nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp 2019. december 13. – Luca-napi péntek 13

Napi horoszkóp 2019. december 13. – Luca-napi péntek 13

Péntek 13-hoz számtalan babona, hiedelem kapcsolódik. Luca napjához is. Nos, ha balszerencsésnek nem is mondható a mai nap, a horoszkóp szerint, azért némi kellemetlenségre sajnos számítani kell. De estére aztán minden rendbe jön...

Kos

Hajlamos lehetsz pénteken mindent borúsabbnak látni, mint amilyen valójában. Tudnod kell, csak rajtad múlik, milyen a hangulatod. Ha akarsz, nagyon jókedvű és optimista lehetsz ma is. Semmi sem történik csak úgy, valahol mindent te magad keltesz életre a gondolataiddal. Ezért is fontos a bizakodás.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Minden veszély még pénteken sem múlik el. S hogy ne fulladjon kudarcba a mai nap, mindenképpen nagyon fontos, hogy óvatosan közlekedj. Mindegy, hogy gyalogolsz, vagy autóban ülsz, esetleg a tömegközlekedést használod, legyél éber. Nem a balszerencse hibáztatható a balesetekért, hanem a figyelmetlenséged.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szerencsére pénteken már nyoma sincs a tegnapi teliholdnak, így te is egyre bizakodóbb lehetsz. Sőt, az is lehet, ma nagyon pozitív hírt kapsz a pénzügyeidről. Talán épp ma tudod meg, mennyi év végi bónuszt kaptál. Jól fog jönni az a pluszpénz, amire talán csak titokban számítottál.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nagyon érzékenyen reagálsz mindenre pénteken. Pedig nem kéne megsértődnöd, annyira azért nem rossz a helyzet. Ne vegyél semmit se a szívedre, bárki, bármit mond, gondolj rá, az csakis róla szól és nem rólad. A legjobb lenne, ha magadra húznád a híres „páncélodat”, és nem engednéd, hogy bárki is sebet ejtsen rajtad.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Bármennyi is a munka és a feladat az év végi rohanás kellős közepén, mindenképpen figyelned kellene magadra is. Nagyon könnyen lerobbanhatsz most, a betegség pedig elhúzódhat, és nem lesz könnyű kilábalni belőle. A megelőzés mindig hatékonyabb és egyszerűbb is, mint a probléma kezelése…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nagyon sok a munkád most, ezért hajlamos lehetsz lelkiismeret furdalást érezni, mert a családodra alig jut időd. Bőven elég, ha elmondod nekik, hogy karácsonyig nagyon sok még a dolgod, de a szabadság alatt bepótolsz majd mindent. Egyébként sem kell bűntudatot érezned, inkább legyél boldog, mert jó munkád és szerető családod van.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerencsét avagy balszerencsét hoz a péntek 13? (iStock)

Mérleg

Egyre inkább foglalkoztat a karácsony. Igaz, ami igaz, vészesen közelednek az ünnepek. Ha munka után belefér az idődbe és aktuális is, vásárolhatsz ma. Persze, ha lehet, ne ajándékokat vegyél, inkább a karácsonyi dekorációt gondold végig. A csomagolópapírok, tasakok, szalagok között érdemes nézelődnöd.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Ha tegnap megfogadtad a horoszkóp javaslatát, és elhalasztottad a vásárlást, ma már érdemes körülnézned az ajándékfronton. Pénteken sokkal megfontoltabban és türelmesebben vásárolsz, és valójában sokkal hasznosabb holmikra költheted a pénzedet. Nem mellesleg sokkal kevesebbet…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Még a péntek is kimerítő lesz számodra. Hasonlóan érzed magadat, mint tegnap, hiszen ma is szinte mindenki szuperérzékeny körülötted. A párod sem díjazza a humorodat, szóval legyél vele is visszafogott és nagyon kedves. Most sokkal inkább az ölelésedre van szüksége, mint a poénokra.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ami a hét elején még nagyon könnyen ment, arról ugyanez pénteken már nem mondható el. Azt veszed észre, hogy a környezeted mindenben kifogásokat keres, nyafog. Az is lehet, hogy a párod nyűgösebb ma a megszokotthoz képest. Mielőtt felkapnád a vizet, számolj legalább tízig. Néha neked sincs jó hangulatod, ma ő van így ezzel.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Neked a péntek 13 inkább szerencsés, mintsem balszerencsés nap. A mai mindenképpen. Örömteli hírt kapsz ugyanis a pénzügyekben. Talán ma jelentik be az év végi bónuszt a munkahelyeden, de az is lehet, hogy máris megkaptad a 13. havi fizetésedet. Bárhogy is legyen, most biztosan jön a pénz…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Még ha hiszel is kicsit a babonákban, a mai péntek 13-at nem érzed különösebben problémás napnak. A horoszkóp szerint sem lesz az, sőt, ha munka után vagy este kimozdulnál otthonról, úgy fogod érezni, ez egy egészen jó hét volt. A hétvége pedig még biztatóbban alakul…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top