Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2019.07.18.
Ne akard megoldani mások gondjait. Azok az ő feladataik, nekik kell boldogulni velük. Mindaddig, amíg te oldod meg mások életét, egyrészt nem magadra figyelsz, másrészt ők újra és újra ugyanabba a pocsolyába lépnek. Csak drukkolj nekik, hogy sikerülni fog, boldogulnak vele. Nincs ennél több dolgod.

Heti horoszkóp

2019.07.15.
Kizárólag rajtad múlik, hogy ezen a héten hogyan érzed magad. Ugyanis se a kedd éjjeli telihold, se a szerda-csütörtöki bolygóháromszög nem húz le. Csak akkor fogod kimerültnek érezni magad, ha mások életével foglalkozol. Rá kéne már jönnöd, hogy nem oldhatod meg senki problémáját. Bízz bennük, és drukkolj nekik, hogy képesek megküzdeni a feladataikkal! Neked elég a te „csomagod”. Hétvégére magadra találsz. A Halak Hold szerint vízben, vagy vízparton tudsz feltöltődni. A természetes víz a legjobb…

Havi horoszkóp

2019.07.01.
Ha képes lennél a felettesedet tömjénezni, akkor még az esetleges problémáid is megszűnhetnének. Ha ehhez nem fűlik a fogad, bizony szembe kell nézni azzal, hogy a főnököd olyan valakire figyelhet, olyan valaki befolyásolhatja őt, akit te nem kedvelsz. A szerelem édes angyalkája a válladra telepedik, amitől boldognak érezheted magadat, amelyet talán világgá is kürtölhetsz. Váratlan találkozás feldobottá tehet.

Hétvégi horoszkóp

2019.07.13.
A hiúság nem ördögtől való: lehet motiváció is, ami arra sarkallja a kedvesedet, hogy fejlődjön. Pont ezért ne cikizd, ne kritizáld, és ne vedd el a kedvét rögtön az elején! Ha nem akarsz duzzogást, csatlakozz hozzá, és csináljátok együtt!

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top