Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. január 18–19. – Érzelmekkel teli hétvége

A horoszkóp szerint ezen a hétvégén az érzelmek teljes skáláját élheted meg. Könnyen lehet, egyik pillanatban még lángolsz a szerelemtől, a másikban meg egészen másként viselkedsz. Hiába, ez egy ilyen érzelmes hétvége lesz.

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben 2020 harmadik januári hétvégéjére? Annyi bizonyos, hogy csodaszép hétvége vár rád, ha a pároddal töltöd az időt. Megélheted a valódi szerelmet, az érzelmek most dúlnak köztetek. Ha még keresed a párodat, nem biztos, hogy olyan nagyon fel leszel dobva. De ki tudja, lehet épp most botlasz belé? A bolygók támogatják a szerelmet, a párkapcsolatokat.

Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod 2020 harmadik hétvégi szerelmi horoszkópjából.

Kos

Kos jegyűként duzzogós hangulatba kerülhetsz a hétvégén, mert valami nem jön össze, vagy valamiről le kell mondanod. A kiállhatatlan stílusoddal provokálod a párodat. Pedig ő nem tehet semmiről. Hagyd, hogy megnyugtasson! Senkinek nem jó, ha felhergeled magad, és ezzel megmérgezed az egész hétvégéteket.

Bika

Bika jegyűként ez a hétvége a szerelem jegyében telik. A párodról szól minden, amit ő értékelni is fog. Végre megbizonyosodhat róla, hogy tényleg fontos a számodra. Ennek örömére olyan programot találj ki, ami mindkettőtöknek kedvére való! Mehetnétek korcsolyázni vagy szaunázni.

Ikrek

Ikrek jegyűként nem tudod eldönteni, hogy mire vágysz: otthon begubózni, vagy kimozdulni, és élményeket gyűjteni. Bátran hagyatkozz a kedvesedre! Ő pontosan fogja tudni, mire van most szükséged. Jól ismer, és a legjobbat akarja neked. Ugye, nem kérdőjelezed meg a törekvését?

Rák

Rák jegyűként jó ideje nem voltál ilyen jó passzban. Végre visszatér a derűd és a humorod. Ez nem garantált, hogy átragad a párodra. Nem várhatod el tőle, hogy ő is repkedjen a boldogságtól. Legyél vele türelmes és megértő! Lehet, hogy problémák nyomasztják most, de ettől te még mosolyoghatsz.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a család állhat ezen a hétvégén a szerelmed és közéd, illetve meghiúsíthatják a közös programotokat. Emiatt kissé morcossá válhatsz. Viszont ez nem lesz jó hatással a szerelmedre. Okosabb lenne, ha minél előbb teljesítenéd a kötelezettségeket, és utána még mindig jut időtök egymásra is.

Szűz

Szűz jegyűként, ha békés hangulatot akarsz teremteni a hétvégén, jól teszed, ha megkérdezed a kedvesedet, hogy ő mit szeretne. Az egy dolog, hogy mi jár a te fejedben, de az meg egy másik, hogy ő mit gondol. Ezt kell egyeztetnetek, hogy mindketten elégedettek legyetek.

A horoszkóp szerint ez egy érzelmekkel teli hétvége lesz (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Mérleg jegyűként tisztáznotok kellene a pénzügyeket ezen a hétvégén. Ha őszinte a kapcsolatotok, nem lehet kínos a pénz. Mindazonáltal nyugodtan elmondhatod, hogy nem szeretsz előhozakodni ezzel a témával. Lehet, hogy másképp viszonyultok pénzhez, emiatt valakinek könnyebb, valakinek nehezebb.

Skorpió

Skorpió jegyűként a Skorpió Hold hatására ezen a hétvégén hiperérzékeny leszel. Nemcsak sértődékeny értelemben, hanem a ráérzés értelmében is. Hihetetlen módon fog működni az intuíciód. Totál váratlanul áll össze a kép. amivel viszont megijesztheted a párodat. Jobb, ha nem árulsz el neki mindent…

Nyilas

Nyilas jegyűként meg se próbálj eltitkolni valamit a párod előtt, mert esélyed nincs rá! A kedvesed jól ismer téged. Egyénként se neked való a titkolózás, de  ezen a hétvégén komoly konfliktus adódhat ilyesmiből. Bízz meg a kedvesedben annyira, hogy őszintén elmondod azt is, ami zavar!

Bak

Bak jegyűként jusson időtök barátokra is! Szép, ha kettesben elbújtok a világ elől, de nem jó, ha elszigetelődtök. Nyissatok kicsit, keressétek a derűs, fiatalos emberek társaságát! Természetesen megválogathatjátok, kivel barátkoztok. Jó, ha ebben is közös nevezőre jutsz a szerelmeddel.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként közeleg a születésnapod. Azon töprengsz, vajon a szerelmed mivel fog meglepni. A hétvégén adhatsz neki apró ötleteket. De csak úgy, hogy ne vegye észre a célozgatást. Viccesen, mellékesen megemlíthetsz olyasmit, aminek örülnél a születésnapodtól függetlenül is.

Halak

Halak jegyűként elemedben leszel ezen a hétvégén. A szerelmed pontosan ebbe a stílusba szeretett bele anno. Persze ez nem jelent gyengeséget, inkább gyengédséget, vagy még inkább erotikus kisugárzást. Vesd be a dögös énedet! De ne erőltess semmit, mert az már nem te vagy!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top