Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 12. – Ez egy meglehetősen szeszélyes szombat

Szombaton a Mars és a Hold szembe kerül egymással, ami igencsak okot adhat a feszültségre. Ma nem igazán érezheted magadat biztonságban, és a megoldást sem látod előre. A véleményedet is hajlamos lehetsz változtatni. Ez egy szeszélyes szombat lesz...

Kos

A helyzet meglehetősen faramuci szombaton, ugyanis uralkodó bolygód, a Mars kerül szembe a jegyedben haladó Holddal. Nos, ettől a bolygóállástól meglehetősen feszültek az idegeid, és hol ilyen, hol olyan leszel. Nem találod ma a kiutat, de jobban tennéd, ha nem is nagyon keresnéd…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szombaton meglehetősen bátor leszel. Főleg az ismerkedésben. Meglepően könnyedén állsz szóba az idegenekkel is, amivel a párodat igencsak bosszanthatod. Ő ugyanis nem érti, miért is kell mindenkinek azonnal a segítségére sietni, vagy a megengedhetőnél (?) is kedvesebbnek lenni. Nem kéne féltékennyé tenned őt.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szerencsésnek érezheted magadat, mert a szombati feszültségből alig érzékelsz valamit. Te nagyon is jól érzed magadat a párod társaságában. Persze kérdés, ő mennyire frusztrált és szeszélyes ma. Ha az lenne, tudd be a bolygók energiájának, semmi esetre se provokáld őt.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Már reggel ingerült és ideges leszel. Ha teheted, ne ma intézd a nagybevásárlást, mert semmi türelmed nem lesz hozzá. Mindenki és minden zavarni fog, nem mellesleg kimegy a fejedből, hogy mi mindent kéne venned. Várj vele úgy három napot, és akkor nem is kell kétszer menned.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Legyél tudatos szombaton, mert ez a feszültség és türelmetlenség csak a kezdet. Te is könnyen felbosszantod magadat, de a környezeted is figyelmetlenebb, szétszórtabb lehet. A legjobbat akkor tennéd, ha ma sokat mozognál. Izzadd ki magadból a feszültséget és a felgyülemlett plusz energiát is.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Ma nagyon sokszor vegyél mély és lassú lélegzetet. Szükséged lesz rá, ha nem akarsz vitákba bocsátkozni. A türelmedet ma jócskán próbára teszi az élet, viszont ha nagyvonalúan hátralépsz, nemcsak nagyszerű napod lesz, de a béke is megmarad benned és körülötted. Ez egy jó cél, nem igaz?

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ez egy szeszélyes szombat lesz a horoszkóp szerint (Fotó: iStock)

Mérleg

Fogadd el, a te béketűrő képességed sem végtelen. Sőt, bármilyen diplomatikus és türelmes tudsz lenni, nálad is elszakadhat a cérna. Persze, hiszen emberből vagy. A mai nap bőven ad okot a feszültségre, és most jóval határozottabb is vagy, mint általában. Szóval, ha nem figyelsz, azt veszed észre, hogy jól beleálltál egy véget nem érő vitába…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szombaton te sem leszel a türelem szobra. Nagyon sok bosszantó emberrel találkozhatsz, vagy a különböző szituációk üthetik ki nálad a biztosítékot. Mégis jól tennéd, ha valamennyire visszafognád magadat, és nem robbannál fel. Hidd el, nem dől össze a világ, ha csak legyintesz a provokációra.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Tökéletes választás lenne szombaton, ha élnél a lehetőséggel, és kimozdulnál a természetbe. Az aktív mozgástól nemcsak még jobb lesz a kedved, de elkerülöd a feszült és ingerült embereket. Ha már oly szerencsésnek érezheted magadat, hogy a kellemetlen fényszögek téged nem érintenek, akkor ne is add meg a vita lehetőségét.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Eljött a nap, amitől féltél. A félelem ugyanakkor nem ok, hogy magadba zárkózz. Töltheted az időt a kedveseddel, a családoddal, a lényeg, hogy nyugalmas, békés programokat válasszatok. A bolygók ugyan jelzik a feszültséget, de ez még nem jelenti, hogy ki is kell venni abból a részedet…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Legyél nagyon figyelmes szombaton. A Mars–Hold-szembenállás ugyanis közlekedési káoszt jelezhet. Meg se lepődj, ha baleset, úttorlasz, útépítés lassítja, nehezíti a közlekedésedet. Inkább érezz hálát, hogy épségben eljutsz az úti célodhoz. Nem lesz könnyű, de legyél nagyon türelmes.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A legokosabb döntés az lenne, ha ma ki sem mozdulnál otthonról, de az interneten sem böngésznél. Szombaton ugyanis hajlamos lehetsz elcsábulni, és olyasmire költeni, amit valójában nem engedhetnél meg magadnak. Nem kéne már a hónap első felében léket ütni a pénztárcádon…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top