Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 29. – Fellobbannak kedden az érzelmek

A horoszkóp és a bolygók állása szerint a kedd igazán érzelmes napnak tűnik. Fellobbanhat benned a vágy a párod iránt, de szenvedélyt érezhetsz valamilyen különleges cél megvalósításával kapcsolatosan is. Nos, hogyan éled meg ezt az erős és lobbanékony energiát?

Kos

Sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnsz, mint általában. Igaz, ez most azzal is járhat, hogy kevésbé érzed magadat céltudatosnak, és talán többet hezitálsz a döntésekkel kapcsolatosan is. Hidd el, semmiben sem kell azonnal és hirtelen dönteni. Sőt használd ki, hogy végiggondolhatsz mindent pró és kontra.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Ha volt is benned bármilyen feszültség, hamarosan túljutsz rajta. Már csak ezért sem kellene ma senkivel sem vitára kelned. Inkább merülj el az érzelmekben, és munka után csináljatok romantikus programot a pároddal. Attól, hogy még csak kedd van, beülhettek gyertyafényes vacsorára a kedvenc éttermetekbe.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kedden érzelmes hangulatba kerülsz. A legszívesebben egész nap sms-eket írogatnál a párodnak, vagy telefonon csevegnél vele. Nem lesz könnyű, de próbálj a feladatokra koncentrálni, aztán este megélheted a szerelmeddel a valódi romantikát. Na jó, egy-két üzenet még beleférhet…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ma mindenképpen vegyél magadnak virágot. Tedd vázába, és gyönyörködj benne. A virágok hihetetlenül töltik a testet és a lelket egyaránt. Nem véletlen a mondás sem: „ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet”. Nemcsak a te napod lesz szebb, de a párodét, a munkatársaidét is bearanyozhatod.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Hajlamos lehetsz kedden a titkolózása. Pontosabban nagyon titokzatosnak tűnsz a többiek előtt. Csak akkor kellene így viselkedned, ha valóban azt szeretnéd, hogy találgassanak, kérdezgessenek, faggassanak egész nap. És persze, ha tényleg van valamilyen izgalmas titok a tarsolyodban.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Egyre optimistább vagy, ami igazán nagyszerű, mert nem túl gyakran érzel így. Most úgy látod, egyre jobban alakulnak a dolgaid, és egyre közelebb is a megoldás. Tényleg van okod a bizakodásra, a pozitív változás lassan elindul, és te sem maradsz ki belőle.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Felébrednek az érzelmek ma (iStock)

Mérleg

Nagyon érzékeny lehetsz ma lelkileg. Meggyőződésed, hogy mindenki téged pécézett ki magának. Hidd el, ez egyáltalán nem igaz, csupán te reagálsz túlzottan is érzékenyen a többiek közeledésére. Próbáld meg kívülről figyelni magadat, így könnyen rájöhetsz, mennyire szélsőséges ma a viselkedésed.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Kedden valósággal ragyogsz. Nagyszerűen kommunikálsz, érvényesíteni tudod az akaratodat, úgy érzed, ma minden és mindenki a te kezedre játszik. Tény és való, a bolygók nagyon erősen támogatnak most téged. Bármilyen új ölteted támad, vagy új lehetőséget kapsz ma, nem kell rajta sokat gondolkodnod, fogadd el bátran.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nagyon jó nap lehet ez a kedd. Valójában csak és kizárólag rajtad múlik most, hogyan érzed magadat. Ha optimistán, reményekkel telve tekintesz a lehetőségeidre, minden a lehető legjobban alakul. Miért is ne dönthetnél így? Te alapból is nagyon pozitív ember vagy. Egyszerűen csak add ma is önmagad.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ma nagyon jó lehet a fellépésed, vagy nagyon mellélőhetsz. Hajlamos lehetsz ma a szélsőséges viselkedésre. Talán az egyik percben nagyszerű a hangulatod, vidám és bizakodó vagy, míg a következőben valósággal elborít a pesszimista hozzáállás. Te nagyon fegyelmezett ember vagy, az érzelmeidben is. Tudod, mit kell tenned…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nagyon erősek lehetnek a megérzéseid kedden. Jól tennéd, ha tudatosan követnéd azokat. Jegyezd fel mindenképpen, ha gondoltál valakire, és felhívott vagy üzenetet küldött neked. De minden mást is, amiről beigazolódott, hogy helyes megérzés volt. Estére nagyon komoly lista gyűlik össze.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Kedden is formában érzed magadat. Elég régen volt utoljára, amikor igazán színesben láttad magad körül a világot. Élvezd és éld meg ezt a remek lehetőséget. Pontosan az ilyen lélekemelő napokból tudsz igazi erőt és pozitív energiákat gyűjteni.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top