Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 29. – Mozgalmas nap a szerda

A szerda jóval aktívabbnak és mozgalmasabbnak ígérkezik, mint amilyen a hétfő és a kedd volt. A napi horoszkóp szerint ugyanakkor a türelmedet ma is tesztelheti az élet. Ugye kiállod a próbatételt?

Kos

Nagyságrendekkel jobban érzed magad szerdán, mint az előző napokban, s mintha már nem is lennél annyira fásult. Ugyanakkor hajlamos lehetsz átesni a ló túloldalára, s mindent egyszerre akarsz pótolni, ami eddig elmaradt. Az energiákat érdemesebb lenne inkább mozgással levezetned.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Könnyen lehet, hogy valaki egyszerre vonz és taszít téged. Nem könnyű megérteni ezt a fura kettős érzést. Igazából csak azon gondolkodj el, vajon melyik az erősebb, s milyen tükröt tart eléd? Hogy lehet valakit egyszerre szeretni és gyűlölni? Vajon magaddal szemben hogyan érzel? Ez lehet a nap legfontosabb kérdése…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Próbáld szerdán elengedni a kényszert, hogy mások problémáival, gondjaival akarj foglalkozni. Hidd el, bőven elég, ha magadra figyelsz, s a saját életedet akarod rendbe tenni. Természetesen segíthetsz, de csak akkor, ha azt kifejezetten kérik tőled a többiek. Ellenkező esetben ne avatkozz közbe!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Hidd el, mindig voltak, vannak, és lesznek is a környezetedben olyan emberek, akiket csöppet sem kedvelsz, vagy valamiért irritálnak téged. Bosszankodás helyett inkább tarts némi önvizsgálatot: vajon miért zavar mások viselkedése? Gyakran megesik, hogy ami másokban zavar, az benned is ott van, csak nem mersz vele szembenézni.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Sokkal aktívabb leszel szerdán, mint amilyen az elmúlt két napban voltál. De azért még ma sem érezheted magad a topon. Hogy lassan visszanyerd a jó kedvedet, érdemes lenne zenét hallgatnod, nem mellesleg arra is odafigyelhetnél, hogy mit és mennyit eszel. Könnyen lehet, hogy szervezeted vitaminkészlete alaposan kimerült…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Szeretnél jól teljesíteni a munkádban, de közben a családnak is egyre nagyobb szüksége van rád. Mindkét fronton nem tudsz tökéletesen helytállni, ami igencsak frusztrálhatja a lelkedet. A legjobban tennéd, ha az otthoni feladatokba bevonnád a társadat, a gyerekeket. Egyrészt a segítséggel sokkal hamarabb végzel, másrészt ez is közös időtöltés…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerdán nagyon sok mindenre számíthatsz a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

Mérleg

Szerdán mielőtt bármit mondasz, bármire reagálsz, vegyél néhány mély lélegzetet. Ez a szusszanásnyi idő tökéletes, hogy okosan fogalmazd meg a gondolataidat. Ma ugyanis nagyon nem mindegy, mit és hogyan mondasz, mert akaratod ellenére is könnyen megbánthatsz másokat.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Józanul kellene döntened a pénzről. Próbálj meg félretenni minden érzelmet és a logikus érvekre hallgatni. Nem spórolnod kell, inkább meggondoltan költeni. Az is takarékosság, ha nem adsz ki pénzt fölösleges holmikra. Mindez azért nagyon fontos, mert hajlamos lehetsz ma költekezni…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szerdán még ingerlékenyebb lehetsz a többiekkel. Ha tegnap lassúnak érezted őket, ma szinte fizikai fájdalmat érzel, mert nézni is rossz, mennyire körülményesek. A sarkadra állhatsz, és megmondhatod a véleményedet, a javaslatodat. De ne feledd, ezt csak szeretettel, kedvességgel, humorral teheted!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nálad jóval fiatalabb kolléga borzolja az idegeidet szerdán. Úgy érzed, nagyon gyerekes a viselkedése. Lehet, hogy így van, de ez mégsem lehet ok, hogy kioktasd őt. Ellenben okosan és visszafogottan elmondhatod neki, miben kellene változtatnia, hogy komolyabban vegyék a többiek.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Legyél pártatlan szerdán. Bármilyen konfliktus is alakul ki körülötted, téged közvetlenül szerencsére nem érint, ha kívül tudsz maradni. A legokosabb döntés, ha nem avatkozol ma semmibe. Még csak észre sem kell venned. Egyszerűen csak figyelj a saját feladataidra, mintha mi sem történt volna.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Megsértődhetnél szerdán, de mégse tedd. Meg se halld ma a bíráló mondatokat. Mintha ott sem lennél. Persze nem lesz könnyű kivonni magad alóla, hiszen nagyon érzékeny típus vagy. De épp ebben tesztel most téged az élet. Tudnod kell nemet mondani. És sértődés nélkül is tudnod kell kezelni a kritikákat.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top