Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 22. – Minden jó, ha jó a péntek

Pénteken délután lép át a Nap a Nyilas jelébe, amitől valóssággal fellelkesülnek a csillagjegyek. Nagyszerűen alakulhat az este, ezért a napi horoszkóp javaslata szerint mindenképpen érdemes kimozdulni, és valamilyen társasági programot szervezni.

Kos

Délelőtt még kicsit ingerlékenyebb lehetsz, de aztán a munkaidő vége felé közeledve egyre nagyszerűbb lesz a hangulatod. És nemcsak azért, mert véget ért a hét, és küszöbön a hétvége. A bolygók támogatják a jó kedvedet. Meg is érdemled, hogy lazíts, és teljesen kikapcsolódj a legjobb barátok vagy a családod körében.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A péntek remek alkalom a békülésre. Főleg, ha a pároddal vitáztál össze valamin. Bármennyire is nehezedre esik elismerni, amikor hibázol, ma mégis nagyon jól tennéd, ha te lépnél hozzá, ölelnéd át, és kérnél tőle bocsánatot a viselkedésedért. Vagy persze bármi másért. Ezzel a gesztussal olyan boldoggá teszed őt, amit most még elképzelni sem tudsz…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szó szerint is könnyebbséget hoz neked, hogy a Nap a Nyilas jelébe lép ma délután. Egyre önfeledtebbnek, szabadabbnak érzed magadat, és visszatér a jó kedved. Érdemes lenne az estét a pároddal tölteni, nagyon boldog lenne, ha csak rá figyelnél. Persze, ha a társaságot választjátok, az is nagyszerű ötletnek tűnik.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A péntek vénuszi nap. Ma megengedhetnéd a luxust, hogy csak magadra figyelsz. Például mehetnél kozmetikushoz, fodrászhoz, vagy a körmeidet hozathatnád rendbe, ha épp aktuális. De ha csak a szabad levegőn sétálsz, azzal is nagyon jót teszel a lelkednek. Azért egy kis szépülés is jöhet… Párod is imádni fogja.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nagyon lelkesítően hat rád a Nyilasba lépő Nap. Végre visszanyered az energiádat, a lelkesedésedet, a jó kedvedet. A környezeted is boldog lesz, hogy mostantól nem a zsörtölődés énedet kell hallgatniuk, hanem azt a kedves és imádni való társat, szülőt, gyereket, kollégát, barátot, aki te alapvetően vagy.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Ha nagyon muszáj takarítani otthon, érdemes mára időzítened. Persze csak akkor, ha időben hazaérsz, és még lesz hozzá kedved, energiád. A hétvégét okosabb lenne a családdal tölteni, ezért is javasolja a horoszkóp mára a rendrakást. Ha nincs kedved hozzá, akkor munka után hívd fel a szüleidet, vagy a pároddal, a gyerekekkel töltsd az estét.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Az egész hetet szebbnek látják pénteken a csillagjegyek (iStock)

Mérleg

Olyan pénzt kaphatsz pénteken, amiről talán már régen lemondtál. Valójában így működik az elengedés, nem foglalkozol vele többé, lemondasz róla, elfelejted. Nos, lehet, valaki hosszabb ideje tartozott már neked, és ma felhív, hogy rendezze az adósságát. Találkozz vele minél előbb, nehogy meggondolja magát…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Kicsit úgy érezheted, hogy lezárult egy fejezet az életedben. Viszont ez azt is jelenti, egyúttal elindul egy másik, egy következő. Szóval, semmi ok a búslakodásra, inkább tekints pozitívan a jövő kilátásai elé. Ha jól sáfárkodtál a lehetőségekkel az elmúlt hónapban, hamarosan komoly eredményt mutathatsz fel, nem mellesleg nagyszerű híreket kapsz.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Eljött a nap, amire vártál. Igen, pénteken lép a Nap a Nyilasba, amivel megkezdődik a te hónapod. Boldog születésnapot, hiszen erre is sor kerül hamarosan. Éld meg a valódi örömeket, kutasd a lehetőségeket, és persze élj is mindazzal, amit eléd tár az élet. Már a ma estét is érdemes lenne például a barátokkal töltened. Van mit ünnepelni, nem igaz?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Pénteken feltámadhat benned az érzés, hogy hamarosan itt a karácsony. Nem kell rémülten a boltokba rohanni és azonnal összevásárolni az ajándékokat. Te megfontolt ember vagy, tervezd meg, írd le, számold ki, és csak azt követően indulj vásárolni. Nincs okod kapkodni, hiszen még az advent sem kezdődött el.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Számodra is örömhír, hogy a Nap a Nyilasba lép pénteken délután. Jóval vidámabb lesz a hangulatod mostantól, és a társasághoz is több kedvet érzel. Ez a hónap tökéletes, hogy társakat, szövetségeseket, támogatókat gyűjts magad mellé. De ehhez nagyon kevés, ha otthon a monitort bámulod. A személyes kapcsolat és találkozás már ma is gyümölcsöző lehet.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Még jó, hogy péntek van, mert így nem sóznak rád több feladatot a munkahelyeden. Annyi bizonyos, hogy a következő héttől beindul az év végi hajrá, ami téged különösen erősen érint. Viszont kifejezetten jó hír, hogy boldogulsz majd vele. Kedved, erőd, lelkesedésed is lesz hozzá, így nem is érzed majd annyira megerőltetőnek.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top