Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. november 16-17. – Elsöprő szerelem vár

Ez egy igazán szerelmes hétvégének ígérkezik a horoszkóp szerint. Most olyan csodás fényszögekkel támogatják a bolygók a csillagjegyeket, hogy mindenkiben felébrednek a valódi érzelmek...

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben novemberi harmadik hétvégéjére? Nos, csoda szép napokat. Szerelmes, érzelmes hangulatba kerül most mindenki. Az is lehet, a párkapcsolatod kap új esélyt, de az is, hogy életed szerelmébe botlasz. Vajon mit javasol a hétvégére a horoszkóp a szerelemben? Mindenre fény derül a csillagjegyednél.

A párodnak írt üzenetet is érdemes elolvashatod, hiszen így azt is megtudhatod, a horoszkópja szerint ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan hatnak rá a bolygók energiái. Sok vitát, félreértést elkerülhetsz ezzel a fontos információval. Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod a legújabb hétvégi szerelmi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként szokatlanul szentimentális leszel a hétvégén. A szerelmed talán rád sem ismer. Különösen akkor, ha még el is sírod magad. Megijedhet ettől az érzelmi kitöréstől. Nyugtasd meg, nem vele, és nem is a kapcsolatotokkal van gondod! Beszélhetsz neki mindarról, ami mostanában bánt. Persze, ne vidd túlzásba.

Bika

Bika jegyűként egész hétvégén be nem áll a szád, sőt a párodnak sem nagyon. Mindkettőtöknek rengeteg közölnivalója van most. Ez remek hír, mert csak így találhatjátok meg a közös nevezőt. Elengedhetetlen, hogy ne vágjatok egymás szavába, legyen lehetősége mindkettőtöknek végigvezetni a gondolatát.

Ikrek

Ikrek jegyűként előtör belőled a romantikus éned, aminek a szerelmed örül majd a legjobban ezen a hétvégén. Ennek szellemében kitalálhatnál egy igazán romantikus programot. Ha tiszta az ég, és este látszanak a csillagok, menjetek például csillagvizsgálóba, vagy bugyoláljátok be magatokat plédbe, és üljetek a csillagos ég alá.

Rák

Rák jegyűként imádni fogod ezt a hétvégét. Szeretnél mindenkit megölelni, de azért vigyázz, mert könnyen féltékennyé válhat a párod… Minden létező módon ki kell fejezned, hogy mennyire szereted őt. Főzzél neki valami finomat, érj hozzá minél többször, sőt szerelmes üzenetet rejtő cédulákat is elrejthetsz különböző helyekre. Imádni fogja.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként egy csodás bolygóháromszög bearanyozza az egész hétvégédet. Ám ugyanez valójában a bőség zavarát is jelzi. Millió ötletetek van a pároddal arra vonatkozólag, hová menjetek, kivel találkozzatok. Lehet, hogy a végén otthon maradtok, és összebújtok, ami valójában csöppet sem rossz, sőt igazán romantikus döntés.

Szűz

Szűz jegyűként ezen a hétvégén szinte nem lehet bírni a szerelmeddel: egyfolytában előáll valamilyen ötlettel. Csodálod, de nem érted a lelkesedését, amin ő könnyen megsértődhet. Okosabb lenne, ha igyekeznél leplezni az értetlenségedet. Ne állj ellen, inkább próbálj vele tartani! Így sikerülhet megőrizni a törékeny harmóniát.

Szerelmes hétvégét jeleznek a bolygók (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként nincs igazán jól ezen a hétvégén a kedvesed. Vagy fáradt és gondterhelt, netán betegeskedik most. Mindenképpen szüksége van rád, és arra, hogy kicsit többet törődj vele. A kényeztetésedre vágyik most. Tedd meg neki, aztán mehetsz, szervezhetsz magadnak is programot! Ha ő most nem tud veled tartani, nem muszáj.

Skorpió

Skorpió jegyűként a szerelmed pontosan abba a valakibe szeretett bele, aki ezen a hétvégén ismét leszel. A legjobb éned kerül felszínre: szenvedélyes, humoros és ellenállhatatlanul vonzó leszel. Brillírozz, és hódítsd meg őt újra! Randizhattok a régi, kedvenc helyeteken, vagy csinálhattok olyasmit, amit a kapcsolatotok legelején.

Nyilas

Nyilas jegyűként lehet, hogy több gyengédségre vágynál. Lehet, hogy a párod azt hiszi, megkapod tőle, amit szeretnél. Ha nem szólsz, nem fog ráébredni, hogy deficitbe kerültél. Minél előbb jelzed az igényedet, annál előbb tudja megállítani a rossz irányba tartó tendenciát…

Bak

Bak jegyűként a kedveseden szentimentális hangulat uralkodik el a hétvégén, és valami igazán romantikus programra vágyik. Ha nem veszed észre, és nem elégíted ki a vágyát, tutira meg fog sértődni. Aztán nézhetsz, hogy mégis mi a baja. Ő nem fog szólni, azt várja, te találd ki. Pedig könnyebb dolgod lenne, ha segítene…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként gyanús és zavaró lehet a számodra, hogy a szerelmed sokkal bújósabb lesz ezen a hétvégén, mint általában. Folyton ölelget, puszilgat, rád mászik. Ezt különösen akkor érzed kínosnak, amikor mások társaságában teszi. Szólj neki előre! Hátha elkerülhetsz egy heves vitát és sértődést…

Halak

Halak jegyűként lubickolsz, mint hal a vízben ezen a hétvégén, még pedig egy csodás bolygóháromszögnek köszönhetően. Most határtalanul toleráns leszel mindenkivel. Kedvességed népszerűvé tesz, amit viszont a párod már nem néz annyira jó szemmel. Szeretné, ha csak vele foglalkoznál, csak őt kényeztetnéd…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top