Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 11. – Ma sokan megsértődnek

Szerdán nagyon fontos a körültekintő és óvatos fogalmazás. A horoszkóp szerint ma ugyanis nagyon sértődékenyek lehetnek körülötted a többiek. Nem érdemes vitatkozni, mert csak félreértésekkel találkozol. És a telihold még csak holnap lesz...

Kos

Nem lesz egyszerű a szerda. Ma ugyanis folyton olyan emberekbe botlasz, akik egyszerűen nem értik, amit mondasz nekik. Nem érdemes felkapnod a vizet, mert azzal csak olajat öntenél a tűzre. Inkább legyél nagyvonalú, és lépj túl a helyzeten. Nem kell mindig mindent megmagyarázni.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A pénz okoz ma feszültséget benned. Úgy érzed, a párod sokkal többet költ, mint amit előzőleg megbeszéltetek. Kérdőre vonhatod, de csak óvatosan tedd, különben nagyon durva sértődés lesz az eredménye. Inkább csak finoman figyelmeztesd, hogy kezdi túllépni a keretet.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Tőled szokatlanul érzékenyen reagálsz a környezeted megjegyzéseire. Úgy érzed, ma mindenki téged támad, és mindenki téged akar kérdőre vonni. Lehet, hogy valóban kíváncsiak a véleményedre, de ez még nem jelenti, hogy bántani akarna bárki is. Épp az a lényeg, hogy te reagálsz kicsit túl ma mindent.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Munkahelyeden akadhatnak ma nézeteltérések. Nincs miért aggódnod, ha mindig megfelelően és határidőre végezted a feladatokat. Ugyanakkor, ha elmaradásaid vannak, számítanod kell, hogy kérdőre vonnak téged. Még nincs minden veszve, tegyél ígéretet, hogy még a héten befejezel mindent. Persze, csak akkor ígérd meg, ha tényleg meg is tudod csinálni.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Legyél ma igazán nagyvonalú, és emelkedj felül a kommunikációs félreértéseken. Senkivel sem kell egyetértened, ha nem akarsz, de vitatkozás helyett egyszerűen csak vedd elő a lehengerlő mosolyodat, és mondj annyi: rendben, majd máskor megbeszéljük ezt. Te is sokkal jobban érezheted magad, mint akkor, ha végtelen vitákba bonyolódnál.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nem könnyű ma a családodat megérteni. Valójában ők sem nagyon értenek téged. Ha nem mondasz semmit, nem tudják kitalálni, hogy mire gondolsz éppen. Inkább próbálj egyértelműen fogalmazni, mondd el, ami a szívedet bántja. Lehet, hogy nem értik meg elsőre, de legalább elgondolkodnak kicsit rajta.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerdán mindenki sértődékeny lehet (iStock)

Mérleg

Úgy érzed, épp akkor nem számíthatsz a barátokra, amikor a legnagyobb szükséged lenne rájuk. Igazság szerint te is lehetnél most kicsit megértőbb. A karácsonyhoz közeledve mindenkinek egyre több az intézni valója. Ha nagyon szeretnél találkozni velük, javasolj közös bevásárlást a hétvégére. Nem biztos, hogy ráérnek, de egy próbát megér.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Legyél ma megfontolt és visszafogott, ugyanis könnyen kimondhatsz olyasmit, amit aztán később nagyon megbánsz, de akkor már nem tudod visszaszívni. Van, amikor a csend többet mond minden szónál. Kedden ezt érdemes megfogadnod és gyakorolnod. Így biztosan nem lesz baj sem.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Ne lepődj meg, ha szerdán csupa érzékeny emberrel találkozol. Félreértenek téged, és úgy érzik, túl keményen fogalmazol velük, vagy ítélkezel fölöttük. Nagyon fontos, hogy mielőtt bármit is mondanál, vegyél néhány mély lélegzetet, és picit gondold át a szavaidat. Nem lesz könnyű, de ez egy ilyen nap.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ha valakit elkerülnek a szerdai kommunikációs problémák, az kétségtelenül te vagy. Viszont ma mindenki tőled várja, hogy igazságot tegyél a többiek között. Nagyon diplomatikusnak kell lenned, hiszen bárki javára is döntesz, a másik fél megorrolhat rád. A legjobb lenne, ha kimaradnál az egészből, vagy valahol a középutat választanád.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nagyon jól tennéd, ha minél több időt töltenéd a szabad levegőn szerdán. Ideje lenne jól kiszellőztetni a fejedet, a lakásodat, az irodát, ahol dolgozol. Olyan, mintha picit megállt volna körülötted minden. És épp ezt kellene kicsit felfrissítened. A gondolataidnak is jót tenne a friss oxigén.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Könnyen lehet, hogy a családod elhallgat előled valamit, vagy nem mondják el neked a teljes igazságot. A megérzéseid nagyszerűen működnek, jól érzed, hogy titkolnak valamit. De jobb, ha nem most akarod kideríteni az igazságot. Lesz még erre sokkal alkalmasabb időpont is a közeli jövőben.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top