Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. október 21–27. – Kettévágja a hetet a szerdai ünnep

Ezt az újabb őszi hetet nemcsak az október 23-i ünnep vágja ketté, hanem a Skorpió jelébe lépő Nap is. A változásokat megérzik a csillagjegyek, de mindenkire másként hatnak. Vajon számodra mit jelez most a horoszkóp? Érdemes mindenre előre felkészülnöd. Sőt, óraátállítás is lesz a héten.

Október negyedik hete meglehetősen mozgalmasnak tűnik. Szerdán, az október 23-i ünnep vágja ketté a hetet, amelyhez a Skorpió jelébe lépő Nap is csatlakozik este. Mindenkinek változásokat jeleznek a bolygók, de most inkább jó hírekkel kecsegtetnek. A hétvége pihentetőnek tűnik, önmagában már attól is, hogy a vasárnapi óraátállításnak köszönhetően egy órával többet alhatsz. Most kell hajnali 3 óráról 2-re visszatekerni az órákat.

S mi mindenre számíthatnak ezen az újabb őszi héten a csillagjegyek? A heti horoszkópból máris felkészülhetsz a legfontosabb teendőkre.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként alaposan kettévágja a hetedet a szerdai munkaszüneti nap. Szerencsére a hét elején rengeteg energiád lesz, így tudsz előre dolgozni. Az ünnepnapon fel leszel dobva az Oroszlán Holdnak és egy szuper fényszögnek köszönhetően. Este a Skorpióba lépő Nap kissé gyászos hangulatba hozhat, az ősz, az elmúlás elgondolkodtat. A hét második felében egy szabályos bolygóháromszög a szorgalmat dicséri. Október utolsó hétvégéjén óraátállítás lesz. Most többet alhatsz, és lesz időd sétálni a szabadban…

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként ki kellene venned a hét első két napját szabinak. Nem leszel topon, és semmi kedved sem lesz dolgozni. Ebben nagy szerepe van a szerdai munkaszüneti napnak is. Amilyen nyúzottnak érzed magadat a hét elején, olyan erős leszel a hét második felében. Egy gyönyörű bolygóháromszög (Hold–Szaturnusz, Plútó–Uránusz) fog kirajzolódni az égen, ami visszaadja az elvesztett lelkesedésedet. Hétvégén a Mérleg Hold azt javasolja, hogy tegyél a mérleg mindkét serpenyőjébe, és az érv–ellenérv ismeretében hozz döntést!

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként muszáj kommunikálnod, kérdezned, beszélned, nehogy lemaradj a legfontosabb információkról a hét elején. Szerdán nem kell dolgozni, ezért mehetnél kirándulni, vagy elutazhatnál. Csütörtökön és pénteken egy ragyogó bolygóháromszög jó híreket hoz ingatlan és/vagy családi ügyekben. Kedvezően, sőt kedvezőbben alakulnak a dolgok, mint gondoltad. Hétvégén nemcsak az óraátállítás miatt leszel vidám, kitűnő ötlet pattan ki a fejedből, amitől lelkesedésed csúcsra kerül. Csináld meg, ne csak ötlet maradjon ez!

Kettévágja a hetet az október 23-i ünnep (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként megmagyarázhatatlan boldogság tölt el a hét elején. Lehet, hogy már a szerdai napnak örülsz, de nem ez a valódi öröm forrása. Mély, belső bizonyosság tölt el, hogy jó helyen vagy. Akár ezt is megünnepelheted szerdán. A hét második felében minden a kezedre játszik, amennyiben végre ki mersz mondani valamit. Meg fogsz lepődni, milyen kedvező fogadtatásra teszel szert. Október utolsó hétvégéjén indul a téli időszámítás, ami azért jó, mert egy órával többet alhatsz vasárnapra virradóan…

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként óriási tervekkel vágsz bele a hétbe. Még jó, hogy a hét első felében csupa kedvező fényszög segít neked a kivitelezésben. Még szerdán is, amikor nem kell dolgoznod. De ez ne jelentse, hogy megállás nélkül sürgölődsz, neked is szükséged van a lazításra. Szerdán este a Nap belép a Skorpióba, ami az otthonod, a családod prioritását hangsúlyozza. A hét második felét egy nagy bolygóháromszög hatja át, ami józanságot hoz neked (is). Hétvégén jut időd szórakozásra és takarításra egyaránt. Nemcsak az óraátállítás miatt…

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként ragadd meg az alkalmat rögtön hétfőn, és beszélgess azzal az emberrel, aki fontos számodra, ám valamiért tartasz tőle. Remek konstellációk remek hangulatot hoznak ehhez. Szerdán munkaszüneti nap lesz, ami kitűnő ürügy a kikapcsolódásra. Csütörtökön és pénteken egy szuper bolygóháromszög (Hold–Szaturnusz, Plútó–Uránusz) áll össze az égen, ami szuper motivációt és eredményeket szimbolizál. Október utolsó hétvégéjén a Mérleg Hold szerint rendet kéne tenned a pénztárcádban – szó szerint és átvitt értelemben is.

