Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 15. – Ez egy nem túl szerencsés péntek

Pénteken a Jupiter, a nagy szerencse bolygója kerül szembe a Holddal, ami finoman szólva sem jelent szerencsés fényszöget. A szerencse a szerencsétlenségben, hogy ez az újabb feszültség nagyon gyorsan elmúlik. A horoszkóp szerint holnap már nyoma sem lesz.

Kos

Pénteken nagyszerű a fellépésed. Ha bármilyen megbeszélni valód lenne, mindenképpen érdemes a mai napra időzítened. Persze az is lehetséges, hogy az élet téged kényszerít, hogy kimondd végre mindazt, ami hosszabb ideje a lelkedet nyomja. Szedd össze magad, és mindenképpen tedd meg. Megkönnyebbülsz tőle.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Pénteken is akadhatnak nézeteltéréseid. De ma már egyik sem tűnik annyira problémásnak, mint az elmúlt napokban. Persze, ma sem árt, ha megfontolt és higgadt maradsz minden helyzetben. Ha elveszíted az önuralmadat, nagyon rosszul fogod érezni magad az egész hétvégén. Ugye, nem teszed?

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A péntek nem a te napod. Balszerencsésnek ugyan nem kellene mondanod magadat, de tény és való, ma valahogy semmi sem az elképzeléseid szerint alakul. Fogadd el, ez egy ilyen nap. Most csak annyit tehetsz, hogy türelmesen kivárod a holnapot. A szombat ezerszer jobban alakul majd. Csak erre gondolj ma.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Pénteken is érvényes, hogy csak és kizárólag a magad dolgával törődj. Mintha nem is léteznének a többiek. Ma csak tedd, amit szíved szerint tennél. Neked ugyan nem könnyű mindezt megvalósítani, mert empátiádnak köszönhetően azonnal érzed, ha valami baj van a környezetedben. Ma mégis jobban jársz, ha nem akarsz segíteni.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Pénteken nyisd meg a füledet és a szívedet is. Nagyon izgalmas információra lelhetsz ma, ha kellően figyelmes vagy. Könnyen lehet, elsőre nem is tűnik majd annyira izgalmasnak. De bármi újat is hallasz ma, mindenképpen jegyezd meg. A jelentőségére előbb bukkansz rá, mint most sejted.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Biztosan nagyon várod már a hétvégét. Igazad is van, hiszen végre kipihenheted az egész hét feszültségét, kihívásait. Viszont ma még csak péntek van, és ma is helyt kéne állnod. Csak akkor nyugtázhatod boldogan a hetet, ha az előbbi napokhoz hasonlóan ma is kimaradsz minden összeütközésből.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ez a péntek nem igazán könnyű a horoszkóp szerint (iStock)

Mérleg

Nagyon eltér a véleményed valakivel a környezetedben. És ma nagyon szeretnéd őt meggyőzni az igazadról. A helyzet az, hogy nem tudod meggyőzni arról, amit ő nem akar elfogadni. Elismételheted tízszer, ötvenszer, százszor, pénteken csak egyre nagyobb ellenállásba ütközöl. Teljesen fölösleges feszegetni a határokat.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A hétvége közeledtével egyre optimistább a hangulatod. Az előző napokban sem volt okod panaszra, de ma érzed, hogy valami igazán jó dolog van a levegőben. Nos, a bolygók állása szerint a hétvégéd csodálatosan sikerül, ennek előszelét már pénteken is érezheted. Készülj…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Tény és való, lesz még sokkal kedvezőbb és szerencsésebb napod, mint ez a mostani péntek. A legjobb, ha egész nap ez lebeg a szemed előtt, és tudatosan kerülsz mindenféle vitás helyzetet. Az egész hétvégére rányomhatja a bélyegét az esetleges konfliktus. Semmi sem ér annyit, ezt te tudod a legjobban.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nem bánod, hogy péntek van. Kicsit nyomaszt már a többiek nyugtalansága, feszültsége. A mai napot kell még békében és higgadtan kibírnod, mert a hétvége nagyszerűnek tűnik a bolygók állása szerint. Szóval, csak tedd a dolgodat szorgalmasan ma is, és akkor minden a lehető legjobban alakul.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nem bánod, hogy péntek van, kicsit hosszúnak tűnt most ez a hét. Nem vagy vele egyedül, sokan éreznek hozzád hasonlóan. Persze, bármennyire is közeleg a hétvége, ma még érdemes a feladatokra összpontosítani. Szerencsésnek érezheted magadat, mert időben elkészülsz mindennel.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Ha valaki, te aztán biztosan nagyon vártad már a pénteket. Igaz, még ma is okozhatnak neked fejtörést a többiek, de a hétvége közelsége megnyugtatja a lelkedet. Nagyon jól érzed, hogy igazán nyugalmas és szeretetteljes napok következnek. Meg is érdemled, hogy végre tényleg kipihenhesd a sok-sok feszültséget.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top