Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. szeptember 26. – Jelszó: megfontoltság, higgadtság

Csütörtökön remek lehetőségeket ígérnek a bolygók. Ma nagyon józanul látod át a helyzetedet, és nagyon higgadtan döntesz. Az is biztos, hogy amivel kapcsolatosan ma kell döntened, az hosszú távra lesz érvényes...

Kos

Nagyszerű ismeretségeket köthetsz csütörtökön. Érdemes nyitottnak lenned mindenkivel, mert nem tudhatod, kiben lelhetsz valódi szövetségesre. Az is lehet, hogy ma megkísért egy picit az élet, főleg, ha párban élsz. Könnyen lehet, hogy igazán izgalmasnak ígérkező partner tűnik fel a színen.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Felpezsdül az élet körülötted csütörtökön. Mintha az elmúlt napok nyugalmát forgószél kavarná fel. Ez még nem jelenti, hogy ez a hirtelen változás ne hozhatna csupa pozitív eseményt. Persze a lehetőségek közül neked kell választanod. Az már nem olyan biztos, hogy egyszerűnek tűnik majd.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Az anyagiak okozhatnak fejfájást csütörtökön. Talán nem úgy folynak be a pénzeid, ahogy szeretted volna, vagy valaki még mindig nem adta vissza a tartozását, pedig ígéretet tett rá. Bárhogyan is legyen most, érdemes visszafogni a költekezést, és már egy kicsit előre is gondolkodni anyagi téren.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Csütörtökön sokkal tisztábban látsz, mint az elmúlt napokban. Talán magad is rájöttél, mennyire butaság volt a pároddal vitatkozni. Valójában mindegy, kinek van igaza, a lényeg, hogy egyetértésben és szeretetben éljetek. Ha úgy érzed, érdemes bocsánatot kérned tőle.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Rá kell jönnöd csütörtökön, önmagában kevés, hogy hatékonyan kommunikálsz. Az sem mindegy, milyen szavakkal, és milyen hangsúllyal fejezed ki magadat. Kedvességgel, elfogadással sokkal többet érhetnél el, nem mellesleg jóval szívesebben tennének eleget a többiek a kéréseidnek.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Csütörtökön helyreáll a lelki békéd. Ma ismét úgy érzed, nagyszerűek a lehetőségeid, optimistán tekintesz a jövődre, pontosan tudod, hogy bármit elérhetsz, amit csak szeretnél. Tartsd is meg magadban ezt a pozitív életszemléletet az egész héten, mert így valóban nagyon sokat léphetsz előre.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A mai jelszó: megfontoltság, higgadtság (iStock)

Mérleg

A csütörtök hozhat némi nézeteltérést a feletteseiddel. Nem érdemes fölösleges vitákba bonyolódnod, a leghatékonyabb megoldás, ha mindenre egyetértően bólintasz. A munkát úgy is meg kell csinálnod, már önmagában ezért sem érdemes ellentmondanod. Szóval, ma mindenre csak bólogass.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Csütörtökön felébredhet benne a zöldszemű szörnyeteg. Féltékenyen, irigyen tekintesz a többiekre. Úgy látod, mindenkinek sokkal jobb a helyzete, mint neked. Próbálj inkább nézőpontot váltani, és együtt örülni mindenki mással. A valódi öröm téged is a siker felé repít – a nem is oly távoli jövőben…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Csütörtökön a kitartásodat teszteli az élet. Szóval, ha bármilyen akadályba ütközöl, ne add fel, tegyél újabb és újabb próbát. Bízz magadban, és bízz benne, hogy a kitartásodért a jutalmat is elnyered. Nos, ugye nem adod fel? Mert valóban meglesz az eredménye…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Csütörtökön szinte biztosan lesz olyan ember, akivel egyszerűen nem találod a megfelelő hangot. Vagy azért, mert a saját igazát szajkózza, vagy azért, mert egyszerűen képtelen egyenesen és lényegre törően fogalmazni. Most neked kell higgadtan és okosan dönteni, engedni…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Csütörtökön kifejezetten jó lehetőségeid adódhatnak egészen váratlanul. Még az is lehet, hogy valaki lemondja az utazását, és neked adja át a lehetőséget. Ha van még szabadságod, és el tudod kérni magadat a munkahelyedről, nem is érdemes sokat gondolkodnod rajta. Fogadd el, és indulj útnak.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Egyre optimistábban látod magadat és a helyzetedet. Meglehetősen hosszú ideje nem éreztél már hasonlót. Végre kezded látni a fényt az alagút végén. A bolygók szerint is egyre bizakodóbb lehetsz, hiszen már egészen közel a vágyott megoldás. Még egy kis kitartás, és jó lesz…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top