Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2019.09.19.
Csütörtökön minden olyan feladatot játszi könnyedséggel oldhatsz meg, amiről eddig azt gondoltad, belevágni sem érdemes. Valahogy meglátod az összefüggéseket, rájössz, hogy amit korábban túlbonyolítottál, sokkal egyszerűbb, mint hitted. Szinte magad sem érted, miért okozott mindez gondot a múltban?

Heti horoszkóp

2019.09.16.
A hét eleje alkalmas arra, hogy tanulj, vizsgázz, utazz, beszélgess. Élj minden ilyen lehetőséggel! Most bármelyik sikerülhet. Attól függően, hogy melyik aktuális, és melyik fontos neked. Sajnos hétvégén lesz egy csúnya bolygókereszt az égen, ami érzékenyen, sőt fájdalmasan érinthet. Ikrek Hold - Szűz Nap, Mars - Nyilas Jupiter - Halak Neptunusz bolygókereszt megnehezíti a párkapcsolatodat, a tágabb családodat és a karrieredet egyaránt. Szóval nagy a tét. Kerülj mindenféle szóváltást!

Havi horoszkóp

2019.09.01.
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad rokonsága miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ha egy mód van rá, akkor a velük való kommunikációt csökkents a legkisebbre, így kerülheted el, hogy olyan dolgokat mondjanak, amelyek akár meg is betegíthetnek. A munkahelyeden olyan változásra van kilátás, amely miatt még az is lehet, hogy több teher nehezedhet a válladra. Ami nagyobb bevétellel járhat…

Hétvégi horoszkóp

2019.09.19.
Ez a hétvége nem sok jót ígér egy bolygókereszt szerint. De gyászolnod nem kell. Szó sincs arról, hogy temetned kéne a szerelmet. Ha figyelsz a párodra, ha törődsz vele, ha odabújsz hozzá, minden rendben lesz. Nem kell sok ahhoz, hogy újból egymásba szeressetek.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top