Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2019.06.17.
Azzal, hogy meggyőzöl valakit, hogy neked van igazad, még nem lesz igazad. Ha biztos akarsz lenni, hogy igazad van, inkább a valóságot kell megvizsgálnod. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy meghallgasd azokat is, akik szerint tévedsz. Ha ők be tudják bizonyítani, érdemes komolyan venned az érveiket.

Heti horoszkóp

2019.06.17.
Azt hiszed, hogy csak neked kihívás egyszerre otthon és a munkában is helyt állni? A hétfői teliholdtól úgy érezheted, hogy nem bírod tovább. Ebbe bele is lehet betegedni. Pedig nem kéne. Szerencsére a hét közepén dúló bolygóharcokból kimaradsz. Pénteken, a nyári napforduló napján a Rákba lép a Nap, és inspirálóan hat rád. Innentől a közérzeted is klasszisokkal jobb lesz. Ezt támogatja a szombati remek konstelláció. Csak vasárnap érezheted magad fáradtnak egy Vénusz-Jupiter szembenállás szerint.

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Még az is lehet, olyan gondolatok foroghatnak a fejecskédben, amelyeknek semmiféle valóság alapjuk nincs. Különösen igaz ez a munkahelyedre, ahol olyan változások történnek, amelyek érintenek téged is. Lényeges, hogy kollégával ne beszéld meg a főnököddel kapcsolatos elképzeléseidet, mert az illető visszaélhet a bizalmaddal. A szerelem miatt örömödben fülig érhet a szád.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.15.
Az erőlködés helyett a könnyedséget kellene választanod. Ha rá tudsz hagyatkozni az élet kreatív áramára, az a hétvégén kitörli az összes feszültséget a kapcsolatotokból. De ehhez az kell, hogy valóban megbízz az életben. Ha még vannak benned kérdőjelek, ha nincs benned elég bizalom, ez most nem fog működni.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top