Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 5. – Pletykás szerda

Szerdán nagyon óvatosan fogalmazz, és gondold át alaposan, mit mondasz el a többieknek. A napi horoszkóp szerint ma ugyanis mindenki pletykás hangulatában van, s nem fogják megtartani a titkodat...

Kos

Erőt kell venned magadon szerdán! Bármilyen információt is hallasz, meg kell tartanod magadnak. Nem pletykálhatsz, nem mondhatod el senkinek a bizalmas információkat. Nem véletlenül kértek meg rá. Szóval, küzdd le magadban az érzést, hogy el akarod mondani. Ma nem teheted meg!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Kellene találnod valamilyen új hobbit, tevékenységet, ami igazán tölti a lelkedet. Nem vagy szerdán a topon, s ez a hét további részében sem változik. Ha nem akarsz teljesen kiábrándulni az életedből és magadból, már ma érdemes lenne valamit újítani. Mihez lenne kedved? Szedd össze a gondolataidat mielőbb.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Jól tennéd, ha kerülnéd a pletykás helyzeteket szerdán. Ma nem tudhatod, ki mond valóban igazat, s ki ferdíti el, szépíti a valóságot. Bármit is hallasz, tartsd meg magadnak. Nem lesz könnyű, de ez a nap legnagyobb kihívása. Tegyél cipzárt a szádra, nem fogod megbánni…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Bárki bármit mond szerdán, legyél vele távolságtartó, és kezeld fenntartással a mondandóját. Nem könnyű kiszűrni az igazságot. Sokan és sokat pletykálkodhatnak körülötted. Ahelyett, hogy csatlakoznál, inkább jó messzire kerülj el mindenkit, aki kibeszéli ma a többieket. Próbáld legyőzni a kíváncsiságodat.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szerdán több olyan ember is lehet körülötted, akik megértenek és támogatnak téged. Az önzetlenségtől szinte elérzékenyülsz. Legyél nekik hálás, köszönd meg a segítséget, és biztosítsd őket, hogy bármikor számíthatnak rád. Ennél többet nem kell mondanod. Ne feledd, ma a falnak is füle van…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Te csöppet sem vagy az a pletykás típus, de szerdán hajlamos lehetsz olyan információkat kikotyogni, amivel magadnak is árthatsz. A legjobb az lenne, ha csak a munkára, a feladatokra koncentrálnál. Nem is kell most meghallanod, hogy miről beszélnek a többiek. Hamarosan elmúlik ez a kényszer, és rájössz, mennyire jó, hogy csendben maradtál.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint szerdán sokan pletykálhatnak… (fotó: Pixabay)

Mérleg

Jobb a hangulatod szerdán, mint amilyen az előző napokban volt. Élvezed a munkádat, a többiek nagyon sok mindenben segítenek neked. Mégis legyél óvatos és visszafogott ma is, mert nem tudhatod, a többiek mennyire megbízhatók. Akadnak néhányan, akik szívesen példálóznak veled. De nem biztos, hogy csak jókat mondanak.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Úgy érzed, nem mindenki egyenes veled a családban. Annak ellenére, hogy a megérzéseid az esetek többségében nagyon jól működnek, ebben a kérdésben hajlamos lehetsz a túlzásra. Semmi esetre se gyárts összeesküvés-elméleteket, ennyire biztosan nem lehet rossz a helyzet. Ha jól belegondolsz, rájöhetsz, te értettél félre néhány dolgot.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szerdán nem mindenkivel találod meg a közös hangot. Sőt, valójában egyre türelmetlenebbnek érzed magad, mert bármit is mondasz, azt a környezeted támadásnak érzi. Nos, valószínűleg nem a mondandód témájával van baj, inkább a stíluson sértődnek meg a többiek. Picit változtatnod kellene, hogy nyitott fülekre találhass.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Rugalmasan kellene gondolkodnod szerdán. A rugalmasság őszintén szólva nem az erősséged, de ma nagyon sokat tanulhatsz, ha figyelmesen hallgatod a többiek beszélgetéseit. A vélemények megváltoztatása nem feltétlenül jelent következetlenséget, inkább egyfajta belátást, hogy másoknak is igazuk lehet.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A szerda tökéletes nap, ha valamilyen ötletet meg kell beszélned. Persze, bármilyen tárgyalásra, egyeztetésre is nagyszerű számodra. Kifejezetten frissek a gondolataid, összeszedett vagy, tudod, mit és hogyan akarsz mondani. Mivel szinte mindenkinek problémás ma a kommunikáció, neked kellene példát mutatnod benne.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nem könnyű tömören és a lényegre törően fogalmaznod. Hajlamos lehetsz kicsit elúszni a beszédtémával, és talán kicsit többet is beszélni a kelleténél. Azért tennéd okosan, ha figyelnéd a gondolataidat, mert így biztosan nem mondasz ki olyasmit, amit később nagyon is megbánnál.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top