Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 14. – Vitákkal tarkított Valentin-nap

Persze, nem feltétlenül kell vitásnak lenni a pénteki Valentin-napnak. Sőt, nagyon harmonikus és szeretetteljes lehet, ha erre törekszel. Ez mégiscsak a szerelmesek és a romantika napja, ezért viták és feszültség helyett inkább a pozitív érzésekre törekedj. Napi horoszkópunk következik.

Kos

Könnyen lehet, hogy a párod olyasmivel lep meg Valentin-napon, amivel könnyeket csal a szemedbe. Az örömkönnyeket végképp nem kell szégyellni, nyugodtan engedd meg magadnak. Ha még keresed a társadat, olyasmi történhet ma veled, amiről talán a legtitkosabb álmaidban mertél gondolni…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nehogy megfeledkezz a Valentin-napról. Párod ugyanis biztosan zokon veszi, ha még valami aprósággal sem leped meg. Pénteken egyébként is vágyik a törődésre, a figyelemre. Munka után töltsétek romantikusan és kettesben az estét. Emlékezetes marad mindkettőtöknek…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kedved lesz sétálni a pároddal Valentin-napon. Jó ötlet, viszont nagyon figyelj magadra. Könnyen megfázhatsz most, s ha lebetegszel, csak hosszú kúrát követően tudsz kilábalni és felépülni újra. A megelőzés mindig sokkal egyszerűbb, mint kezelni a bajt. Maradjon inkább szép emlék ez a nap…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nem igazán találod a helyedet pénteken. Valójában bármilyen apróságon besértődsz, mindent hajlamos lehetsz félreérteni és félremagyarázni. Mielőtt nagyobb konfliktus robbanna ki a párod és közted, próbáld átgondolni az érzéseidet. Amikor kívülről tekintesz magadra, gyorsan belátod, hogy mennyire túlreagálsz mindent.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nagyon megfontoltnak kellene lenned a családdal. Könnyen megbánthatod most a többieket akaratod ellenére is. De sokkal érzékenyebben is reagálhatsz a környezeted közeledésére, mint az indokolt lenne. Akkor alakul jól ez a nap, ha elengeded az előítéleteket és a meggyőződésedet. Mindegy, mit mondanak a többiek, te csak legyél nyitott a közeledésükre.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Pénteken legyél résen, mert könnyen a konfliktusok kellős közepében találhatod magad. A környezetedben borzolja a kedélyeket valaki. Ne engedj a provokációnak. Inkább engedj el mindenféle megjegyzést a füled mellett. Csak azzal tudod elejét venni a vitáknak, ha nyugodt és higgadt maradsz. Ezzel egyszerűen nem tud mit kezdeni.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vitákkal tarkított lehet a Valentin-nap, pedig a horoszkóp szerint van jó megoldás is (fotó: Getty)

Mérleg

A Valentin-nap még nem ok, hogy többet költs, mint amennyit a kereted engedélyez. Hidd el, a párod apró meglepetéseknek is nagyon örül. Sőt, valójában azzal hozod zavarba, ha túl nagy feneket kerítesz a mai napnak. A szerelmet, a valódi érzéseket egyetlen öleléssel is ki tudod fejezni a drága ajándékok helyett.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Váratlan és igencsak kellemetlen „támadás” érhet pénteken. Legyél résen, és lehetőség szerint semmi se reagálj az illető közeledésére. A legjobb, ha mosolyogva megköszönöd az építő kritikát, ezzel tudod ugyanis elejét venni a konfliktusoknak. Ha visszavágsz, azzal csak olajat öntesz a tűzre.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Mindig is lesznek körülötted olyanok, akik nem értenek veled egyet, akik bírálnak és kritizálnak, akiknek valójában úgy sem tudnál megfelelni, bármit is teszel. Ne adj a véleményükre, de ne is kommentáld. Vegyél magadon erőt, és csak nagyvonalúan köszönd meg az „értékes információkat”. Ezzel csírájában fojtod el a vitás helyzeteket.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Te lehetsz pénteken a békebíró. De ehhez nagyon tudatosnak és diplomatikusnak kell lenned. Maradj pártatlan a vitás szituációkban, vagy még jobb, ha csak távolról szemléled az eseményeket. Igaz, nem vagy különösebben romantikus típus, de mégiscsak Valentin-nap van. Jól teszed, ha inkább a párodra fordítasz energiát.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Hajlamos leszel pénteken a jövőn merengeni. Célokat kitűzni mindenkor okos gondolat, de ma mégiscsak Valentin-nap van. Persze, nem vagy az a romantikus típus, és a párod biztosan így is elfogad téged. Mégis érdemes lenne őt valamilyen aprósággal meglepned. Főleg, mert nem szoktad…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A közlekedésben legyél figyelmes nagyon pénteken. Durva vitába keveredhetsz, mert például figyelmetlenül lépsz az úttestre, vagy vezetés közben kavarognak el a gondolataid, és kis híján balesetet okozol. Ma mindenki sokkal hangosabban és lekezelőbben beszél, mint általában. Vigyázz, mert te is!

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top