Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 8. – Szerdán sok lehet a félreértés

Sőt, meg nem értés, de még mellébeszélés is fenyeget. A napi horoszkóp javaslata szerint szerdán legyél minél őszintébb és egyenesebb, mert a ködösítés semmi jóra nem vezet...

Kos

Legyél ma nagyon következetes. Te alapvetően sem beszélsz mellé, ami a szíveden, az a szádon. Jól teszed, ha az igazat mondod minden helyzetben, de ne lepődj meg, ha nem kapsz egyenes választ. Könnyen lehet, úgy érzed ma, mintha mindenki befogná a fülét, és nem hallanák meg, amit mondasz. Holnap már minden másképp lesz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Ha eddig még nem tetted, érdemes ma időt szakítani és megtervezni az egész évedet. Leginkább a pénzügyekkel kapcsolatos terveket kellene minél pontosabban leírni magadnak. Sokkal következetesebben bánsz a pénzzel, amikor előre tudod, mire és mennyit költhetsz. Tervezel nagyobb kiadásokat? Mennyi bevételre számítasz? Írd le hónapról hónapra!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szerdán nagyon eredményes lehetsz, ha a feladatokra koncentrálsz. Valójában ez nem is esik nehezedre. Lelkes és vidám vagy, de mindig akad körülötted valaki, aki egyetlen megjegyzéssel lehűti a kedélyedet. Tudod mit? Engedd el a füled mellett, mintha meg sem hallanád, amit mondott. Ne hagyd, hogy bárki is letörje a lelkesedésedet.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Muszáj fegyelmezned magadat tudatosan, különben a legkisebb apróságon is kiborulsz szerdán. A többiek ebből csak annyit érzékelnek, hogy már megint hullámzik a hangulatod, ismét képtelen vagy kezelni az érzéseidet. Hidd el, senki sem akar rosszat neked, most csak te reagálsz túl mindent.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szerdán úgy érzed, hogy csak te dolgozol keményen, mindenki lazsál körülötted. Fölösleges ezen bosszankodnod, mert a többiek is végzik a munkájukat, csak talán nálad most valamivel könnyedebben. A megjegyzésekkel nem váltasz ki szimpátiát, szóval nem érdemes piszkálódnod. Inkább csak tedd a dolgodat, és akkor nem érhet baj.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Szerdán a következetes kommunikációval bármit elérhetsz. Fogalmazz egyértelműen, világosan, hogy mindenki megértsen. Persze, nem kéne túl szigorúnak vagy merevnek lenned. Ha meghallgatod a többiek javaslatát, a lehető legjobb megoldásra juthatsz. A kompromisszumok ma csodát tesznek.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ma könnyen a félreértések kellős közepén találhatod magad (iStock)

Mérleg

Ha szeretettel fordulsz a többiek felé, mindig eléred, amit szeretnél. A családoddal kapcsolatos problémákat is könnyebben megoldhatod, mint sejtenéd, ha szeretettel és nyitott szívvel közelítesz a családtagok kívánságaihoz. Minden megoldható szeretettel. Valójában nemcsak szerdán.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nagyon könnyen szót érthetsz mindenkivel szerdán. De ehhez mindenképpen el kell engedned az előítéleteket. Nagyon fontos, hogy senkivel és semmivel kapcsolatosan se fogalmazz meg magadban előre bármit is, hanem tiszta szívvel, őszinte nyitottsággal adj esélyt mindenkinek, hogy elmondja, amit szeretne.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Hajlamos lehetsz szerdán élből kimondani mindent, ami eszedbe jut. Te nagyon igazságszerető ember vagy, és jól is teszed, hogy ragaszkodsz az igazságodhoz. Mégsem vezet célra, ha gondolkodás nélkül a többiek arcába vágod az igazságot. Inkább fogalmazz úgy, hogy mindenki elgondolkozzon arról magában.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szép napod lehet szerdán is. Optimistábbnak is tűnsz, mint általában. Ugye, mennyivel jobb a hangulatod, amikor pozitívan érzel és gondolkozol? Ez az, amire ma minél inkább törekedned kellene. Legyél felszabadult, elvégre ez a mostani a te időszakod. Mikor örülnél igazán, ha nem most?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szerdán nem lehet okod panaszra. Kifejezetten biztatónak látod a lehetőségeidet. Ki is hozhatod magadból ma a lehető legtöbbet. Nagyon okos gondolataid támadnak, amelyekre mindenképpen figyelned kéne. Bármi is jusson az eszedbe, érdemes leírnod, hogy nyoma maradjon. Később még jól jöhet.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Családodban adódhat szerdán némi félreértés. Az is lehet, hogy elhallgatnak előled valamit a többiek, vagy olyan stílusban mondják el a véleményüket, amit bántónak érezhetsz. Te nagyon empatikus és érzékeny ember vagy. Használd is ezt a képességedet. Bármivel is támadnak téged, az egészen biztosan nem rólad szól. Kérdezz vissza, mégis mi a valódi probléma!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top