nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. január 11-12. – A kommunikáció most elengedhetetlen

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. január 11-12. – A kommunikáció most elengedhetetlen

A horoszkóp szerint ezen a hétvégén mindent meg kellene beszélnetek egymással, és mindenről közösen kellene döntenetek a pároddal. Ellenkező esetben vitákkal, sértődéssel, feszültséggel kell számolnod. Az meg mégis kinek lenne jó?

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben 2020 második januári hétvégéjére? A bolygók támogatják a szerelmet, a párkapcsolatokat, de ehhez most nagyon fontos az egyértelmű kommunikáció. Nem beszélhettek el egymás mellett, és nem is dönthettek most egymás nélkül. Legyél figyelmes, hallgasd meg a párodat, és ő is ugyanezt fogja tenni. S hogy megtudhasd, ő mire vágyik a lelke mélyén ezen a hétvégén, olvasd el a neki írt javaslatokat is.

Nos, mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod 2020 második hétvégi szerelmi horoszkópjából.

Kos

Kos jegyűként a játékosság ennek a hétvégének a kulcsa. Ha folyton komoly dolgokon agyalsz, és a párodat kérdezgeted, hogy mit csinálj, elrontod az egész hétvégéteket. Vegyetek elő társasjátékot, vagy menjetek gyerekprogramra, és játsszatok! Rátok fér egy ki kikapcsolódás és nevetés…

Bika

Bika jegyűként kivételesen otthon maradnál ezen a hétvégén. Kérdés, hogy a szerelmed fejében vajon mi járhat? Elengedhetetlen, hogy egyeztessetek, mielőtt mindenki azt hiszi, hogy az ő akarata fog érvényesülni. Ismerős? Ebből már sokszor volt nézeteltérésetek. Az új évben változtathattok a régi, rossz beidegződésen.

Ikrek

Ikrek jegyűként a kedvesed most szokatlanul ingerlékeny és türelmetlen lehet. Neked kell türelmesnek lenned, ha nem akarsz összekapni vele. És most kivételesen ne várd, hogy ez kölcsönös legyen! Van olyan, hogy egyikőtök rossz passzban van, és ilyenkor a másiknak kell elnézőnek lennie. Most rajtad a sor.

Rák

Rák jegyűként most a párod nincs könnyű élethelyzetben. Valószínűleg óriási dolgok változnak körülötte és benne is. Emiatt egész hétvégén nem lesz igazán jó kedve, és nem is ideális partner. Neked kell gondoskodnod a vidámságról, ami persze nem esik nehezedre, ha szereted. Amint ez eszedbe jut, könnyű dolgod lesz.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként elemedben leszel a hétvégén, végre mindent derűsen ítélsz meg. Szerencsére ez ragályos: simán átragaszthatod a derűdet a szerelmedre is. Nem biztos, hogy ez gyorsan fog menni, de ne add fel! A kitartásod ebben is eredményre vezet. Jó lesz együtt nevetni poénokon, filmen, társasjátékon…

Szűz

Szűz jegyűként, ha nem osztasz meg valamit a kedveseddel, akkor ő ezt megérzi, és biztosan ki akarja szedni belőled. Jobb, ha megnyugtatod, és elmondod neki, ami foglalkoztat, nehogy féltékeny legyen. A gyanakvás megmérgezheti a párkapcsolatotokat és az egész hétvégéteket. Hidd el, nem éri meg…

A horoszkóp szerint nagyon fontos, hogy mindent megbeszélj a pároddal (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként meg kell találnod az egyensúlyt a szerelemed és a családod között. Neked ez a legérzékenyebb téma. Pontosan emiatt iszonyú hamar kiborulsz, ha úgy érzed, valamelyik hátrányba kerül a másikkal szemben. Ne aggódj! A te finom, diplomatikus stílusod garancia arra, hogy végül mindenki elégedett legyen.

Skorpió

Skorpió jegyűként lelkileg még mindig nem kezdted el az új évet. Valami még hiányzik. Lehet, hogy le kellene írnod a terveidet, céljaidat? Erre most ezen a hétvégén mindenképpen szakíts időt! Megtehetitek közösen, együtt is a pároddal. Ez egy remek és hasznos közös program. Keressetek a neten formanyomtatványt hozzá!

Nyilas

Nyilas jegyűként szép, szép a lelkesedés. De csak akkor, ha nem maradsz egyedül a lelkesedéseddel. Már többször megkaptad a párodtól, hogy csak magadra gondolsz, holott nem ezt akarod. Abban hibázol, hogy nem kérdezed meg, ő mit szeretne. Amint megosztotta veled, húzd magadhoz, és öleld meg őt!

Bak

Bak jegyűként nagyon kell ügyelned, hogy kellő figyelmet szentelj a szerelmednek ezen a hétvégén. Amennyiben elhanyagolva érzi magát, duzzogni fog, és elkezd kötekedni, piszkálódni veled. Ebből meg, te is tudod, hogy mindig vita robban ki. Most ezen a téves szérián változtathatsz. Hidd el, sikerülni fog…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként nem kell a szomszédba menned a szenvedélyért. A szerelmed feltüzel, és a hálószobátokban felforrósodik a levegő. Kérdés, hogy lesz-e lehetőségetek zavartalanul kettesben lenni. Ha nem, iszonyú idegessé válhattok. Szóval teremtsétek meg a lehetőséget!

Halak

Halak jegyűként meg kellene egyeznetek a pároddal, mert tutira vita lesz abból, hogy te takarítani akarsz, neki meg esze ágában sincs segíteni neked. Mivel semmi kedved egyedül takarítani, ígérj neki jutalmat, ha segít. Ez lehet esti erotikus tánc… együttlét. Nem kell profinak lenned, hogy elvarázsold őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top