Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 17. – Varázslatos vasárnap a mai

A gyönyörűséges szombat után a vasárnap is varázslatosan alakulhat. A horoszkóp szerint a bolygók a szívügyeknek kedveznek. Lehetőség szerint töltsd a szeretteiddel az időt, és a lehető legjobban indul a következő heted.

Kos

Vasárnap érdemes vizes programot választanod. Ha teheted, menj uszodába, szaunázhatsz is, de otthon a kádban is fürdőzhetsz a pároddal kettesben. Nagyon meghitt és örömteli nap vár rád, ha megengeded magadnak az őszinte érzelmeket. De miért is ne tehetnéd?

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nagyon mély érzelmeket mozdíthat meg benned a párod vasárnap. Ha még keresed a társadat, olyasvalakivel hozhat össze a sors ma téged, aki az első pillantásra erős benyomást teheted rád. Ha társra vágysz, érdemes nyitott szívvel állnod ehhez a találkozáshoz. Ki tudja, hová vezethet…?

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Pompásan alakul a vasárnapod. A pároddal, vagy a szeretteiddel érdemes töltened az időt. Például mehetnétek ma moziba, de az is jó, ha együtt ebédeltek, vacsoráztok a kedvenc éttermetekben. Ma nagyon erősen vágyhatsz a szeretetre, az ölelésre, tőlük biztosan meg is kapod.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A vasárnap a te napod. Most kedved van sütni-főzni valami finomat a családod legnagyobb örömére. Téged is feltölt a készülődés élménye, ők pedig örömmel segítenek neked az előkészületekben. Ne akarj ma semmit sem egyedül csinálni, kérd meg, vond be a feladatokba a többieket. A közös főzés élménye még inkább összehoz titeket.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A család ma mindennél fontosabb neked. Örömmel teszel eleget a kéréseiknek, teljesíted minden kívánságukat. Ugye, mennyire jó érzés önzetlenül adni, és látni a boldog arcokat? A közös vasárnapi időtöltés mindenkiben mély nyomokat hagy. Olyan feldobottan kezded a hétfőt, mint már nagyon régen.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Hidd el, semmi szükség nagytakarítással töltened a vasárnapot. Engedd meg magadnak a pihenést, a kikapcsolódást. Mindegy, mennyire rohan most a lakás, inkább menjetek együtt kirándulni, moziba, étterembe. Minek töltenéd az egész napot a konyhában, amikor végre együtt is lehettek?

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csodásan alakul a vasárnap (iStock)

Mérleg

Érdemes kimozdulnod otthonról vasárnap. Meglátogathatod most a szüleidet, a legjobb barátokkal is találkozhatsz. Ami, és aki épp belefér a napodba. Tedd végre, amit a szíved szerint a legszívesebben tennél. Ez most egy olyan nap, amihez hasonló nem nagyon lesz mostanában.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A víz csodát tesz vasárnap a lelkeddel. Uszoda, szauna, fürdőzés, jakuzzi, bármi jöhet ma. Sehová sem kell rohannod, kényeztesd magadat. Megérdemled az egy napos wellnesst, olyan sokat dolgoztál az elmúlt időszakban, ennek bele kellene most férni a keretedbe. Pontosan tudod, hogy az élmények tesznek igazán gazdaggá…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Vasárnap érzelmes hangulatba kerülhetsz. Rád nem olyan nagyon jellemző, hogy elpityeredsz, de ma még ez is megtörténhet. De miért is ne hatódhatnál meg, amikor a párod mindenben a kedvedben akar járni? Éld meg a valódi szerelmet, hidd el, nagyon kellenek neked az ilyen napok is.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Vasárnap tilos a munkára gondolni, ellenben a párodra annál több időt fordíthatnál. Nyisd meg a lelkedet az érzéseknek. Ma például nagyszerű ötlet lenne, ha megnéznél valamilyen romantikus vígjátékot. Még az sem baj, ha kicsit a főhős szerepébe képzeled magadat. Merülj el ma az érzelmek tengerében.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A vasárnap a családé. Ma meglátogathatnád a szüleidet, ha különéltek, és régen nem láttad őket. Lehetsz ma picit gyerek ismét, aki örömmel fogadja a gondoskodást, a figyelmet. Szüleidet talán semmivel sem tudnád most boldogabbá tenni, minthogy láthatnak téged. Ha személyesen nem tudsz elmenni hozzájuk, legalább telefonon hívd fel őket.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Romantikus nap a mai. Akár a pároddal töltöd, akár a barátokkal, akár a szüleiddel, ma erős és mély érzések mozdulhatnak meg benned. Rájössz, mennyi valódi szeretetben és támogatásban van részed. Sőt, vasárnap különösen álmodozó lehetsz, de ezt inkább csak akkor tedd, ha egyedül töltöd a napot.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top