Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 29. – Nemcsak Black Friday a mai nap

November 29. a Black Friday, az őrült leárazások napja. Neked viszont nem kell őrülten vásárolni. Sőt, dönthetsz úgy is, hogy nem veszel ma semmit. Annyit biztosan nyersz vele, hogy elkerülöd a tömeget, a tolakodást, a boltokban tapasztalható rohanást.

Kos

Akkor jársz a legjobban, ha a lehető leggyorsabban letudod a vásárlást. Persze, ehhez előre tudnod kell, mit és hol akarsz megvenni a Black Friday kapcsán. Ha nincs kész terved, jobb ha el sem indulsz pénteken, mert csak idegeskedni és bosszankodni fogsz a tömeg miatt. Arra meg tényleg semmi szükséged.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Igazából kedved és türelmed is van a pénteki bevásárláshoz. Te egyébként is tudod már jó előre, hogy mit akarsz megvenni. Ha el akarod kerülni a tömeget, a sorban állást, inkább a webshopokat érdemes böngészed. Azért figyeld az órát is, nem kellene az egész napot a Black Friday lázában töltened.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Neked hihetetlenül jó szemed van leértékelésekhez. Mintha mindig jókor és jó helyen lennél. Ha vásárolni akarsz pénteken, megteheted. De ne tölts vele több időt a kelleténél. Ami megtetszik, nyugodtan tedd a kosaradba, a másik boltban sem lesz olcsóbb. Fölösleges bármit is félrerakatni. Azzal csak azt éred el, hogy kétszer kell a kasszánál sorban állnod.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Te nagyon szívesen vásárolgatsz, de nem a legnagyobb tömegben. Igen, biztosan nagyon csábítóak a Black Friday ajánlatai, de gondold végig, tényleg lesz hozzá kellő türelmed? Biztosan mindenhol nagyon sokan lesznek, és talán még a parkolóhelyre is várnod kell. Be akarod vállalni?

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Ha nem hagynád ki a Black Friday szuperszonikus kedvezményeit, érdemes időben ébredned. Nyitáskor talán még elkerülheted a nagyobb tömeget. Viszont legyél nagyon tudatos, ugyanis a csábítónak látszó kedvezményekkel valójában csak azt éred el, hogy jóval többet vásárolsz, és olyasmit is könnyelműen megveszel, amire valójában semmi szükséged.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Ha valaki, te biztosan higgadt fejjel tudsz gondolkodni még ezen a napon is. Ha ki akarod használni a kedvezményeket, biztosan előre felírtad már, hogy mit és hol akarsz megvenni. Ha belefér a mai napba, körbe járhatod a boltokat is. De lehet, hogy most okosabb ötlet, ha a netes boltokat böngészgeted.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nemcsak Black Friday a mai nap (iStock)

Mérleg

Ha valaki imádja a Black Friday-t, az kétségtelenül te vagy. Biztosan napok óta lázasan készülsz az év legnagyobb leárazására. Most nagyon jól állnak a pénzügyeid, és ma okosan is vásárolhatsz. Viszont ne lepődj meg, ha a káprázatos ígéretek ellenére sem nagyon találsz leárazott holmit. Ha nem karácsonyra vásárolsz, talán érdemesebb a szezonvégi leárazásig várni. Az is csak egy hónap már…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Ki nem állhatod a tömeget, a zajt, a tolakodást, a várakozást. Szóval, a Black Friday emiatt biztosan nem mozgatja meg a fantáziádat. Érdemes még reggel körülnézni a kedvenc webshopjaidban, hátha találsz kedvező ajánlatokat. Ha nem, valójában akkor sem veszítesz semmit. Sőt, spórolsz egy csomó pénzt.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Téged kifejezetten lelkesít a Black Friday. Szeretsz vásárolni, és szeretsz olcsón vásárolni. Pénteken ugyanakkor kifejezetten higgadt fejjel gondolkozol. Nagyon jól is teszed, így biztosan semmilyen fölösleges holmit nem veszel meg. Csak annyit költs, amennyit nagyon muszáj. A karácsonyi bevásárlást letudhatod ma, ami elégedettséggel tölthet el.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Te mindig is óvatosan tekintettél az óriási kedvezményekre. Szerinted ez ugyanis sokkal csillogóbb, mint amilyen a valóságban. Könnyen lehet, hogy igazad is van, s épp ezért nem esel ma sem kísértésbe. Ha előre kitaláltad, hogy mit szeretnél vásárolni, nagyon jól jöhetsz ki a mai napból. Sokat vásárolsz, de nagyon sokat is spórolhatsz.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nem mondhatni, hogy imádsz vásárolni. A Black Friday-t meg egyébként sem nagyon szereted a tömeg és a kapkodás miatt. Ha valaki ismeri az internetes vásárolás előnyeit, az kétségtelenül te vagy. Vennél valamit pénteken? A netes boltokban jó ajánlatokra bukkanhatsz. De persze, te tarthatsz ma amolyan nem veszek semmit napot…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nem szereted sem a zajt, sem a tömeget – és a fölösleges felhajtást sem. A Black Friday pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozik nálad. Te inkább kihagyod a szupernek beharangozott ajánlatokat a lelki nyugalmad érdekében. Valójában jól is teszed, számtalan kedvezményt találsz még karácsonyig…

Még több horoszkóp Hala jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top