Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 27. – Figyelem! Kezdődik a téli időszámítás

Valójában hajnali 3 órakor kell az órákat hajlani 2-re állítani, ami azt jelenti, hogy most kapod vissza a tavasszal elveszített egy órát. A téli időszámítás első napján látszólag tovább alhatsz, és a mai nap olyan, mintha 25 órád lenne. Mivel töltöd? Érdemes lenne alaposan kipihenni magadat...

Kos

Becsapós lesz a mai nap. Az óraátállítással ugyanis rövidebbnek érzed, hiszen korábban sötétedik, mint tegnap. Az esték egyre hosszabbak lesznek a decemberi napfordulóig, ami viszont arra jó, hogy a pároddal kettesben töltsetek minél több időt. Ma jól esik a forró csoki vagy a tea, és az összebújás is…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Téged nem különösebben zavar az óraállítás. Így is, úgy is pihenést terveztél vasárnapra. S hogy előbb sötétedik? Kit zavar? Hétfő reggel legalább világosban ébredhetsz. Szuper, hogy ennyire pozitívan gondolkodsz, és meglátod mindenben a jót. Csak így tovább a következő héten is!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Téged kicsit elkeserít az óraállítás, mert ezzel visszavonhatatlanul vége az indiánnyárnak. Persze, örülsz, hogy hosszabbnak tűnik a mai nap, de mostantól az esték is hosszabbak lesznek. Miért is ne lehetne a mai egy összebújós este? Búslakodás helyett inkább bújj össze a pároddal. Nagyon jól fog esni most a melegsége.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Vasárnap is kifejezetten jól érzed magadat. Kerek a világ, és a mai ajándék egy órától a napot is sokkal nyugodtabbnak, hosszabbnak érzed. Csöppet sem bánnád, ha ezentúl minden nap 25 órából állna, mert akkor végre időd is lenne kialudni magadat. Hidd el, csak pici szervezésre lenne szükség, hogy többet pihenhess.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Vasárnap muszáj kitakarítanod az otthonodat. Lehet, hogy nehezen szánod rá magadat, de amint elkészültél vele, olyan jó érzés lesz látni a rendet, a tisztaságot. Mivel a mai nap hosszabbnak tűnik, bele fér minden feladat. Sietned sem kell, mégis jut idő mindenre. Magadra is.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Kicsit lehangol téged is az óraállítás. Persze, örülsz, hogy többet aludhatsz ma egy órával, de a tudat, hogy mostantól egyre hosszabbak az esték, és már 5 órakor sötétedik, nem igazán dobja fel a kedvedet. Mi lenne, ha kora este elnyúlnál egy forró, levendulától illatozó kád vízben? Minden gondod elpárolog, meglátod…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vasárnaptól ismét a téli időszámítás szerint járnak az órák… (Fotó: iStock)

Mérleg

Kicsit morcosnak tűnsz egész nap, és tőled szokatlan módon kötözködő is leszel. Te nem szereted a konfliktusokat, igaz? És nem is a többiek tehetnek róla, hogy ma nem igazán jó a kedved. Inkább kérj időt, vonulj kicsit magadba, vagy sétálj egyedül. Úgyis rájössz, miért nem találod most az egyensúlyt.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A vasárnap a lazulásé. Ma aludhatsz sokáig, sőt, ha kedved tartja, délig ki sem kéne kelned az ágyból. Néha neked is jár a semmittevés. S mikor nem, ha a téli időszámítás napján. Persze, délután kicsit megmozgathatnád magadat, mert aztán este képtelen leszel elaludni. És akkor valójában ugyanott leszel, mintha semmit sem pihentél volna.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kifejezetten jól jön neked az óraállítás. Ma valójában sehová se kéne menned, hanem amolyan lustálkodós napot beiktatni. Ma nézheted a tévét egész nap, vagy csinálhatsz magadnak sorozatmaratont. Bármilyen aktív típus is vagy, néha neked is szükséged van a teljes pihenésre. Érdemes megadni magadnak.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Bármivel töltheted a vasárnapot, egyet kivéve: a munkahelyi feladatokkal. Sőt, eszedbe se jusson a munka, mert ha dolgozni akarsz, a párod jogosan lesz felháborodva. Nem lesz könnyű másfelé figyelned, ugyanis az óraállítással nyert plusz egy óra erős motivációt jelent, hogy utolérd magadat valamilyen munkával. Engedd el a késztetést.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Ha elutaztál szombaton, vasárnap valójában egy órával több időt tölthetsz a szállodában, vagy panzióban, ahol megszálltál. Mi lenne, ha megnéznéd a napfelkeltét? A gyönyörű látvány emlékeztet, hogy minden nap új lehetőséget kínál. Utána, ha kedved tartja, még picit visszabújhatsz az ágyba.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Kifejezetten jól érzed magadat vasárnap. Miért ne lubickolhatnál szó szerint is, mint hal a vízben? Menj ma uszodába, fürdőbe, vagy egynapos wellnessbe, meglátod, nagyon feltölti a lelkedet, az idegeidet is kisimítja a víz. Muszáj időnként megengedni magadnak az ilyen jellegű kényeztetést.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top