Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 25. – Gondolkodj ma józanul

Máris itt a péntek, amely meglepően kijózanít mindenkit. Bármi is foglalkoztat most téged, ma minden részlet puzzle-ként áll össze előtted. A horoszkóp szerint kifejezetten tisztán és józanul láthatod a körülötted történő eseményeket.

Kos

Úgy érzed, nagyon sok energiát fordítottál valamilyen feladatra, de az eredmény még mindig várat magára. Nos, a mondás szerint lassú víz, partot most, de fogalmazhatnánk úgy is, hogy ami késik, nem múlik. Ne gondold, hogy nincs eredménye és látszata a munkádnak, csak még várnod kell rá egy picit.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Pénteken nagyon jól haladsz a feladatokkal, és most kifejezetten kedvet is érzel a munkához. Feldob, hogy csapatban dolgozhatsz, és hálát érzel a munkatársaidért, a munkahelyedért is. Jól is teszed, hiszen a hála érzése segít, hogy biztos helyed legyen ott ahol, épp vagy.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Bármilyen családi ügy foglalkoztat éppen, a mai nap ideális, hogy előreléphess benne. Pénteken könnyedén megtalálod a hangot a családtagokkal, és ők is nyitottak a javaslataidra. Könnyen köthetsz mindenki számára elfogadható egyezséget. Érdemes élned a kínálkozó alkalommal.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A péntek tökéletes nap a beszélgetésekhez. Főleg az olyan témákat érdemes ma előszedned, amelyek hosszabb ideje okoznak gondot az életedben. Bárkivel is kell ma tiszta vizet önteni a pohárba, tedd meg, hiszen nagyon összeszedetten képviseled az álláspontodat. Meglepődsz, hogy mindenki egyetért majd veled.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nagyon tisztán és józanul látod magadat, a lehetőségeidet pénteken. Talán eddig reménykedtél, hogy a helyzet sokkal jobb, mint gondolod és érzed. Ma ugyanakkor elfogultság nélkül látsz át mindent, és rájössz, hogy bár nincs nagy baj, azért a valóság árnyaltabb a képzeletnél. Jól fog esni a felismerés, hogy működik a megérzésed.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Pénteken minden és mindenki a kezedre játszik. Bármit is terveztél, határoztál el, szinte csettintésre válik valóra. Persze most sem varázslatra változik a környezeted, egyszerűen csak beérik végre az eddigi szorgalmas munka gyümölcse. Jó nap lesz a péntek. És még előtted az egész hétvége…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Pénteken szükséged lesz a józan és higgadt gondolkodásra… (iStock)

Mérleg

Talán csak az dobja fel valamelyest a hangulatodat, hogy péntek van. Kicsit még mindig keresed a helyedet, és próbálod visszaszerezni a belső harmóniát. Nem kell rá sokáig várnod, már holnap megkönnyebbülést érezhetsz. Tarts ki még, a hétvége biztosan jól sikerül.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Egyre jobban érzed magadat, és egyre bizakodóbb is vagy. A bolygók támogatnak téged, az elkövetkező hetek nyertese kétségkívül te leszel. Ma ugyan még a munkádra érdemes elsősorban koncentrálnod, de este már nyugodtan gondolkozhatsz, mi mindenben újítanál, változtatnál a közeli jövőben.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kicsit lassúnak érzed magadat pénteken, viszont kifejezetten jót neked tesz ez a lassulás. Összeszedettebb, átgondoltabb vagy, ezért ha bármivel kapcsolatban kétséged lenne, ma biztosan választ találsz a kérdésre. Nagyon pontosan látni fogod a megoldás kulcsát. Lehet, elsőre nem tűnik túl vidámnak, de végül rájössz, most is a lehető legjobb történt veled.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Magad is meglepődsz, mennyire hatékonyan végezted el a feladatokat ezen a „rövid” héten. Valójában négy nap alatt megcsináltál mindent, ami máskor öt napba fér bele. Jár a dicséret, az elismerés. Mi lenne, ha megjutalmaznád magadat valamivel? Mire vágysz a leginkább most? Ne gondolkodj, hogy tényleg kell-e… Megérdemled, jár neked.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nem bánod, hogy péntek van, és hamarosan itt a hétvége. Még ha most nincs is okod panaszra, jól esik a gondolat, hogy újra két napot lazíthatsz, pihenhetsz. Viszont, ha nem fejezed be a feladatokat, egész hétvégén ezen járnak majd a gondolataid. Szóval, koncentrálj még arra, amit csinálsz. Ma nagyon hatékony vagy, miért hagynád ki ezt a lehetőséget?

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Pénteken úgy érezheted, a főnököd nem igazán kedvel téged. Az, hogy kényelmetlenül érintett a kérése, még nem jelenti, hogy ellenséges lenne veled. Talán csak te vagy ma érzékenyebb a szokottnál. És egyébként sem biztos, hogy veled van problémája. Várj néhány napot, és ha még mindig ezek az érzések kavarognak benned, érdemes beszélnetek a továbbiakról.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top