Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 28. – Mókára fel szombaton!

Mókázásra alkalmas a leginkább ez a szombat. A napi horoszkóp javaslata szerint vegyél valami vicces holmit magadnak, a párodnak, s szó szerint is vicceljétek el a mai napot. Ez már lehet amolyan előszilveszter is.

Kos

Szuper ötlet a szombatot a barátokkal tölteni. Akkor meg főleg, ha a karácsony a családi látogatásokról szólt. Szükséged van a teljes lazításra, kikapcsolódásra. Mehettek egymáshoz vagy moziba, találkozhattok, és beszélgethettek étteremben, a lényeg, hogy eszedbe ne jusson a konyhában tölteni az időt.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Az elmúlt napok nagyszerű lehetőségein felbuzdulva hajlamos lehetsz szombaton a jövőn merengeni. Ha ez csupán néhány percet vesz el a napodból, semmi akadálya sincs egy picit előre tervezni. Viszont nem kellene az egész napot a gondolataidba zárkózva tölteni, mert a párod, a gyerekek jogosan háborodnak fel.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szombaton szinte megkönnyebbülsz az elmúlt napok múltidézését követően. Rájössz, hogy tényleg sokkal inkább érdemes a jelenben élni, mint rágódni a megváltoztathatatlanon. Egyre inkább várod a szilvesztert, a bulizást, a közös szórakozást. Valójában erre már ma is lehetőséged nyílik amolyan előszilveszter formájában.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ha engedi az időd, a család, érdemes lenne ma amolyan év végi számvetést készítened. Le is írhatod, hogy minél inkább átláthasd, mi minden történt veled. Milyen célokat tűztél ki egy évvel ezelőtt? S mi mindent tudtál ezekből megvalósítani? Ugye, van miért igazán büszkének lenni magadra?

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A szombat a párodé, a szerelemé. Ha kapcsolatban élsz, töltsétek kettesben a mai napot. A gyerekeket rábízhatnátok a nagyszülőkre, legalább délutánra, estére, és csináljatok közös programot. Ha még keresed a párodat, mindenképpen mozdulj ki otthonról, és add meg az esélyét a találkozásnak. Ma valójában bármi megtörténhet…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Jól tennéd, ha szombaton a lehető legtöbb időt töltenéd a friss levegőn. A karácsonyi evés-ivást követően figyelj az emésztésedre is. Könnyű ételeket kellene választanod. Persze, te alapból is figyelsz magadra, legyél mindenképpen mértéktartó.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szombat a mókázásra alkalmas a leginkább a horoszkóp szerint (iStock)

Mérleg

Szombaton nagyon felszabadultnak érzed magadat. Érdemes a barátokkal közös programot tervezned. Mindenképpen mozdulj ki otthonról, az időjárás sem lehet ma kifogás. Sőt, ha társra vágysz, uralkodó bolygód, a Vénusz meglepő találkozást sejtet. Ki tudja, hol talál rád a szerelem…?

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szombaton kicsit sem fárasztanak a családi programok. Sőt, kifejezetten vágysz a párod, a gyerekek társaságára. A többiek is fogékonyak a szórakozásra, csináljatok olyasmit, amin nagyon sokat tudtok nevetni. Lehet ez társasjáték, de kültéri vidám program is.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szombaton több meghívást is kaphatsz. Talán először nem is tudod, melyiket fogadd el. Mindet! Járd végig ma az összes találkozót, engedd meg magadnak a valódi lazaságot. Legyél bohókás, vicces és vidám. A mai nap, amolyan előszilveszter. Legyél nyitott mindenre és mindenkire.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Tedd félre szombaton a szigorúságot, a visszafogottságot. Legyél igazán könnyed és laza. Mikor engedted meg magadnak utoljára, hogy olyan önfeledten nevess, akár a gyerekek? Talán fel sem tudod idézni. Épp ezért fontos, hogy teljesen elengedd magadat ma.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A szombat a te napod. Tedd, amit a szíved diktál. Vedd elő a humoros énedet, és vicceld meg a többieket. Persze, arra azért nagyon figyelj, nehogy megbánts valakit. Nem biztos, hogy mindenki érti az egyedi humorodat. Aki viszont jól fogadja, vele szívből nevethettek ma.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Szombaton úgy érzed, most van itt az ideje, hogy számvetést készíts 2019-ről. Ha ehhez van kedved, megteheted, de azért ne csak ezen agyalj egész nap. A szombat a vidámságé, és rád is nagyon rád fér már az önfeledt nevetés. Bohóckodjatok kicsit a pároddal. Imádni fogjátok mindketten…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top