Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. február 22-23. – 2 nap, 2 merőben ellentétes hangulat

Ez a hétvége nagyon más lehet, mint általában a többi. Míg szombaton hihetetlenül feldobottnak érezheted magad, a vasárnap már rányomja bélyegét az érzelmekre, és a hangulatodra. Pedig a horoszkóp szerint különleges lehetőségeket tartogat a hét utolsó napja...

Vajon mit jeleznek a bolygók ezen a februári hétvégén a szerelemben? Úgy tűnik, egészen eltérő napokat. A hétvége két napja ugyanis két merőben ellentétes hangulatot hozhat. Míg szombaton vidámnak, lelkesnek érzed magad, vasárnap ez már nem mondható el rólad. Érdemes is persze picit magadba mélyedned a hét utolsó napján, s elgondolkodni rajta, vajon mit újítanál, mit változtatnál meg a legszívesebben magadon és a párkapcsolatban?

Vajon mit tehetsz most a szerelemért, a boldog párkapcsolatért? Megtudhatod a hétvégi szerelmi horoszkópból. Érdemes a párodnak írt javaslatokat is elolvasni, hiszen így tisztábban láthatsz abban is, hogy ő mire vágyik most igazán, s hogyan érzi magát…

Kos

Kos jegyűként ne lepődj meg, de a két nap két totálisan más hangulatot hoz. Szombaton még aktív és lelkes leszel, vasárnap meg kedved sincs kimozdulni otthonról. A kedvesed szeretne, de nem tud követni. Ahhoz, hogy egyikőtök se akadjon ki, előre kéne megállapodnotok arról, hogy mikor hova mentek, mit csináltok. A prevenció most is hatásos.

Bika

Bika jegyűként a vasárnapi újhold remek lehetőség az újításra. Próbáljatok ki a szerelmeddel új ízeket, új helyeket, valami egészen mást! De persze ne erőltessetek semmit! Csak az esik most jól, ami nem kötelező. Előfordulhat, hogy mindenben egyezik a véleményetek. Tartsátok magatokat ahhoz, hogy csak az jó, ami mindkettőtöknek jó!

Ikrek

Ikrek jegyűként szombaton még pörögsz és aktív vagy, de vasárnap, épp újhold napján borúlátóvá válhatsz. Gondterheltséged oka a jövőd lehet. A párod azt hiheti, vele van bajod, ha nem mondod el, hogy mi nyomaszt. Ne félj attól, hogy megijed! Segíteni akar, és segíteni fog, hogy optimistábban tekints előre.

Rák

Rák jegyűként fel leszel dobva a vasárnapi újholdtól. A bőröd alatt érzed, hogy jön a tavasz. Kérdés, hogy a szerelmed is ilyen lelkes-e most. Amennyiben ő még nem érzi a tavasz közeledtét, más rezgés szinten lesztek a hétvégén, amiből nézeteltérés adódhat. Ezt kölcsönös figyelemmel és toleranciával hidalhatjátok át.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként szombaton szeretnél a szerelmed kedvében járni. Jól ismered őt, mégis nehéz kitalálni, hogy most minek örülne a leginkább. Sorold fel neki, hogy miből választhat! A többit meg bízd rá! Legyél persze nyitott az ő javaslatára. Ezt a vasárnapi újhold is aktuálissá teszi…

Szűz

Szűz jegyűként a vasárnapi újhold szerint a szerelmed újításra vágyik. Ne engedd, hogy ellaposodjon a kapcsolatotok! Frissítsétek fel a hangulatot bármilyen újdonsággal! Kipróbálhattok új szórakozást, új sportot, új kirándulóhelyet. Minden ötlet szuper, ami feldob mindkettőtöket.

A hétvége két napja két ellentétes hangulatot jelez… (fotó: Getty)

Mérleg

Mérleg jegyűként szombaton jobb formában leszel, mint vasárnap. Épp ezért érdemes erre a napra időzíteni közös programot a szerelmeddel. Vasárnap az újhold ellenére nem sok kedved lesz kimozdulni otthonról. Lehet, hogy most az egészséged sem az igazi. Kérd meg a kedvesedet, hogy legyen veled elnéző és gyengéd! 

Skorpió

Skorpió jegyűként most úgy várod a vasárnapot, mint a Messiást. Az újhold hihetetlen inspirálóan hat ugyanis rád. A párodat is folyton az újításokkal nyaggatod, pedig nem biztos, hogy ő veled tud lelkesedni. Okosabban tennéd, ha nem erőltetnél rá semmi olyat, amihez nincs kedve, mert csak fanyalogni fog.

Nyilas

Nyilas jegyűként nagyon szeretnél az otthonotokban valamit szépíteni, újítani. Régi vágyad ez, de eddig nem volt rá esélyed. Azonban a párod nem biztos, hogy partner most ebben. Mielőtt összevesznétek, meg kellene értened, hogy miért áll ellen. Ezek után könnyebb lesz közös nevezőre jutnotok.

Bak

Bak jegyűként kövess el mindent, hogy a szerelmed nyugodt maradjon ezen a hétvégén! A bolygók szerint valami annyira felzaklatja, hogy képtelen elengedni a bosszantó eseményt. Minden türelmedre szükséged lesz, hogy ne vedd át a feszültségét. Kényeztesd, és törődj vele most minél többet!

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a hétvége mindkét napja kedvedre való lesz. S ez a jókedv átragad a párodra is. Persze ilyenkor jönnek a gyerekek, vagy a család, és „belerondít” az idillbe. De most valójában még ez sem kedvtelenít el titeket. Sőt összekacsintotok, és lepereg rólatok mindaz, amin egyébként bosszankodhatnátok.

Halak

Halak jegyűként a vasárnapi újhold számodra az év legnagyobb horderejű újholdja, mert most van a legnagyobb esélyed megújulni, újítani. A szerelmed szeretne veled álmodozni, de nem biztos, hogy megy neki. Ne frusztráld őt! Inkább vidd a hangsúlyt a közös jövő megtervezésére!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top