Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 18. – Nehéz kedd

A kedd finoman szólva sem nevezhető a hét legkönnyebb és legszerethetőbb napjának. Néhány csillagjegy komoly nehézségeket élhet meg, mások kicsit könnyebben vészelik át a megpróbáltatásokat. Ma még fontosabb a napi horoszkóp javaslatait megfogadni.

Kos

Olyannak tűnhetsz kívülről, mint aki téli álmot alszik. Kedvetlen, enervált lehetsz egész nap, s a hangulatod sincs a helyzet magaslatán. A horoszkóp javaslata szerint rád férne most néhány nap pihenés és lazítás. Ha megengedheted magadnak, felejtsd el a munkát nemcsak mára, az egész hétre is.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A tízből hat bolygó jár a föld jegyekben, ami számodra örömteli hír. A keddi nap egyik nyertese kétségkívül te vagy. Érdemes tervezni, előre is gondolkodni. A munkádat a magad ütemében és rendjében csinálhatod egész nap. A megfelelő kommunikációra viszont mindenképpen nagyon figyelj!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Számodra kifejezetten nehézkes nap a kedd. Úgy érzed, ólomlábakon jársz, s csöppet sem találod a helyedet. Lassúnak, körülményesnek érzed magad. Nos, ez tényleg egy ilyen nap. Jobb, ha nem is próbálsz árral szemben úszni. Néhány nap, és minden picit jobb lesz.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Kedden hajlamos lehetsz úgy érezni, hogy mindenki ellened fordul, mindenki veled követelőzik, és mindenki túlzottan szigorúan bírál. Bármit is mondanak neked a többiek, próbáld nem támadásnak venni. Te csak tedd a dolgod a saját elképzeléseid szerint, a többiek mondanivalójára meg egyszerűen csak bólints.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kedden nagyon fontos a fegyelem. Hamarosan eredményekre számíthatsz, de ehhez ma is visszafogottan és kifejezetten céltudatosan kell haladnod a rád bízott feladatokkal. Ne enged a kísértésnek, és ne akarj belefolyni a többiek életébe. Legyél ma is láthatatlan, mintha senki sem lenne körülötted.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Kedden két lábbal állsz a földön, amit persze csöppet sem bánsz, hiszen nagyon hatékonyan és gyakorlatiasan intézel, végzel minden munkát. Ne foglalkozz azzal, ami körülötted zajlik, a panaszkodásokat pedig meg se halld. Tegyél úgy, mint aki egyáltalán nem érti, mi a többiek gondja körülötte.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nem a kedd lesz a hét legszebb napja… (fotó: Getty)

Mérleg

Bármilyen „rémhírrel” találnak meg téged, semmiképp se adj hitelt neki, amíg le nem ellenőrizted. Könnyen lehet, hogy az a másik sem az igazságot mondja, ő is csak valamilyen félreértés áldozata. Ezek a hírek nemcsak a munkádat, hanem a magánéletedet is érinthetik. Ne higgy el ma semmit!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Jól tennéd, ha kedden nagyon sokat kérdeznél. Ne alkoss magadban véleményt előre semmiről és senkiről, csupán tedd azt, amihez mindenki másnál jobban értesz: kérdezz, és kérdezz. A válaszokból gyorsan összeáll a teljes kép, ami segít egyre tisztábban látni a dolgaidat.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Családod valamelyik tagja nagyon bosszanthat, idegesíthet téged a folyamatos akadékoskodásával. Nem nagyon tehetsz mást, mint elengeded a mondandóját a füled mellett. Persze, mondhatod azt is, hogy ma nem alkalmas ez a beszélgetés, és majd visszatértek rá néhány nap múlva. Hidd el, mondhatsz neki nemet, bármit is akar tőled.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A többiekkel ellentétben te nem is érzed olyan nagyon nehéz napnak a keddet. Talán azért, mert szívósabb és kitartóbb vagy mindenkinél, és valójában már megszoktad, hogy bármikor hozhat az élet nehézségeket, akadályokat. Ma te töltheted az energiát a többiek lelkébe.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nem találod a helyedet kedden, ami csöppet sem véletlen. Úgy érzed, valami végérvényesen megváltozik az életedben. Nos, a Nap holnap kilép a Vízöntő jeléből, s ez okozza benned a feszültséget. Próbáld előszedni az optimista énedet: mostantól egyre jobb és jobb lesz minden. Nincs okod keseregni.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Te nagyon érzékeny típus vagy, ezért mindig előre megérzed a változásokat. Nos, a Nap holnaptól a jegyedben jár, ami különösen örömteli pillanatokat sejtet. Közeledik a születésnapod, ezért is érezheted magad egyre izgatottabbnak. Jól is teszed, ha már ma is picit előre tekintesz.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top