Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 2. – Aktív, de feszült is lehet ez a nap

Talán az ünnepek utáni első munkanap teszi, hogy csütörtökön jóval feszültebbnek érzed magad. A bolygók folyamatosan változnak, és mára mozgalmas, de egyben feszült napot is jeleznek. A napi horoszkóp szerint próbálj a lehető legnyugodtabb maradni. Történjék ma bármi…

Kos

Az életenergiád visszatért ugyan, és nagyon aktív vagy csütörtökön, de ez a megemelkedett energiaszint robbanáshoz is vezethet. Valójában apróságokon is képes vagy felcsattanni, pedig annyira fölöslegesek ezek a viták. Próbálj ma minél többször mélyen lélegezni, és minél tudatosabb maradni.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Ha véget ért a szabadságod, és ma már dolgozol, nagyon aktív és hatékony leszel egész nap. Viszont, ha még a szabidat töltöd, mindenképpen mozdulj ki otthonról, sétálj, járj egy jó nagyot, különben estére annyira megemelkedik az energiaszinted, hogy képtelen leszel kezelni.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Csütörtökön észreveheted, mennyi segítőkész ember vesz körbe. Talán nem is gondoltad volna korábban, hogy milyen sokan kedvelnek, és támogatnak téged. Legyél nekik hálás ma, mert ezek az ismeretségek még nagyon sokat érnek. Ma érdemes megválogatnod, kivel tartod a kapcsolatot a jövőben.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Az is biztos, hogy teljesen ki tudtad magadat pihenni az ünnepek alatt. Mostantól pedig újult erővel vetheted magad ismét a munkába. Csütörtökön meglepően jól haladsz vele akkor is, ha dolgozol, és akkor is, ha az otthoni feladatokat pótolod. Ha bármivel elmaradásod lenne, ma utol tudod érni magad.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Csütörtökön nagyságrendekkel jobb a hangulatod, mint tegnap volt. Neked valójában ma kezdődik az új év, most kezdesz magadhoz térni. Egyre energikusabb vagy, és az önbizalmad is sugárzik. Tény és való, holnaptól nagy változás kezdődik a te életedben is. Ma már lehet okod a bizakodásra.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Feszültnek, türelmetlennek érzed magadat egész nap. Gondolj arra, hogy a bolygók csütörtökön a tűrőképességedet tesztelik. Szóval, bármilyen helyzetet is sodor ma eléd az élet, mielőbb bármire válaszolnál, bármit tennél, lélegezz jó mélyeket. Ha nem veszíted el az önuralmadat, ma csodákra lehetsz képes.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csütörtökön jól teszed, ha levezeted a fölösleges energiákat (iStock)

Mérleg

Fellobban a szerelem lángja a szívedben. Ha van párod, és ma még nem kell dolgoznotok, töltsétek kettesben az egész napot. Ha pedig keresed még a társadat, csütörtökön érdemes lenne megadni az ismerkedés esélyét. Legalább lépj ki otthonról, és persze járj nyitott szemmel és nyitott szívvel…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Meglehetősen feszült leszel csütörtökön. Ezt a belső nyugtalanságot, uralkodó bolygód, a Mars okozza benned. Több mint másfél hónap után pénteken kilép a jegyedből, de ma még picit teszteli a türelmedet. Hidd el, nem dől össze a világ holnaptól, ellenben picit megnyugszol, és kevésbé leszel ideges.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nyugtalannak érzed magadat csütörtökön. Szíved szerint siettetnéd a dolgokat magad körül. Hidd el, minden a maga rendjében és idejében történik veled. Attól csak még lobbanékonyabb leszel, amikor türelmetlenül várod, hogy történjen már valami. Semmi más dolgod nincs mára, mint hátradőlni, és hagyni, hadd folyjanak az események veled és körülötted.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A csütörtöki feszültség téged sem kerül el. Kivéve, ha nem hagyod magadat provokálni. Bárki is kössön ma beléd ilyen-olyan megjegyzéssel, egyszerűen csak engedd el a füled mellett. Ha nem ugrasz rá, előbb-utóbb megunja, és abbahagyja, mert látja, hogy ezzel semmit nem ér el nálad.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Téged egyáltalán nem érint a csütörtöki feszültség. Talán nem is érted, mi a többiek problémája. 2020 első munkanapján fergetegesen jó a kedved, s nagy kedved van beszélgetni is. Ha nem nyitottak rá a többiek, inkább a pároddal este vitasd meg az élet legfontosabb dolgait.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Önmagadhoz képest sokkal türelmetlenebb lehetsz csütörtökön. Bosszantanak a többiek a problémáikkal, s ma nem is leszel annyira empatikus, mint máskor. Senkinek sem muszáj tanácsot adnod, és senkit sem kell meghallgatnod, ha nincs kedved hozzá. A lényeg, hogy diplomatikusan mondd el ezt nekik.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top