Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 23. – A vasárnap az álmok megvalósításának napja

Vasárnap a Halak jelében áll együtt a Nap és a Hold. Ez a különleges újhold tökéletes lehetőség, hogy megvalósítsd az álmaidat. Azokat is, amelyekről eddig azt hitted, lehetetlen. Íme a napi horoszkóp útmutatása.

Kos

Vasárnapra érdemes vizes programot választanod. Kifejezetten jót tenne neked a szauna, az úszás, a fürdőzés. A kimerítő hetet követően sokkal jobb hangulatban indulhat a következő hét, ha ma feltöltöd magad pozitív energiával, életkedvvel. Engedd meg magadnak mindenképpen.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A vasárnap tökéletes alkalom a teljes lazításra. Pihenj, amilyen sokat csak tudsz. Még a lustálkodást is megengedheted magadnak. Jó ötlet, ha sorozatmaratont tartotok a pároddal. Aztán, ha meguntátok a tévézést, töltsetek kellemesen meleg vizet a kádba, illatosítsátok, s fürdőzzetek kettesben.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Vasárnap érdemes picit a jövődre is figyelned. Mire vágysz a lelked mélyén? Új célokat is kitalálhatsz ma. Gyújts halványzöld gyertyát, s írd le a kívánságaidat. Ez egy olyan szertartás, mintha magokat ültetnél a földbe, melyek hamarosan kihajtanak. A kéréseiddel is ez történik…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Neked nemhogy ajánlott, egyenesen kötelező vasárnap új célokat találni. Vedd el a kreativitásodat, és gondold végig, milyen újdonságokba fektetnéd a tehetségedet, a képességedet. Miben újítanál? Mit változtatnál meg? Ez egy nagyon különleges alkalom. Mindenképpen érdemes élned vele.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Rád nem igazán hat ez a mostani újhold, de ez mégsem jelenti azt, hogy ne változtathatnál, vagy ne gondolhatnál ki valamilyen újdonságot magadnak. Olyasmire érdemes gondolnod, hogy például mától minden vasárnap délelőtt sétálsz a természetben. Persze, bármit kitalálhatsz magadnak.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A párkapcsolatodban érdemes újítanod. Ha bármit is unalmasnak, egyhangúnak, túlzottan is megszokottnak érzel, kezdj el akár már ma változtatni rajta. Kérdezd meg a párodat, hogy ő minek örülne a legjobban. Hidd el, egyetlen apró változtatás is csodát tehet a kapcsolatoddal.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A legtitkosabb álmok is megvalósulhatnak a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg

Fontos lenne, hogy pihenj vasárnap. Kimerültnek érezheted magad, hiszen nagyon sok minden történt veled az elmúlt hetekben. Figyelj tudatosan az egészségedre. Jól teszed, ha ma könnyű ételeket választasz, és persze nagyon sokat iszol. A gyógynövényteák is csodát tesznek veled.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Számodra is különleges lehetőséget ígér a vasárnapi újhold. Használd ki mindenképpen a lehetőséget, s tervezz, kívánj, aztán pedig váltsd valóra az álmaidat. Érdemes papírra lejegyzetelni mindent, amit eszedbe jut. Hidd el, nincs lehetetlen. Mostantól bármi megtörténhet…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Az ingatlanügyeket támogatja a vasárnapi újhold. Ha ez időszerű most nálad, érdemes időt szánnod és átgondolni a lehetőségeket. Ha lakást vásárolnál, vagy felújítanád, átalakítanád a mostanit, csak gondold végig a folyamatot, lásd a célt magad előtt, aztán hagyd, hadd valósuljon meg a kérésed.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Gondolkodtál esetleg rajta, hogy valamit tanulnál újra? Ha igen, a vasárnap kiváló lehetőségeket rejt számodra. Érdemes körbenézned a neten a különféle tanfolyamok, képzések között, s egészen biztosan rábukkansz a számodra lehető legszimpatikusabbra. Biztos lehetsz benne, hogy egy hely még rád vár…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Amit hét közben csak érlelgettél magadban, vasárnapra körvonalazódik. Mostantól érdemes energiát fektetni az új ötletek és célok megvalósításába. Jól tennéd, ha első lépésként ma halványzöld gyertyát gyújtanál, és pontosan megfogalmaznád a kérésedet, a vágyadat. Előbb realizálódik, mint most még sejted.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A mai nap kétségtelenül rólad szól. Az év legfontosabb vasárnapja és újholdja a mostani. Minden érted történik, most minden rólad szól. Mindenképpen szakíts időt magadra, a kívánságokra, az álmaid valóra váltására. Soha jobb lehetőséget nem lesz ennél. Szóval, nehogy kihagyd…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top