Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 5. – Lesz mit ünnepelni szombaton

Nyugodt és nagyon harmonikus napnak ígérkezik a szombat a horoszkóp szerint. Könnyen lehet, hogy valójában semmilyen különösebb oka nem lesz az ünneplésnek, mégis érdemes a mai napot ünnepi fénybe öltöztetni...

Kos

A szombat egészen jól alakulhat, főként, ha megfogadtad a horoszkóp pénteki javaslatát, és nem veszekedtél a pároddal. Ma töltsétek az időt közösen, ha tehetitek és az időjárás is engedi, kiránduljatok egy nagyot. Az erdő látványa, a madarak csivitelése megnyugtatja a lelkedet. Imádni fogod.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Bámulatosan jó a kedved egész nap. Úgy érzed, ma bármire képes vagy. Ne vállald túl magad, de azért bizonyíthatod, mennyire mindenre is vagy alkalmas. Csinálj olyasmit, amit csak ritkán teszel, bizonyítsd magadnak is az erődet: hogy téged nem lehet megállítani és legyőzni sem…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nagyszerűen érzed magadat szombaton. Tudod mit? Felejts el ma minden munkát, és töltsd a napot a szerelmeddel. Fagyizzatok, vagy engedd meg magadnak a kedvenc süteményedet. Tegyetek úgy, mintha valódi ünnepnap lenne – nem baj, ha nincs mit ünnepelni ma.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A szombat a szerelemé. Ha teheted, ma csak a párodra figyelj. Ne akarj takarítani, ne akarj főzni sem, inkább menjetek étterembe, sétáljatok, töltsétek kettesben az egész napot. Mintha ez lenne az első randitok. Emlékszel még, mivel töltöttétek egykor? A mai lehet egy második első randi…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szombaton figyelj nagyon, hogy mit és mennyit eszel. Ma nagyon fegyelmezett tudsz lenni, ha akarsz. Időnként jól jön az önkontroll. Bármilyen finomsággal is kínálnak, ma próbálj ellenállni a kísértésnek. Este megveregetheted a válladat, és megengedhetsz magadnak egy kis csokit is jutalmul.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nagyszerű napra számíthatsz. Végre sehová sem kell rohannod, leülhetsz, pihenhetsz, azt teheted, ami igazán feltölt és pihentet. Régen érezted már ennyire a harmóniát magadban. Élvezd a jól eső érzéseket. Ha kedved lenne hozzá, menj erdőbe, parkba, és öleld meg a fákat. Ma különösen erősen érezheted az energiákat.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Lesz mit ünnepelni szombaton… (iStock)

Mérleg

Szombaton ideje lenne rendet rakni a szekrényeidben. Legyél ma szigorú magaddal, és pakolj ki minden olyan holmit, amit legalább két éve egyáltalán nem használtál. Nincs rájuk szükséged, másoknak viszont még nagyon jól jöhetnek. Rendezhetsz garázsvásárt, de el is ajándékozhatod mindet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szombaton nagyon rád férne egy kis mozgás. Megterhelő volt ugyan a hét, de ez mégsem ok a tunyaságra. Sétálj, kirándulj egy nagyot. A legjobb lenne, ha erdőbe, fák közé mennél. És még jobban tennél magaddal, ha minél több fát ölelnél át. Ne gondold, hogy ez butaság…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Imádsz kirándulni, hegyet mászni. Ha valamikor kötelező ez a program, akkor ma mindenképpen. Szóval, vedd fel a bakancsokat, és indulás. Nagyon jót fog tenni neked az aktív mozgás. Ma mindenféle értelemben feljuthatsz a csúcsra. Hát nem erre vágytál egész héten?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Rázós héten vagy túl. Megérdemled a nyugalmat, a teljes pihenést szombaton. Ha van függőágyad, és megteheted, hogy kifüggeszd a kertedben, pihenj ebben. A finom ringatózás megnyugtatja a lelkedet. Ha erre nincs lehetőséged, legalább hintázz ma valahol egy kicsit…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nagyon sok minden történt veled ezen a héten. Rád fér a pihenés, jó is lenne, ha megengednéd magadnak a lazítást. Persze, nem a számítógép előtt! Pihenj aktívan, biciklizz, sétálj, kocogj egy keveset, utána jöhet az olvasás, a tévézés. Vagy még jobb ötlet, ha moziba mész.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Ez a hétvége a hobbidé legyen. Nincs még hobbid? Gyorsan keress magadnak valamit. Az alkotás biztosan pihentet téged, és a fantáziádat is jócskán megmozgatja. Ha inspirációra lenne szükséged, menj el kiállításra, bemutatóra, és tutira megjön az ihleted.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top