Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 17. – Félreértés-hegyek hétfőn

A Merkúr a kommunikáció bolygója. Hétfőn a Halak jelében járva kezdi idei első retrográd mozgását. Ilyenkor pedig jócskán felbolygatja a csillagjegyek életét. Számtalan félreértést, kommunikációs kihívást hozhat. Nem mellesleg, ne csodálkozz, ha a telefonod is épp ma fagy le, romlik el...

Kos

Finoman szólva sem állítható, hogy topformában leszel hétfőn. Az legalább pozitív hír, hogy a munkádhoz, a karrieredhez kapsz mostantól nagyobb lökést. Csak tedd a dolgod szorgalmasan, és ne várd, hogy bárki is elismerje az erőfeszítéseidet. Az is meglesz, de még nem most.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nem lesz könnyű megértetni magadat hétfőn. Valójában különösebb erőfeszítéseket sem kéne tenned rá. Inkább nézd át a terveidet, a határidős feladatokat ismét. Olyasmit vehetsz most észre, ami korábban elkerülhette a figyelmedet. Ezzel pedig sok fölösleges kört spórolhatsz magadnak.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek jegyűeknek

Ikrek

Uralkodó bolygód, a Merkúr retrográd mozgásba kezd hétfőn, ami természetesen nem hagy hidegen téged. Ne lepődj meg, ha mostantól egyre több régi emlék és még több régi ismerős, munkatárs kerül elő a semmiből. Jusson eszedbe, biztosan van még velük dolgod, ha újra betoppantak az életedbe.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nem úgy indul a hét és a hétfő, ahogy szeretnéd. Sokan sokfélét mondanak neked, ami talán kicsit össze is zavar, és fogalmad sincs, hogyan kéne kihámoznod a rengeteg információ közül az igazságot. Ne gyötörd magad rajta! Hidd el, kitisztul előtted a kép, amikor eljön az ideje…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Igaz, nagyon szereted, amikor körülötted forog a világ, elismerik az erőfeszítéseidet, a teljesítményedet, hétfőn mégis a háttérben kéne maradnod. Mintha ott sem lennél, csak csendben, a magad rendjében tedd a dolgod. Hidd el, ma sokkal jobban jársz, ha nem akarod magadra hívni a többiek figyelmét.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Uralkodó bolygód, a Merkúr hátráló mozgása olyan múltbéli eseményeket hoz elő, amire nem készültél fel, vagy amiről azt gondoltad, régen lezártad. Nos, úgy tűnik, ezt a problémát inkább csak a szőnyeg alá söpörted. Fogd fel a találkozást új lehetőségnek, amikor végre tisztázhatsz minden múltbeli félreértést.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nagyon sok félreértést jeleznek a bolygók és a horoszkóp hétfőre (Fotó: Getty)

Mérleg

Legyél körültekintő hétfőn, és nagyon válogasd meg, kinek szavazol bizalmat, kinek adsz a véleményére. Nagyon sok keszekusza információ, sőt pletyka is megtalál, amelyeknek egyáltalán nem kéne hitelt adnod. Másoknak továbbadni meg főleg nem, mert a végén te járhatsz pórul.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A retrográd Merkúr annyiban érint téged, hogy egyre inkább érzed, valamilyen múltbéli eseményt a helyére kell tenned. Szerencsére van még időd mindent alaposan átgondolni. Ne kapkodj, ne siess el semmit. Ez a beszélgetés várhat szerdáig, akkor sokkal megértőbbnek bizonyul a másik érintett fél is.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nem lesz könnyű a hétfő, ha családi vonatkozású problémákat kell megoldanod. Félreértésekre, vitákra kell számítanod valamelyik rokonnal, ezért jobban is teszed, ha most inkább ráhagyod. Ma úgyis csak elbeszélnétek egymás mellett, néhány nap múlva világosabban láttok mindketten.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Türelmetlenebbé válhatsz, vagy ami még kevésbé jellemző rád, egyre inkább érdekelnek a különböző pletykák. Legyél az a megbízható, szavahihető és titoktartó típus, aki mindig is szoktál. Ne engedj semmilyen kísértésnek, s eszedbe se jusson mások magánéletével foglalkozni.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Ha pénzügyi tanácsra lenne szükséged, várj a döntéssel még néhány napot. Hétfőn nem biztos, hogy használható javaslatokat kapsz, de az is lehet, úgy megpörget a „szakértő”, hogy azt sem tudod, merre van az előre. Szóval, ma semmiképpen se dőlj be az „okos” tanácsoknak.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A jeledben kezd hátráló mozgásba a Merkúr hétfőn, amely természetesen téged sem hagy hidegen. Egyre többet gondolsz a múltra, amivel addig semmi baj sincs, amíg nem ragadsz bele az emlékezésbe. Nosztalgiázhatsz, de csak a szép emlékeket elevenítsd fel. A többi csak felkavarná most a lelkedet.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top