Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 15. – Kedden végre elindul valami jó is

Lassacskán fogy a Hold, így a teliholddal járó feszültség is napról napra enyhül. Kedden már egészen kedvező lehetőségeket is jeleznek a bolygók. S hogy mi mindenre számíthatsz? A napi horoszkópból megtudhatod.

Kos

Kedden már nyoma sem lesz az előző napok nyugtalanságának. Ellenben alig várod, hogy pihenhess. Kicsit nehézkes és lomha leszel egész nap, de legalább most biztosan nem rohansz „fejjel a falnak”. Amikor lassúnak érzed magadat, lassabban és megfontoltabban is döntesz. Ez pedig most valódi ajándék neked.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Főleg délelőtt legyél észnél, mert könnyen heves vitába keveredhetsz. És nem te jössz ki belőle jól. Sem a pároddal, és persze a főnököddel, a kollégákkal sem kellene ma összeveszni. Már csak azért sem, mert ez is múló állapot, és holnapra nyoma sem lesz. Persze csak akkor, ha nem hagysz nyomot…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Igaz, hogy gyönyörű őszi időt jósolnak mára is, de ez nem jelenti, hogy könnyelmű lehetsz. Reggel és este már meglehetősen csípős az idő, vigyázz magadra, és vedd komolyan a réteges öltözködést. Persze, nyűg lehet délután magaddal cipelni a pulóvert vagy a kabátot, de annál sokkal jobb, mint hogy ágynak döntsön a megfázás.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Annak ellenére, hogy elmúlt a telihold, még mindig nem igazán lélegezhetsz fel. Ma is összefuthatsz olyan emberekkel, akiket igencsak vitatkozós kedvükben találsz. Azonnal figyelj fel rá, és ne menj bele ma sem a vitatkozásokba. Egyébként is. annyira mindegy, kinek van igaza…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kedden úgy érzed, mindenki téged támad a munkahelyeden. És itt most a hangsúly azon áll, hogy „te úgy érzed”. Ez csak a fejedben zajlik, és semmi köze a valósághoz. Éppen ezért eszedbe se jusson, hogy meg kell védeni magadat, és vissza kell vágnod a többieknek. Ha így teszel, a saját csapdádat ásod. Legyél óvatos…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Kedden a szokottnál is kíváncsibb vagy. Minden érdekel, és mindent hallani akarsz, ami körülötted folyik. Hidd el, ami rád tartozik, az el is jut hozzád. Ami pedig nem rólad szól, arról nem kell tudnod. Szóval, inkább a munkáddal törődj, mint azzal, hogy egész nap a kollégákat figyeled, és hallgatózol.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Kedden végre elindul valami jó, ismét… (iStock)

Mérleg

Kedden sokkal összeszedettebbnek tűnsz, mint amilyen az előző napokban voltál. Ma már nem okoz problémát a feladatokra figyelni, és valójában egyre optimistábbnak is tűnsz. Ugyan ma is szembe kerülhetsz valakivel, aki a múltat idézi fel benned, de szerencsére ma már gyorsan túl is lépsz rajta.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Kedden valójában tesztelnek téged a bolygók. Most abból „vizsgázol”, hogy el tudod-e kerülni, illetve okosan tudod-e kezelni a provokációt? Ha elbuknál, még nehezebb vizsgát hoz eléd az élet, ha megoldod, és emelt fővel mosolyogva távozol, egész héten semmi okod nem lesz a panaszra. Hajrá!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Te még mindig nagyon szerencsés vagy. És egyre jobban is érzed magadat. Végre kezd visszatérni az optimizmusod, a jókedved. Szükséged is lesz rá, mert a többiek kedden még nem ennyire pozitívak. Neked kéne fellelkesíteni a környezetedet. Jó vagy benne. Most is menni fog.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ha szerencsésen túlélted a hétfőt, kedden már jóval nyugodtabbnak érezheted magadat. Mára lecsillapodnak a kedélyek, és szépen lassan minden és mindenki a megszokott rendbe rázódik vissza. Ismét két lábbal, szilárdan állsz a talajon. Ez az, amire napok óta vártál.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Két ellentétes álláspont között kéne választanod, de fogalmad sincs, most mi a legjobb megoldás. Nos, egyik mellett sem akarsz dönteni, mert egyrészről diplomatikus vagy, másrészről mindketten fontosak neked. A legjobb, ha nem választasz, inkább csak elmondod, mi a valódi probléma. Te könnyen átlátsz a szitán…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Tudatosítanod kellene magadban, hogy nem a te dolgod mindenkit megóvni saját magától vagy a hibázás lehetőségétől. Ne akarj a megmentő szerepében tetszelegni, mert a többiek nem lesznek hálásak ezért. Inkább figyelj a saját lelkedre, a saját gondjaid orvosolására. Ez ma sokkal fontosabb.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top