Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 6. – Minden mulandó

Minden elmúlik egyszer. A feszültség, a kilátástalanság is. A szerda pontosan ilyen nap. Szó szerint is kivirulsz, ahogyan körülötted is minden más. A napi horoszkóp szerint a hét elejét jellemző vibrálás mára teljesen eltűnik, mintha egyáltalán nem is létezett volna.

Kos

Szerdán kicsit szótlanabb lehetsz, mint általában. Csendességre vágysz, ami csöppet sem jelenti, hogy bármilyen probléma lenne veled. Mindenkivel megesik, hogy egyedüllétre, magányra vágyik. Nálad ugyan ritkán, épp ezért kiváló alkalom, hogy meditálj kicsit. Minden kérdésedre ott rejtőzik benned a válasz. Ma felszínre hozhatod.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Az a munkatársad áll ki ma melletted, akitől talán a legkevésbé vártad. Hihetetlenül jó érzéssel tölt el a támogatása. Ideje lenne kicsit beszélgetned vele, hogy közelebbről is megismerhesd. Rájössz, hogy a visszafogott külső mennyire meleg és érzelmes szívet takar. Ez is bizonyítja, soha ne ítélj elsőre…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szerdára megszűnik minden feszültség körülötted, munkahelyeden, az otthonodban is visszatér a nyugalom, a jó kedv. Ugye, milyen jól tetted, hogy kimaradtál a fölösleges vitákból? Így ma bocsánatot sem kell kérned senkitől sem. Persze, ha mások kérik a te elnézésedet, nagyvonalúan add meg nekik.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szerdán visszatér az optimizmusod, a jó hangulatod. Ma úszhatsz a boldogságban, mint hal a vízben. Persze, ma szó szerint is fürdőzhetsz, például este egy forró és finoman illatos kád vízben. Ha még a párodat is be tudod csábítani magad mellé, minden korábbi probléma szertefoszlik köztetek is…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szerdán visszatér a magabiztosságod, ismét tudod, mit és hogyan akarsz az életedben megvalósítani. Az pedig még inkább örömmel tölt el, hogy a környezeted is lehiggadt, és megnyugodott. Mintha az előző napok feszültsége nem is létezett volna. Talán még az is eszedbe jut, hogy csak álmodtad az egészet.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Szerdán leginkább a párkapcsolat foglalkoztat. Akkor is aktuálisnak érzed a kérdést, ha párban élsz, és persze akkor is, ha még keresed a társadat. Ha van párod, legyél hálás neki és érte, ha pedig párkapcsolatra vágysz, érdemes alaposan elgondolkodnod rajta, vajon miért nem talált rád eddig a szerelem?

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Minden rossz elmúlik egyszer (iStock)

Mérleg

Szerdán hajlamos lehetsz elúszni a feladatokkal. Ma valahogy minden más jobban érdekel, mint a munkád. Legszívesebben a barátokkal csevegnél, csetelnél egész nap. Szervezz esti találkozót, és akkor végre annyit beszélhetsz, amennyit csak szeretnél. De addig próbáld meg összeszedni magadat és a figyelmedet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szerdára helyre áll a lelki békéd. És rájössz, hogy a tegnap írt horoszkópodban mennyi igazság rejlett. Tényleg hálás lehetsz, mert számítanak rád a többiek, és mert igazán fontos vagy nekik. Persze, érezheted tehernek, hogy mindig tőled várják a megoldást, de bevonhatod őket, és nem kell mindent egyedül csinálnod.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Ha ingatlannal kapcsolatos ügyek foglalkoztatnak épp, akkor a szerda tökéletes alkalom, hogy pontos tervet készíts. Mit vennél, hová költöznél, mennyi pénzed van, mennyi hitelre lenne szükséged? Gondold át alaposan, mérlegelj, és csak azt követően keresgélj. Ha tudatos vagy, csalódás sem ér.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ha tanulnál valami újat, ma nagyon izgalmas tanfolyamra, iskolára bukkanhatsz. Olvasd el alaposan a feltételeket, és mindazt, amit az iskola ajánl számodra. Nem kell feltétlenül visszaülnöd az iskolapadba, on-line is tanulhatsz a magad tempójában. Sőt, talán az utóbbi lehetőség sokkal vonzóbb és olcsóbb is lehet.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Egyre jobbak a kilátásaid főleg a pénzügyeket illetően. Talán váratlan összeg üti a markodat, de az is lehetséges, hogy magasabb fizetéssel járó pozíciót ajánlanak szerdán neked. Bármi is legyen ez a jó hír, biztosan nagy örömmel tölt el. Megveregetheted a válladat, mindent megtettél érte, kijárt már neked.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Szerdán mintha minden megváltozna. Az emberek kedvesek, szeretetteljesek, nagyon figyelmesek veled. Legyél te is ugyanilyen mindenkivel. Jó tett helyébe jót várj – a mondás ma különösen aktuális, és nagyszerűen működik. Add mindenkinek, amire a leginkább vágysz, és minden a vágyaid szerint történik.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top