Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 15. – Szenvedélyes, szerelmes szombat

A napi horoszkóp szerint a szombat nagyon szerelmesen és szenvedélyesen alakulhat. Ha van párod, éld meg vele a valódi érzelmeket. Ha még keresed a társadat, járj nyitott szemmel és nyitott szívvel...

Kos

Elönt a szenvedély szombaton. Ugyanakkor ez az erőteljes érzelem türelmetlenségbe, nyugtalanságba is átcsaphat. Ne lepődj meg, ha most kicsit szélsőséges a viselkedésed, a hangulatod. Hol ilyen leszel, hol olyan. A környezeteddel viszont mindenképpen tudasd, hogy ez most egy ilyen nap, s nem velük van problémád.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A szombat nagyon különleges nap a számodra. S mintegy Valentin-napi ajándékként különleges találkozást tartogat. Ha még keresed a párodat, legyél nyitott, mert nagyon könnyen megeshet, hogy épp ma találkozol életed szerelmével. Most kevés egy kedves pillantás, cserélj vele telefonszámot is.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szombaton a párod türelmetlenebb, ingerlékenyebb lehet, mint máskor. Ne haragudj rá, inkább öleld át, nyugtasd meg a lelkét. Nagyon boldoggá teszed, ha megértően tekintesz rá, bármi is frusztrálja most. Hidd el, meghálálja neked, s persze magaddal is jót teszel, hogy viták helyett a békét, a szeretetet választod.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szombaton még a szokottnál is érzékenyebben reagálsz valójában mindenre és mindenkire. Próbáld felismerni, hogy te csinálsz most a bolhából is elefántot. Jót tenne neked egy forró, relaxáló fürdő. Kérd meg a párodat, hogy ő is csatlakozzon hozzád, s pillanatok alatt megnyugszik a lelked.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szombaton a párodtól kaphatsz kritikát, ami csöppet sem esik jól. Persze, sértődés helyett inkább kérdezz vissza, miért gondolja és mondja rólad mindezt. Legyél most kíváncsi a véleményére, egyrészt talán van is benne valami igazság, másrészt így a hétvége sem duzzogással, pufogással telik, hanem értelmes beszélgetésekkel.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Szombaton picit türelmetlenebb lehetsz a környezeteddel. Lassúnak és túlzottan is körülményesnek érzed őket. S mivel ők képtelenek a tempódat felvenni, neked kell ezúttal lassítani és elnézőbbnek lenni velük. Sokkal jobban érzed magad egész nap, ha a békére, a nyugalomra törekszel.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon szenvedélyes nap a szombat a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg

Érzelmes és érzékeny hangulatba kerülsz szombaton, ami azzal is együtt járhat, hogy könnyebben megsértődsz. A béke és a valódi harmónia kedvéért a legjobb megoldás, ha duzzogás helyett inkább kimondod, ami a szívedet nyomja. Bármit is tesz a környezeted, a párod, most a szeretetet válaszd. Bármit elérhetsz vele…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nagyon szenvedélyes leszel szombaton. S ezt az erőteljes energiát inkább a párodra, a szerelemre fordítsd, mintsem, hogy másokkal, vagy épp vele vitatkozz. Hihetetlenül szenvedélyesen érvelnél és vitatkoznál is ma, de ezzel inkább csak megrémiszted a többieket, mintsem elérd a valódi célodat.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Türelmetlen leszel szombaton. Nem is igazán találod a helyedet. Nagyon jól tennéd, ha kirándulnál egy nagyot, minél többet mozognál, s levezetnéd magadból a felgyülemlett energiát. A Mars bolygó vasárnap kilép a jegyedből, s kicsit lelassít téged. Épp ideje..

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A szombatot mindenképpen nagyobb baráti társasággal kellene töltened. Nagyon jót tesz a vidám hangulat, nem mellesleg megtapasztalhatod, hogy milyen sokan támogatnak és kedvelnek téged. Gyűjtsd be az elismeréseket, a bókokat! Megérdemled, sokat tettél a sikerért!

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Úgy érzed, a család túlzottan is visszafog téged, s nem teheted, amit igazán szeretnél. Lehet, hogy ma tényleg egy picit „megkötik a kezedet”, de csak azért teszik, mert szükségük van rád, és alig várják, hogy újra láthassanak téged. Tegyél eleget a kívánságuknak, tölts velük néhány órát, utána meg úgyis azt teheted, amit a szíved diktál.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Különleges meglepetést tartogat a szombat. Párod, vagy valaki, aki igazán közel áll a szívedhez, olyasvalamivel lep meg, amivel örömkönnyeket csal a szemedbe. Te nagyon érzékeny típus vagy, ezért nehogy visszafogd magad. Sírj és nevess egyszerre! Így szabadítod fel a lelkedet igazán.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top