Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 6. – Mindent elsöpörnek az érzelmek

Nagyon érzelmes nap lesz a csütörtök. De a napi horoszkóp szerint egyáltalán nem biztos, hogy ezeket az érzéseket pozitívan éled meg. Ha sírnod kell, engedd meg a könnyeket magadnak...

Kos

Ne lepődj meg, ha csütörtökön nem igazán találod a helyedet. Feszültebb és idegesebb is lehetsz, mint általában. Az is biztos, nem mások tehetnek a hangulatodról, szóval, semmiképpen se veszekedj a többiekkel. Inkább szánj magadra kis időt, s próbáld megfejteni, vajon mi zajlik épp a lelkedben.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Kimerülnek, fáradtnak érezheted magadat csütörtökön. Jól tennéd, ha nagyon sok teát innál, és persze minél többet pihennél. Ha nem engedheted meg magadnak a szabadságot, legalább próbálj egyedül dolgozni, és minél inkább kimaradni a körülötted zajló eseményekből.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kicsit nehézkesnek, lassúnak érzed magad csütörtökön. Próbáld elfogadni, hogy ez egy ilyen nap. Nem tudod az időt sürgetni, ahogyan magadat sem érdemes. Minél inkább felhergeled magad, annál nehezebben jutsz előre. Szóval, csak türelem. Meg különben is: lassan jársz, tovább érsz – tartja a mondás.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Durva igazságot vághat a szemedbe valaki csütörtökön. Igazad lehet, ha megsértődsz, de mégis okosabban tennéd, ha elgondolkodnál a mondandóján. Sok igazságot találhatsz az állításában. Fogadd el a kritikát, de a stílust kikérheted magadnak. Persze, csak finoman és kedvesen. Ez az, amivel nem tud mit kezdeni a másik.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Csütörtökön nagyon feledékeny lehetsz. Könnyen elhagyhatod a fontos holmikat, amikor leteszed, aztán sehol sem találod. Okosan tennéd, ha mindent felírnál magadnak, mert egyrészt nem feledkezel meg a fontos dolgokról, másrészt tudatosítod, hogy mivel és hogyan kell ma előrehaladnod.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Megterhelő lehet a csütörtök. Érzelmileg mindenképpen. Talán összevitatkozol már reggel a pároddal, s ez nyomaszt egész nap. Jól tennéd, ha nem ragaszkodnál az igazadhoz, inkább szerelmes sms-t, e-mailt küldenél neki napközben. Ezzel könnyedén oldhatod a feszültséget, s a te lelked is megnyugszik.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csütörtökön nagyon vegyes érzelmek járnak át a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

Mérleg

Nem mondhatni, hogy topon leszel csütörtökön. Érzed, hogy valami változás vár rád, de egyelőre nem tudod, mi lehet az. S épp ez a kiszámíthatatlanság nyomaszt a leginkább. Nem mondhatni, hogy igazán jó hírek várnak rád, de az kétségtelen, hogy hamarosan választ kapsz a kérdéseidre.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A mai nap feszültségéből valójában kimaradsz, de ez még nem jelenti, hogy egyáltalán nem is hat rád a többiek hangulata. Érzékenységed folytán nagyon is tudod, mi folyik körülötted. Pedig most neked kellene támogatnod a többieket és lelket önteni beléjük. Vegyél mély lélegzetet, menni fog.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nem biztos, hogy mindenáron firtatnod kellene az igazságot. Néha jobb, ha nem tudod, mi folyik a háttérben. Mert, ha nem tudod, nem is zavar. Csütörtökön akkor érezheted magad jól, ha becsukod a füledet, csak a munkádra, a feladatokra és saját magadra figyelsz. Hidd el, nem kell mindig mindenről tudnod…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Hajlamos lehetsz csütörtökön nagyon kritikusan beszélni másokkal. Rá kell jönnöd, hogy azzal csak ellenszenvet váltasz ki, ha a többiek szemébe mondod az igazságot. Igen, igazad van, és igen, te nagyon őszinte típus vagy. De az azért mégsem mindegy, hogyan fogalmazod meg a véleményedet.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Jól tennéd, ha csütörtökön csak magadra figyelnél. Könnyen lehet, a tested jelez, hogy nincs minden rendben veled. Bárhol is érzel fájdalmat, ne vedd félvállról, inkább próbáld megfejteni a tünet jelentését. Persze, ne ess a ló túloldalára, s ne keress magadon olyan betegségeket, amelyekről szó sincs.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Csütörtökön valaki nagy hatással lehet rád. Olyan figyelmesen és türelmesen hallgat téged, hogy egészen elérzékenyülsz, hogy ilyen egyáltalán létezik. Alig hiszed el, hogy valaki tényleg a te gondolataidra kíváncsi. De mégis miért ne lehetne? Kifejezetten okos és érdekes dolgokat mondasz.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top