Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 22. – Jó hangulatú szombat

Szombaton nagyszerű hangulatú napra számíthatsz. Érdemes mára valamilyen igazán szokatlan programot választanod. A napi horoszkóp szerint akkor sikerülhet a mai nap a legemlékezetesebbre, ha mást csinálsz, mint amit általában szoktál.

Kos

A barátokkal töltsd a szombatot. Legyél nyitott minden lehetőségre, ami persze nálad alapból is adott. Nem mellesleg rájöhetsz, milyen sokan kedvelnek téged. Ma nagyszerű új kapcsolatokat is köthetsz, ha kedved tartja. De csak akkor, ha kimozdulsz otthonról.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Kicsit talán kimerültnek érzed magad, de szombaton mégsem kéne egész nap az ágyat nyomnod. Arra valójában holnap is ráérsz. Inkább tegyél valami igazán szokatlan dolgot, amit sosem szoktál, amiről úgy gondolod, ez veled sosem történhet meg. De igen, bármi megtörténhet…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kedved lesz szombaton kimozdulni a négy fal közül. Szívd magadba a friss levegőt, rád is fér már, hogy szó szerint is kiszellőztesd a fejedet. Úgy tűnik, az időjárás is kedvez a szabadtéri programoknak. Fogd a párodat, vagy a legjobb barátokat, s induljatok neki csak úgy a „nagyvilágnak”.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

El kellene szombaton engedned azt a meggyőződést, hogy a hétvégén is dolgozol, takarítasz, sütsz-főzöl egész nap a többiek örömére. Ma végre a saját örömödre kellene programot választanod. Szóval, mihez lenne ma kedved? Engedd meg magadnak, hogy azt csinálj, amit a szíved súg neked…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Különleges programot válasszatok szombatra a pároddal. Csináljatok közösen valami egészen eltérőt és mást, amit például csak ritkán engedtek meg magatoknak. Vedd elő a hihetetlen kreativitásodat, s gondolj úgy a szombatra, mint a lehetetlenek megvalósításának napjára.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Szombaton a testi, lelki és szellemi egészséged a legfontosabb. Bármit is teszel ma, azt tedd ennek szellemében. S most ne csupán az egészséges ételekre, italokra, vagy a mozgásra gondolj, hanem tegyél olyasmit, amit csak nagyon ritkán engedsz meg magadnak. Jó ötlet lehet például a lélekre is ható lávaköves masszázs…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szombaton garantált a jó hangulat (fotó: Getty)

Mérleg

A szombat a feltöltődés napja. Mozdulj ki, szívd magadba a friss levegőt, élvezd a napsütést, a tavasz közeledtét. Ha teheted, kirándulj egy kicsit, s nézd meg alaposan, ahogyan éled a természet. Könnyen lehet, ma hóvirágot is találhatsz. Gyönyörködj kicsit benne, felemelő lesz az érzés meglátod.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A szombatot töltsd a családdal. Eleinte talán nem különösebben érzel elhivatottságot a közös nagycsaládi ebédhez, de aztán rájössz, ez a legjobb program, amit mára szervezhettél magadnak. Nagyszerű hangulatban telik a napod, s rájössz, milyen sok mindenért adhatsz hálát a családodnak.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Ez az a nap, amikor nem is lehetne téged otthon tartani. Nagyon vágysz a friss levegőre, a mozgásra, a szabadságra. A barátokkal, a közeli rokonokkal, testvéreiddel érdemes töltened a szombatot. Igazán inspiráló hangulatban telik a hétvége első napja, nem véletlenül érzed magad igazán boldognak és elégedettnek.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Kicsattansz az erőtől. S mivel most egyre energikusabbnak érzed magad, érdemes programként a mozgást választani szombatra. Nem kell megizzasztani magad, inkább egész nap sétálj, kirándulj, szívd magadba a friss levegőt. Ha a hegyekben teszed, szó szerint is a csúcsra juthatsz ma.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szombaton minden okod meglesz a jókedvre. Szívesen bolondozol, s picit a szerencse szellője is megérint téged. Például ma vehetnél csak úgy, a játék öröméért sorsjegyet. Ne gondolj a nyereményre, csupán add meg az esélyét. Ha nem is nyersz sokat, végül úgy érzed, jó móka volt, és megérte játszani.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Már szombaton érezheted a változást a levegőben. Nos, igen, a holnapi nap az év legfontosabb vasárnapja lesz. Gondolkodhatsz már ma is néhány változtatáson. Például, hogy miben újítanál, mit tennél holnaptól másként az életedben. Persze, azért a párodra is jusson a figyelemből.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top