Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. január 25-26. – Őrült ez a hétvége

Nagyon vidám és egyidejűleg nagyon szomorú is lehet ez a hétvége. Ha közösen találjátok ki a szórakoztató és kicsit őrült programokat, nagyszerű élményekben lehet részetek. Ellenkező esetben viszont viták pattanhatnak ki köztetek. A hétvégi szerelmi horoszkópban megtalálod a legfontosabb részleteket.

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben január utolsó hétvégéjére? Annyi bizonyos, hogy felemás hétvége vár rád és a párodra. Ha vidám programot kerestek magatoknak, nagyon emlékezetes lehet ez a két nap. Ha otthon akartok gubbasztani, abból inkább csak piszkálódás, vita alakulhat. Ugye te is tudod, melyik az okosabb választás?

Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a párodnak írt javaslatokat is elolvasni, hiszen így tisztábban láthatsz, hogy ő mire vágyik most igazán…

Kos

Kos jegyűként a barátokkal közös program felfrissítheti a párkapcsolatotokat, de nem pótolja a meghitt együttlétet. Nem szabad átesned a ló túloldalra. Úgy tűnik, hogy január utolsó hétvégéjén neked lesz nagy igényed a társasági életre. Könnyen lehet, a kedvesednek semmi kedve ilyesmihez. Mi a megoldás ilyenkor?

Bika

Bika jegyűként olyan szinten nyomaszt a jövő képlékenysége, hogy ingerlékennyé válsz ezen a hétvégén. Mindegy, hogy tanulsz, dolgozol, vagy más élethelyzetben vagy, mindenáron szeretnél tisztábban látni. A bolygók szerint erre minimális esélyed van. De ezt a feszültséget nem kellene a párkapcsolatodra terhelni!

Ikrek

Ikrek jegyűként elemedben leszel január utolsó hétvégéjén. Felszabadultnak és derűsnek érzed magad. Kérdés, hogy a szerelmed is ilyen remek passzban lesz-e? Ha igen, egymást inspiráljátok. De ha nem, akkor lehúz téged, és vita pattanhat ki. Használd a jó kedvedet arra, hogy megbékítsd őt!

Rák

Rák jegyűként lehet, hogy a párodat veszteség érte a héten. Elveszthetett valamit, vagy valakit, vagy bosszantó kiadása volt, vagy csalódás érte. Ilyen gyászos hangulatban nincs könnyű dolgod. Meg kéne vigasztalnod, de nem biztos, hogy hagyja magát. Jól kell ismerned ahhoz, hogy felderítsd a hangulatát.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként értékeld, hogy a párkapcsolatod végre harmonikus! A bolygók szerint ez a hétvége kimondottan vidámnak ígérkezik. Persze sok múlik rajtad, és a játékosságodon is. Dobd be magad! Hozd azt a formádat, amibe anno beleszeretett a párod, mert folyton nevettetek. Idézd fel, mi volt ez!

Szűz

Szűz jegyűként nem lesz könnyű egyeztetnetek az igényeiteket ezen a hétvégén a pároddal. Mintha ketten kétfélét akarnátok belesűríteni két napba. Muszáj mindkettőtöknek engedni ahhoz, hogy közeledjenek az álláspontok. A kompromisszumkészség a béke megőrzésének záloga. Mindig, de most igazán…

Ez egy nagyon vidám hétvége lehet (fotó: Pixabay)

Mérleg

Mérleg jegyűként tombol a jókedved. Nem is baj, elvégre farsang van. Bulizzatok, menjetek a szerelmeddel vidám emberek közé! Persze otthon is beöltözhettek. Egészen vicces, erotikus helyzet alakulhat ki ebből. Valószínűleg jót fog tenni a kapcsolatotoknak egy kis izgalom, pezsgés, intimitás…

Skorpió

Skorpió jegyűként a családod gondoskodik arról, hogy ne lehessetek kettesben. Ettől mindketten feszültek lehettek. De ne egymáson vezessétek le! Van olyan, hogy nehéz helyzetbe kerül valaki. Mehettek segíteni neki, de ott van az este vagy a másnap, amikor összebújhattok kettesben.

Nyilas

Nyilas jegyűként, ha meghívást kaptok ezen a hétvégén, akkor mondjatok igent és menjetek! Nagyon jót fog tenni nektek a szórakoztató társasági esemény. Akkor is menjetek, ha nem nagyon ismeritek a többieket! Az újdonság meglepően jól hat most rátok…

Bak

Bak jegyűként január utolsó hétvégéjén a pénz foglalkoztat téged a leginkább. Érdemes bevonnod a tervezésbe a párodat is. De ne csak erről szóljon a hétvégétek, mert rendkívül lehangolóvá válhat hosszú távon ez a téma. Engedd meg a szerelmednek, hogy kihúzzon az anyagiak által gerjesztett negatív spirálból.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a péntek éjjeli újhold hihetetlen jó hatással volt rád. Ennek energiája végigkíséri a hétvégédet is. Szóval kirobbanóan jó passzban leszel, ami átragad a kedvesedre is. Az újhold és a keletieknél ünnepelt holdújév újításra ösztönöz téged. Kipróbálhatnátok valami újat…

Halak

Halak jegyűként szíved szerint elbújnál a világ elől kettesben a kedveseddel. Megtehetitek. Kapcsoljátok ki a telefont, húzzátok ki a csengőt, és csináljatok édes kettes hétvégét! Ha nem megy mindkét nap, legalább az egyiket szakítsátok ki magatoknak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top