Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. február 29. – március 1. – Ez egy szuper szerelmes hétvége!

A horoszkóp szerint február utolsó és március első napja nagyon szerelmes hangulatban telik. Most úgy érezheted, hogy révbe értél, és végre megtaláltad az igazi szerelmet...

Vajon mit jeleznek a bolygók február utolsó és március első napjára a szerelemben? Úgy tűnik, nagyon szerelmes hétvégét. Most mindenképpen érdemes együtt töltenetek az időt. A horoszkóp arra biztat, hogy bújjatok össze, öleljétek meg egymást minél többször. Valójában belül is érzelmi közelségre vágytok most a szerelmeddel, amit meg is tudtok adni egymásnak. Szerelem szempontjából ez egy szuper hétvége lesz.

Vajon mit tehetsz most a szerelemért, a boldog párkapcsolatért? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a párodnak írt javaslatokat is elolvasni, hiszen így tisztábban láthatsz abban is, hogy ő mire vágyik most igazán, s hogyan érzi magát…

Kos

Kos jegyűként bújós, szerelmes hétvége vár rátok. Két nap alatt négy „finom” fényszög támogat az égen, ami az érzékszervek felfokozását is jelzi. Minden az élvezetről szól most. Ugye, nem ítéled el? Engedd megnyilvánulni a gourmand-énedet, és kényeztesd magad, a szerelmedet, s engedd, hogy ő is kényeztethessen téged!

Bika

Bika jegyűként elemedben leszel február utolsó és március első napján. Erős a meggyőződésed, hogy érdemes a szerelmedért kitartóan tenni. Szereted, és erről meg tudod győzni őt is. Ez a hétvége tökéletes, hogy meglepd valami finomsággal. Járj a kedvében, és készítsd el a kedvencét! Meghálálja…

Ikrek

Ikrek jegyűként mindenképpen oldd meg, hogy ezen a hétvégén kettesben elbújhassatok a világ elől! Bezárkózhattok a hálószobába, kikapcsolhatjátok a telefonokat, és együtt alhattok és/vagy filmeket nézhettek egész nap. De az is megoldás, ha kettesben elutaztok. Mindegy hová, lényeg, hogy kettesben legyetek!

Rák

Rák jegyűként, amennyiben baráti meghívást kaptok, mondjatok rá igent! Akkor is, ha nincs hozzá kedvetek! Mire odaértek, megjön hozzá a hangulat, és a végén hihetetlen jó élményekben lehet részetek. Ettől még lehettek kettesben is, hiszen egymásra is lesz időtök. Szerencsére két nap alatt négy szerencsés fényszög segít nektek.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként ezen a hétvégén azzal nyaggatod a szerelmedet, hogy mi lesz, mikor lesz, hol lesz, és így tovább. Okosabban tennéd, ha nem nyaggatnád őt. Persze megkérdezheted, de ez ne váljon frusztrálóvá, mert konfliktus alakulhat belőle. Holott csupa harmonikus fényszög lesz az égen, ami remek esély a harmóniára.

Szűz

Szűz jegyűként ez a hónap legszuperebb hétvégéje lesz a számotokra. Két nap alatt négy szuper fényszög lesz az égen, ami békét és egyetértést jelent. Erősítsétek meg a szövetségeteket! Csináljatok közös programot, de ez ne a szokásos közös bevásárlás legyen! Valami mást is csempésszetek be…

Ez egy szuper szerelmes hétvége a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Ez egy szuper szerelmes hétvége a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg

Mérleg jegyűként, hidd el, nem baj, ha sokba kerül az otthonotok rendbe szedése. Jön a tavasz, ezért egyeztetés után költsetek valami olyasmire, amitől szebb, kényelmesebb lesz a „fészketek”. De ezt követően maradjon időtök élvezni az eredményt! Csak így van értelme az egésznek. Ebben biztos egyet is értetek. 

Skorpió

Skorpió jegyűként ezen a hétvégén nagyon szívesen gyönyörködsz a szerelmedben. Add is tudtára, hogy milyen szépnek látod őt! Egész hétvégén ebben támogatnak a bolygók. Persze ez nem hízelgést jelent, hanem méltó dicséretet. Megajándékozhatod bármi aprósággal. Nem kell ehhez aktuális alkalom, ürügy. Tedd csak úgy…

Nyilas

Nyilas jegyűként nem biztos, hogy érted, mit akar tőled a párod. Az égi folyamatok szerint két malomban őröltök most. Te legyél az, aki megőrzi a türelmét, és törekszik a megértésre, melyhez elengedhetetlen, hogy ne sértődj meg semmin. Így a végén összebújhattok és szerelmeskedhettek…

Bak

Bak jegyűként imádni fogod ezt a hétvégét. Minden rendben van most benned és köztetek is. Ez a harmónia pedig nagyon jót tesz a kapcsolatotoknak. Nem kellenek látványos, zajos vallomások, hogy megerősítsd a szerelmedet. Írj verset, küldj neki üzenetet! Utána koccintsatok arra, hogy együtt vagytok!

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a családod, a szüleid számítanak rád ezen a hétvégén. Nem lesz könnyű megfelelni nekik úgy, hogy ne csak róluk szóljon az elkövetkező két nap. Pedig szükségetek lenne az egymással töltött időre is a szerelmeddel. Igyekezz előre szólni, hogy ne legyen félreértés, vagy elvárás! Így a kedvesed is megnyugszik.

Halak

Halak jegyűként ünnepeljetek a szabadban ezen a hétvégén! Persze az időjárástól függ, hogy ez milyen messze és pontosan hol legyen. Piknikezhetnétek a kertben, vagy parkban, de kirándulhattok valami romantikus helyre is. Persze öltözzetek fel rétegesen, nehogy megfázzatok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top