas jegyűként még alig indult el az újév, de te már unod a tervezést. Ne erőltesd, ha nincs hozzá kedved, mert rossz kedvűen semmi jó nem sülhet ki belőle. Ezt meg kell értenie a párodnak is. Ha ismer, pontosan tudja, hogy nem szabad téged nyaggatni, mert előjön a kellemetlen éned, aki gorombán beszólhat neki…

Bak

Bak jegyűként a vasárnapi tripla szuper fényszög a lehető legszuperebb évkezdetet jelenti. Ez szuper hatással van rád és a szerelmedre is. Szabad most végre bizakodóbbnak lenned. Meglátod, a párod mennyire hálás lesz, ha ennek hangot is adsz. Nem kell dagályosan, elég a te mértéktartó stílusod hozzá…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként, ha úgy érzed, hogy az ünnep alatt nem jutott időd valakire, ezen a hétvégén még bepótolhatod a találkozót. De szólj előre a párodnak, nehogy féltékeny legyen! Még jobb ötlet, ha veled tarthat. Akkor is ajánld fel neki, ha nem él vele. A felajánlásod megnyugtatja, és megelőzöd a nagyobb vitákat…

Halak

Halak jegyűként bizony a másnaposság napokig eltarthat, mert az valójában független az elfogyasztott alkohol mennyiségétől. Mindketten év eleji fáradtságban szenvedtek. Ennek nem a lustálkodás az ellenszere, hanem a friss levegő. Menjetek sétálni, legyetek a szabadban! Ettől visszatér az erőtök és az egymás iránt érzett bizsergés is…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top