Ahogyan a Skorpió jelébe szerdán este belépő Nap is (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként profi okod lenne a sértődésre hétfőn, szombaton és vasárnap is. Kérdés, hogy ettől jobban fogod-e érezni magadat? Mindig volt, van és lesz olyan ember, és olyan szituáció, ami kellemetlen, sőt provokatív. Emiatt nem érdemes elrontanod az egész hetedet. Szerdán a munkaszüneti nap ünneplésre és lustálkodásra alkalmas. Este a Nap kilép a Mérlegből, amivel vége a szülinapozásnak. Nem baj, lesz még bőven esély bulizni. A hétvégéd akkor alakul kitűnően, ha kimozdulsz, és kiszellőzteted a fejedet és a tüdődet.

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként a hét legfontosabb égi eseménye a te szempontodból, hogy szerdán este a Nap belép a Skorpióba, ami a születésnapod közeledtét jelzi. Amikor a Nap visszatér születéskori helyére, számodra lezárul egy év, és elkezdődik egy új. Ez tökéletes alkalom, hogy megállj, és új célokat tűzz ki. A hét második felében egy föld típusú háromszög megnyugvást és egyetértést hoz neked (is). A hétvégéd felemás lesz: szombaton lustálkodni, vasárnap bulizni lesz kedved. Ám lehet, hogy a programod pont fordítva alakul…

Heti horoszkóp: NYILAS

Nyilas jegyűként ennél jobban nem is indulhat a heted. Tele leszel energiával, lelkesedéssel, amitől népszerűséged az egekbe emelkedik. Használhatod ezt arra, hogy kiállsz valaki mellett, mert most sokat nyom a szavad a latba. Szerdán, a munkaszüneti napon sem esik le az energiaszinted. Csütörtöktől a föld jegyekben járó bolygók előnyös tendenciát mutatnak, ami a munkádat és/vagy az anyagi helyzetedet érintik előnyösen. Október utolsó hétvégéjén az óraátállítás jót tesz az egészségednek, mert végre kialudhatod magadat…

Vasárnap meg óraátállítás lesz (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként természetes, hogy már hétfőn a szerdát várod, mert aznap nem kell dolgozni. Aztán csütörtökön meg a hétvégét várod. De ez egy kegyetlen csapda: folyton vársz valamit, és közben elillan a jelen. Fegyelmezd a gondolataidat, és maradj a mostban! Ez csütörtökön és pénteken kitűnően fog sikerülhet, ezeken a napokon ugyanis szabályos bolygóháromszög (Szűz Hold – Bak Szaturnusz, Plútó – Bika Uránusz) fog kirajzolódni az égen, ami harmóniát jelez. Hétvégén valaki felbosszanthat a nyafogásával. Saját érdekedben ne hagyd neki!

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként a hét elején nagy hatással lesz rád valaki. Sokat tanulhatsz tőle, de csak akkor, ha a rajongásod nem vakít el téged. Közben vigyáznod kell, a párodnak ne legyen oka a féltékenységre. A szerdai munkaszüneti napot használd aktív pihenésre! Csütörtöktől lenyugszol, és jóval koncentráltabban tudsz dolgozni, amit nagyra értékel a főnököd és a kollégáid is. Hétvégén elemedben leszel, és eszed ágában sem lesz otthon ülni. Utazz el, kirándulj, de persze kalkuláld be az óraátállítást vasárnapra virradóan.

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként a hétfő esti fényszög bearanyozza az egész napodat, és a hét elejét is. Mindent jobb fényben látsz, és sokkal bizakodóbban nézel a jövőbe. Szerdán az Oroszlán Hold aktivitásra ösztönöz. Jó idő esetén menj kirándulni, sétálni! Csütörtöktől irigykedés lehet úrrá rajtad. Egy bolygóháromszög azt a tévképzetet mutatja, hogy másoknak könnyebb élete van. Vedd észre, ez mekkora tévedés! Október utolsó hétvégéje drága lesz, ha nem ügyelsz rá, hogy mit és mennyit vásárolsz. Maradj most is mértékletes!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top