Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 25. – Újratervezés indul!

A Vízöntőben járó Nap és Hold ma is nagyon erősen támogat téged. Leginkább a jövőbeli céljaidat érdemes átgondolni, ha pénteken nem tetted volna meg. A napi horoszkóp szerint újratervezheted az életedet. Vajon mit változtatnál meg?

Kos

Érdemes szombaton a barátokkal múlatnod az időt. A közös beszélgetések, a közös programok most nagyon jót tesznek a lelkednek. Ha bármilyen segítségre lenne szükséged, mondd el nekik bátran. Mindenki nyitott rá, hogy a maga módján támogasson, segítsen téged. Nincs most olyan téma, amit ne dobhatnál be…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szombaton nagyon sokat töprengsz a jövőn. Tény és való, a jövődön ebben a pillanatban változtathatsz. Most érdemes gondolkodnod rajta. Viszont nem kellene túlzottan belebonyolódnod olyasmibe, amit előre nem sejthetsz, vagy most még egyáltalán nem aktuális. A családod is kíváncsi rád. Magad mellett figyelned kellene rájuk is.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nagyon jó a kedved szombaton. Újra a régi önmagad lehetsz. Nagy kedvet érzel a társalgáshoz, de az is lehet, ma egyetlen nap alatt kiolvasol egy régóta halogatott könyvet. Mindenre és mindenkire kíváncsi vagy. Olyan, mintha Csipkerózsika-álomból ébrednél, s attól tartasz, kimaradtál a legfontosabb eseményekből. Nincs miért aggódnod.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Könnyen lehet, hogy szombaton több pénzt adsz ki a kezedből, mint amennyit előzetesen kalkuláltál. Aggodalomra azért semmi ok, de azt nagyon jól tennéd, ha szánnál rá időt, és alaposan összeszámolnád a pénzedet. Milyen kiadások várhatók a következő fizetésig? Mennyi pénzből gazdálkodhatsz még?

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Könnyen lehet, hogy párodban felébresztetted a féltékenységet. S úgy tűnik, nem is ok nélkül érez így. Szombaton meg kellene őt nyugtatnod, hogy nincs oka aggódni. Csináljatok közös programot, vidd elő ebédelni, vacsorázni. S persze csak és kizárólag rá figyelj egész nap. Így térhet vissza a harmónia közétek.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nagyon fontos, hogy szombaton minél többet pihenj. Teheted aktív és passzív formában is. Előbbi esetében öltözz melegen, ha szabad levegőn töltöd az időt, mert most könnyebben megfázhatsz. Kicsit túlpörgetted a szervezetedet az elmúlt héten, ezért is kéne kímélni magadat.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szombaton még újratervezhetsz a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

Mérleg

Vajon mire vágysz a szíved mélyén? Mivel töltenéd a szombatot a legszívesebben? Bármit kitalálhatsz, az a lényeg, hogy tényleg örömet lelj benne. A barátok, a párod szívesen veled tartanak, szóval ez most tényleg egy igazán vidám nap lehet. Kövesd a szíved hangját. Éld meg a valódi boldogságot, örömet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Talán kicsit fárasztanak már a családi problémák. Jól tennéd, ha szombaton kikapcsolódnál, és magadra is figyelnél. Egész héten csak adtál és adtál, ideje a saját életedre is figyelmet fordítani. Persze, lehet, hogy a többiek a szombatot is veled szeretnék tölteni. Köss velük kompromisszumot: délelőtt velük tartasz, de a délután teljes egészében a tiéd.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

A jókedved szerencsére szombaton is töretlen. Érdemes találkoznod a barátokkal, és közös programot csinálnotok. Bármi lehet ez: közös kirándulás épp úgy, mint jóízű beszélgetés a kedvenc kávézótokban. A lényeg, hogy most ne ülj otthon, hanem kapcsolj ki, élj társasági életet. Megérdemled már.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Valahogy ki kellene bírnod, hogy ne a munkán és a pénzen járjanak a gondolataid, hanem képes legyél kikapcsolni, elvégre mégiscsak hétvége van. Nem lesz könnyű, ezért inkább foglalkozz vele valamennyit, de aztán tényleg tedd félre, és inkább a szeretteidre fordítsd az energiádat szombaton.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Ragyogó hétvége vár rád. A szombat a te napod. Ha most ünnepled a születésnapodat, csodás meglepetésekre számíthatsz. Nagyon sokan felköszöntenek, kicsit talán még meg is hatódhatsz, milyen sok embernek jutottál az eszébe. Hiába, te mégiscsak nagyon népszerű ember vagy…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nagyon szép és harmonikus nap lehet ez a szombat. A jövőn való agyalás helyett érdemes a párodra, a szeretteidre figyelned. Előbbi esetében inkább vitákra számíthatsz, utóbbi meg a békéről, a boldogságról szólhat. Nem is kell részletezzük, melyikre kellene ma törekedned.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top