Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 9. – Derűs, lelkes nap a szombat

Szombaton nagyon lelkesnek érezheted magadat a horoszkóp szerint. Most úgy tűnik, semmi és senki nem töri le a jó kedvedet. Ne is engedd, inkább tedd, amit a szíved diktál...

Kos

Ne engedd, hogy bárki és bármi is lelombozza szombaton a jó kedvedet. Ez persze most sem jelenti, hogy mindenkit figyelmen kívül hagyva, a saját fejed után kéne rohannod. Főként a párod javaslatát, kérését érdemes meghallgatnod, és a szerint dönteni a hétvégi elfoglaltságokról.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Biztosan van valami az életedben, amit hosszabb ideje halogatsz, tologatsz magad előtt. Pontosan ezt a tevékenységet kéne ma megcsinálnod. Szombaton tele vagy energiával, így könnyedén befejezhetsz mindent, amire korábban nem jutott időd, vagy egyáltalán nem akartál rászánni. Nagyon megkönnyebbülsz, ha megcsinálod…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nagyon lelkes és aktív leszel szombaton. Talán magad is meglepődsz, milyen gyorsan és könnyedén haladsz mindennel, amit mára terveztél. A felszabadult időt érdemes lenne magadra és a párodra szánni. Ő is nagyon aktív ma, ezért például mozgással, sporttal is levezethetitek az energiákat.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nagyon mozgalmas lesz ez a szombat, ami téged inkább fáraszt, mintsem lelkesít. Úgy tűnhet, mindenkinek rád van most szüksége, és csak kapkodod a fejedet, hogy mégis kinek a kívánságát teljesítsd. Nem kell szétesned, inkább írj listát, és szépen sorban, a magad ütemében haladj rajta végig. Hidd el, megvárnak a többiek.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kalandos hétvégére számíthatsz. A jövés-menés már szombaton elkezdődik, szóval unatkozni biztosan nem fogsz. Több helyre is hívhatnak most téged. Mielőtt bármilyen meghívásra igent mondanál, érdemes lenne a párod véleményét is megkérdezned. Vita lehet belőle, ha kész tények elé állítod.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Hétvégén elkap a vásárlási láz, pedig nem különösebben vonzódsz a kuponos napokhoz. Megveheted, amire igazán szükséged van, és nem tűrhet halasztást, de valójában sokkal jobban járnál, ha várnál néhány napot, hetet a nagyobb költekezéssel. A mostaninál sokkal kedvezményesebben is vásárolhatsz még karácsony előtt.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint vidám lehet a szombat (Fotó: iStock)

Mérleg

Igazán szerelmes hétvégére számíthatsz. Ha a pároddal töltöd a szombatot, minden okod meglesz a boldogságra, hiszen ő szinte lesi a kívánságaidat. Ha még keresed a párodat, valaki szívét könnyen megperzselheted. Valójában ő is nagyon szeretné megégetni magát veled…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Kirobbanó formában leszel szombaton. Rengeted az energiád, amit jó lenne, ha nem a semmittevésre pazarolnál. Bármilyen is az idő, érdemes aktív programokat tervezned mára. Minél többet mozogsz, annál jobban fogod érezni magadat. És persze a többieket is jóval türelmesebben tudod így kezelni.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Ez egy szuper szombat lesz számodra. Most tényleg tedd, amit a szíved diktál. Ne szegje kedvedet, ha az idő nem olyan szép, mint amire számítottál. Legfeljebb melegebben öltözködsz, de mindenképpen mozdulj ki otthonról. Ha magaddal viszed a párodat is, tökéletes napra számíthatsz.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Könnyen felbosszanthat szombaton valaki a közvetlen környezetedben. Pontosabban bosszant is a viselkedése, de valójában nagyon is mulattat. Legyél kicsit lazább, és bosszankodás helyett inkább nevessetek szívből. Ha jobban belegondolsz, kisgyerekként neked is pontosan ilyen bosszantó dolgaid voltak…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Képtelen lennél szombaton otthon maradni. De jól is teszed, ha kimozdulsz, és izgalmasabbnál izgalmasabb programokat csinálsz magadnak. Most kifejezetten vágysz moziba, színházba, kiállításokra menni. Akár mindegyikre juthat idő, ha jól megszervezed. Kezdd a kiállítással, aztán jöhet egy mozi, és talán még az utolsó pillanatban is vehetsz színházjegyet.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Felcsillan a szemed a hétvégi kuponos napok láttán. Mielőtt vásárolni mennél, gondold végig: tényleg olyan nagyszerű ajánlatokra találhatsz, mint gondolod? És tényleg lenne türelmed a hatalmas tömeghez? Ha még mindig vonzónak találod a leárazásokat, vágj bele. De nehogy megbánd később…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top