Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 26. – Szerdán mindenki egyre türelmetlenebb

Szerdán minden türelmedre, nyugalmadra szükséged lesz, ha el szeretnéd kerülni a konfliktusokat, vitákat. A napi horoszkóp szerint ma mindenki hajlamosabb lehet könnyen felkapni a vizet...

Kos

Szerdán valójában nagyon jól érezhetnéd magad, mégis olyan „kihegyezett” vagy, hogy folyamatosan ugrasz mindenre. Vedd észre, amikor türelmetlenné válsz, s ilyenkor próbálj minél mélyebben lélegezni. Ha fegyelmezed magad, a konfliktusokat is el tudod kerülni. Ma pedig ez a legfontosabb.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szerdán nagyon tudatosnak kellene lenned. Legyél körültekintő, és az sem baj, ha kicsit bizalmatlanul tekintesz a többiekre. Nagyon meg kell gondolnod, hogy kinek mit osztasz meg magadról. Sajnos, lehetnek olyan emberek a környezetedben, akik visszaélhetnek a rájuk bízott információkkal.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szerdán nagyon erős késztetést érezhetsz a vásárlásra. Nem alkalmas erre a mai nap, mert hajlamos lehetsz válogatás nélkül mindent megvenni. Te is tudod, mindig az a legdrágább holmi, mely kihasználatlanul lóg a szekrényedben. Jobban tennéd ezért is, ha otthon hagynád ma a pénzed.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Az elmúlt napok varázslata sajnos szerdára már a múlté. Persze, ha megfogadtad a horoszkóp javaslatát, akkor „félretettél” magadnak a pozitív érzésekből. Ma nagy szükséged lesz a kisugárzásodra, a nyugalmadra, mert könnyen a konfliktusok kellős közepében találhatod magad. Kerüld el, ne borítsd fel a lelkivilágodat.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Bizakodóbb vagy szerdán, s a hangulatod is picit kezd visszatérni. A derűs és vidám hangulatod óriási segítség lenne a munkahelyeden. Nemcsak a feszültséget oldanád fel, de mindenki lelkébe jó kedvet varázsolhatnál. Érdemes most erre törekedned, s te is emelkedett hangulatba kerülhetsz.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Ha vannak gyerekeid, szerdán váratlan kiadásokat támasztanak feléd. Nem tehetsz mást, muszáj megfinanszíroznod, hiszen fontos dolgokra van szükségük. Vagy a ruhatárukat kell lecserélni, vagy az iskolai dolgok kerülnek pénzbe, ezt a kiadást nem kerülheted el. Fölösleges bosszankodni miatta.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerdán sokan nagyon türelmetlenek körülötted (fotó: Getty)

Mérleg

Nagyon könnyen megsértődsz szerdán. Úgy érzed, mindenki téged támad, ami persze egyáltalán nem igaz, csak te vagy hajlamosabb mindent a szívedre venni. Hidd el, az természetes, hogy mindenki a saját szűrőjén keresztül érzékeli a világot, s éppen ezért az is természetes, ha megbeszéled mindazt, amit másként értesz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szerdán vedd elő a titokzatos énedet. Te az a típus vagy, aki hihetetlenül tud titkokat tartani. Most nem mások titkát kell megőrizned, hanem csak a sajátodat. Ne beszélj senkinek a terveidről, egyszerűen csak a magad csendes és nyugodt módján haladj a feladatokkal. Beszélni ráérsz néhány nap múlva.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

A gyerekes viselkedésével bosszanthat a környezetedben valaki. Mielőtt nagyon felhúznád rajta magad, picit állj meg, és gondolkodj el, milyen tükröd tart eléd az illető? Miért zavar ennyire? Igazság szerint időnként te is hajlamos lehetsz a gyerekes viselkedésre. Igaz? S ilyenkor te kit bosszantasz?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Olyan érzésed lehet szerdán, mintha mindenkit neked kellene pesztrálnod. Minden apró-cseprő gonddal megtalálnak a többiek. Ahelyett, hogy felkapod a vizet, inkább vegyél néhány mély lélegzetet, s gondolkodj el, vajon mire tanít most az élet? Talán gondoskodóbbnak, figyelmesebbnek, empatikusabbnak kellene lenned?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Hajlamos lehetsz szerdán túlzottan is sokat fecsegni. Pedig ma inkább a csendre kéne törekedned. Megégetheted magad, ha könnyelműen bizalmat szavazol mindenkinek. A bölcs döntés a hallgatás. S most különösen igaz a mondás, amely szerint hallgatni arany…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Figyelj arra, hogy, mire költesz szerdán. Talán olyasmit is megvennél hirtelen felindulásból, amire valójában semmi szükséged. Közel a hónap vége, szóval, érdemes lenne picit tartalékolni. Legyél ma te a tudatos vásárló. Nézd meg alaposan, hogy mit teszel a kosaradba.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top