Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 4. – Szombaton sokat tehetsz magadért

A napi horoszkóp és persze a bolygók állása szerint szombaton nagyon sokat tehetsz az egészségedért, a boldogságodért, a jólétedért, valójában mindenért, ami igazán fontos neked. Ugye, élsz a lehetőséggel?

Kos

Szombatra mindenképpen aktív pihenést javasol neked a horoszkóp, mert egyébként is képtelen lennél egy helyben maradni. Szóval, érdemes ma kimozdulnod a lakásból, mert különben estére olyan feszült leszel, hogy képtelen leszel önkontrollt gyakorolni. Az meg kinek lenne jó?

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szombaton nem nagyon találod a helyedet. A hangulatod sem az igazi, sőt, hajlamos lehetsz zsörtölődni a többiekkel. Főleg azokkal, akik kifejezetten jókedvűek ma. Kicsit irigyen, féltékenyen tekintesz mindenkire, aki jól érzi magát. Nem bennük van a hiba, ugye tudod? Magadban kell keresni a negatív érzelmeket.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Meglehetősen furcsa emberekkel futhatsz össze szombaton, akár többször is. Persze, nem ugyanazokkal, csak olyan típusokkal, akiknek egyszerűen nem érted a viselkedését. Mindenképpen érdemes elgondolkodnod rajta, vajon miért bosszant a viselkedésük? Ugye, tudod, hogy tükröt tartanak neked?

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szombaton elfog a takarítási láz. Ha úgy érzed, csinálnod kell, csináld, de semmiképpen se kérd számon a család többi tagját, hogy ők miért nem ugranak, és kapnak magukhoz egy-egy portörlő rongyot. Valójában találhatnál sokkal izgalmasabb programot is mára. Olyasmit, amihez a többiek is szívesen csatlakoznak.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szombaton szinte kötelező kimozdulnod a négy fal közül, mert így őrizheted meg a jókedvedet. Töltheted az időt bármivel, ami örömet okoz a lelkednek. Persze, azon se lepődj meg, ha magasztos gondolataid támadnak, és szívesen diskurálsz kicsit elvontabb témákról. Ma sokkal inkább érdekel világ összefüggése, mint általában máskor.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Szombaton még nem lesz igazán jó a hangulatod, s hajlamos lehetsz kicsit magadban elmélkedni. A családod könnyen úgy érezheti, ma nem kifejezetten pozitív a viselkedésed. Beszéld meg velük, hogy a mai napot inkább magadban töltenéd, de holnap kárpótolod őket mindenért.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint ma nagyon sokat tehetsz a boldogságodért (Fotó: iStock)

Mérleg

Különleges és izgalmas találkozás lehetőségét rejti a szombat. Ha társra vágysz, ma valójában bármi megtörténhet, de persze csak akkor, ha esélyt adsz hozzá magadnak. Ki kell mozdulnod otthonról, hogy rád találjon a szerelem. Sajnos kicsi az esélye, hogy a nagy Ő csenget be hozzád ma.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Figyelj rá tudatosan, hogy mit és mennyit eszel szombaton. Jól tennéd, ha mozognál is ma, lehetőség szerint a friss levegőn. S inkább többször ennél keveset, mintsem egy-két alkalommal többet. Kíméld a gyomrodat, az emésztő rendszeredet. A szervezeted meghálálja gyorsan.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nagyszerű a hangulatod szombaton. Árad belőled az életöröm, a pozitív energia. Nagyon jó érzés most veled együtt lenni. Viszont hajlamos lehetsz mindenkit sürgetni, mert azt érzed, sokkal lassabbak nálad. Sem másokat, sem magadat nem kéne sürgetni. Muszáj lesz visszafogni egy picit a lelkesedésedet.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szombaton érdemes a szüleiddel, vagy a családdal tölteni az időt. Tervezzetek közös programot, de az semmiképpen sem merülhet ki az otthoni tévézésben. Ma az időjárás sem lehet ok, hogy száműzd magadat az otthonodba. Mozdulj ki a szabadba, nagyon jól fogod érezni magad a többiekkel együtt.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szombaton társaságra vágysz, ezért érdemes meghívni magadhoz a barátokat. Persze az is nagyszerű ötlet, ha közösen mentek étterembe ebédelni, vacsorázni. Nagy kedved van beszélgetni, amit a vidám társaságban meg is kaphatsz. Emlékezetes lehet ez a mai találkozó.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Szombaton hajlamos lehetsz az anyagi ügyekbe merülni. Szinte egész nap a pénzed jár a fejedben. Mennyit költöttél az ünnepre, mennyi maradt januárra… Azzal nincs is semmi gond, ha év eleji „leltárt” készítesz, de nem kéne egész nap ezen morfondíroznod. Ami elment, elment, majd hamarosan pótolod a kiadásokat.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top