Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 27. – Különleges nap a péntek

Ezen a pénteken nagyon különleges eseményt jelez a napi horoszkóp. Önmagában már a tegnapi újhold is remek lehetőségeket hozott mindenkinek, amit ma a bolygók tovább erősítenek. Mindenképpen érdemes élni a szerencsével...

Kos

A péntek ideális nap, hogy újragondold a terveidet. Pláne, ha tegnap erre nem szakítottál időt. Ma olyan szerencsés lehetőségeket jeleznek a bolygók, amelyekkel mindenképpen érdemes élned. Jól tennéd, ha szánnál időt magadra, és néhány dolgot az életedben átterveznél, átgondolnál…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nagyon bátornak és határozottnak érzed magad pénteken. Persze, ehhez a karácsonyi pihenés is hozzáadott, meg az is, hogy a bolygók nagyon szerencsés lehetőségeket jeleznek számodra. A mai ritka pillanat, épp ezért mindenképpen magadhoz kellene ragadnod a szerencsédet.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Téged a karácsonyt követően is leginkább a múlt foglalkoztat. Azon merengsz, vajon mit rontottál el, mit kellett volna másként tenned? Valójában teljesen mindegy, hiszen nem tudsz változtatni a múlton. Azon viszont nagyon is, ami épp most történik veled. Inkább a próbáld észrevenni, mennyi jó ember vesz körül téged.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Pénteken is érdemes a változtatáson törni a fejed. Sőt, nemcsak gondolkodni rajta, hanem meg is tenni az első lépést ehhez. Mit tennél másként a szíved szerint már mostantól? Érdemes listát írnod, és kifüggeszteni a falra, hogy lásd mindennap. Hajlamos vagy ugyanis megfeledkezni a fogadalmakról.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Ha bármit is újítanál, a legjobb lenne, ha magaddal kezdenéd. Fogadd meg, hogy mostantól jobban figyelsz az egészségedre. S nemcsak az étkezésre, hanem a rendszeres mozgásra, a kellő pihenésre is több időt fordítasz. Kezdhetnéd az új életmódot pénteken, vagyis ma, s már holnap érezni fogod a jótékony változást magadon.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Mennyire érzed magadat bátornak? Jól tennéd ugyanis, ha előszednél minden bátorságot magadból, és valami olyat tennél, amit korábban még soha. Kezdj el pénteken valami egészen újat az életedben. Talán nem is gondolnád, mennyire izgalmas kihívások előtt állsz, amelyekhez viszont kellő bátorság is kell.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyszerű lehetőséget sejtet péntekre a horoszkóp (iStock)

Mérleg

A karácsonyt követően vigyél új színt az otthonodba. Szó szerint és átvitt értelemben is. Változtass valamit a talán már túlzottan is megszokott életeden. Például rendezd át a bútorokat, vegyél színes virágokat, díszeket, s máris elindítasz valami újat az otthonodban. Néha elég egy-két apróság, hogy nagyot forduljon veled a világ.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A karácsonyt követően tele vagy energiával. Ma nagy kedved van kimozdulni otthonról. Ha a barátok ráérnek, érdemes közös programot csinálni velük. De az is jó ötlet, ha moziba, esetleg korcsolyázni mentek a pároddal. Élvezd a téli kikapcsolódást. Most tényleg semmi sem kötelező, semmi sem előírás.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nagyon szerencsés nap lehet a péntek. Ha kedvet érzed, érdemes lenne Fortunát tesztelned. Vehetsz sorsjegyet, esetleg kitölthetsz lottót, de különösebb elvárás nélkül adj esélyt a szerencsének. Ha másért nem, a játék öröméért.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A tegnapi újhold erejét pénteken is használhatod. Mára is csodás lehetőségeket ígérnek a jegyedben járó bolygók. Mire vágysz a szíved mélyén? Érdemes a belső hangokra hallgatnod, és követned a szíved hangját. Ez a nap a tiéd, engedd meg magadnak a valódi örömet, a könnyedséget, a felszabadultságot.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Túl vagy a karácsonyon. Talán kicsit sok volt most a családból, a vendégségből, a nagy evésekből. Éppen ezért pénteken lazíts mindenféle szempontból. Pihentesd a testedet és a gyomrodat, az emésztő rendszeredet is. Jót tennél magaddal, ha ma csak nagyon könnyű ételeket ennél. Vagy csak friss gyümölcsöt és zöldséget.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nyugalmasnak látszik a péntek. Persze csak akkor, ha nem követed el a hibát, hogy vásárolni indulsz. Biztosan kizárt, hogy minden elfogyott volna, és nincs mit enni. Természetesen nem kell magadat szobafogságra ítélni, de inkább csak sétálj a természetben, öleld meg a fákat. És párodat is!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top