Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 15. – Szerdán nagyszerű lehetőségek nyílnak

Szerdán nagyon pozitív fényszögekkel kapcsolódnak egymáshoz a bolygók, amelyek egyúttal kitűnő lehetőségeket is jeleznek a csillagjegyeknek. S hogy kinek és pontosan mit? A napi horoszkópból megtudhatod a választ.

Kos

Nagyon derűs és pozitív a hangulatod szerdán. Meg is van minden okod a bizakodásra, hiszen téged is támogatnak a bolygók. Nagyszerűen haladsz a munkáddal, és mindenkivel megtalálod a közös hangot. Ma még azokhoz a feladatokhoz is kellő türelmet érzel, amiket máskor szíved szerint inkább másnak adnál. Használd ki a remek lehetőséget.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A szerda is nagyszerű és örömteli nap a számodra. Sőt, ma nemcsak jó a kedved, de örömet lelsz a munkádban is. Sokkal kreatívabbnak érezheted magad, mint általában máskor. Persze a kisugárzásod is különösen pozitív, szóval ne lepődj meg, ha valaki ismerkedni próbál ma veled. Rajtad múlik, hogyan fogadod a közeledését.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Hajlamos lehetsz szerdán elúszni az idővel, pedig különösen fontos lenne, hogy a feladatokra koncentrálj. Próbáld elengedni a késztetést, hogy valami, avagy valaki elvonja a figyelmedet arról, amit épp teszel. A legjobb lenne, ha ma kikapcsolnád a telefont, elfelejtenéd az e-maileket. Legalábbis napközben. Este jut idő ezekre is.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Könnyen lehet, hogy szerdán kioktat valaki a környezetedben. Fontos lenne, hogy ne vedd a szívedre, bármit is mond neked, inkább egyszerűen engedd el a füled mellett. S persze később se pufogj rajta magadban. Szerencsére holnaptól nagyot változik a környezeted, és te is végre megnyugodhatsz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A pénz központi téma nálad szerdán. Vagy azért problémázol, mert nincs belőle elég, vagy épp az okoz fejtörést, hogy mibe fektesd. Ma nagyon okosan dönthetsz, ha adsz magadnak elég időt. Nézz alaposan körül, vegyél figyelembe minden lehetőséget, és akkor veszteség sem érhet. Okos tanácsot is kaphatsz ma.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A szerda legnagyobb nyertese talán épp te vagy. Tervezhető, kiszámítható a mai napod, ami számodra valódi áldást jelent. Tedd a dolgodat a magad ritmusában, s csak azzal törődj, hogy elvégezd mindazt, amit mára gondoltál. Este elégedetten dőlhetsz hátra a fotelben. Megérdemelsz valami kis ajándékot is.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon pozitív lehetőségeket tartogat a szerda a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

Mérleg

Kicsit feszültnek érezheted magadat szerdán. Nem igazán találod a megfelelő szavakat főleg a családtagokkal. Tudod mit, ha nem életbevágóan fontos, nem kell ma feltétlenül beszélgetned velük. Megteheted, hogy időt kérsz, és visszahívod őket holnap. Csütörtöktől valójában minden sokkal könnyebben megy majd.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szerdán a tőled telhető legtöbb időt töltsd a gyerekeiddel. Ha még nincs sajátod, érdemes valamelyik közeli hozzátartozó vagy barát gyerekével játszanod. A gyerekek ugyanis most nagyon jó hatással vannak rád, felébresztik a benned szunnyadó gyermeket. Legyél te is olyan vidám és könnyed, mint ők. Ma nagyon sokat tanulhatsz tőlük…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kicsit nehézkesnek, lassúnak érzed magad szerdán. Hidd el, nem olyan nagy baj, ha nem mindig pörögsz ezerrel. A mai nap tökéletes, hogy megvizsgáld az anyagi helyzetedet. Ha most még nem is látod igazán pozitívnak, ez csupán átmeneti állapot. Hamarosan nagyon jó lehetőségeid adódnak…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A szerda nagyon nyugodt napnak látszik a bolygók szerint. Most úgy érezheted, minden a helyére került az életedben. Rend van, és tényleg van is miért elégedettséget érezned. Legyél ma kicsit engedékeny magaddal, például a dicséretet is megérdemled. Nem kell mindig maximalistának lenni…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A szerda valójában amolyan tesztnap a számodra. Ma ugyanis különösen fontos, hogy figyelj másokra, meghallgasd a többieket a nélkül, hogy közbeszólnál. Bármilyen helyzetet is sodor ma eléd az élet – s mivel ez egy teszt, így nem is igazán könnyű –, meg kell próbálnod empatikusnak, megértőnek lenni.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Talán egész nap a párod jár az eszedben. Nagyon jól teszitek, ha közös programot terveztek estére. Addig viszont a munkádra is figyelned kéne. Nem lenne jó, ha a felettesednek is feltűnne, mennyire máshol járnak a gondolataid. Persze az is igaz, hogy a pozitív kisugárzásodat is észreveszi most mindenki.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top