Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. október 2. – Pénteken még sok a feszültség

Bár a telihold hatása picit múlóban van, de még pénteken is sokan jóval feszültebbek, türelmetlenebbek a szokotthoz képest. Ellentétekre, vitákra számítani kell... Napi horoszkóp!

Kos – napi horoszkóp

Pénteken sem lesz könnyű megőrizni a türelmedet. Mégis sokkal jobban tennéd, ha nem mennél bele semmilyen vitába, küzdelembe. Nem tudod most az akaratodat érvényesíteni, és nem győzhetsz, mert a többiek erősebbek nálad. Gondolj arra egész nap, hogy mennyire nem szeretsz veszíteni…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Annak ellenére, hogy téged most kifejezetten támogat a környezeted, mégis próbálj meg távolságot tartani minden vitás helyzetben. Bőven elég, ha csak kívülről szemléled az eseményeket. Mivel nem vagy érintett, nem kell belevonni magad. Ez a legokosabb, amit pénteken tehetsz a nyugalmadért és mindenki másért is.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A péntek számodra jól alakul. Semmi mást nem kell hozzá tenned, csak a saját dolgaidra figyelni. Ha zavar a többiek vitatkozása, próbáld becsukni a füledet. Igaz, erre nem sok az esély, mert kíváncsibb vagy annál, hogy ne tudd, mi zajlik épp körülötted. Hallgatni persze lehet – a füleddel és a száddal is…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Kimaradhatsz a feszültségből, ha akarsz. És miért ne akarnál? Lépj hátra egyet, s hagyd, hadd rendezzék a többiek a nézeteltéréseiket. Minek zaklatnád fel magad fölöslegesen, nem igaz? Ami nem tartozik rád, abban nem kell részt venned. Ne keresd hát az okokat, hogy miért kéne közbe szólnod…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Pénteken egyébként is mindig nagyobb a zsúfoltság az utakon, mint a többi napon. Ha időre kell valahová érkezned, inkább indulj előbb, mintsem kapkodnod kelljen. Dugókra bőven kell számítanod. De ez most egy ilyen nap. Nem tehetsz mást, mint elfogadod, vagy keresel a térképen kevésbé forgalmas útvonalat.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Pénteken fontos esemény zajlik az égen. Éjjel a Vénusz bolygó a jegyedbe lép, s szerencsével, szépséggel ruház fel téged. A pozitív hatást inkább csak a hétvégén érzed. Ma még ugyanakkor legyél a lehető legvisszafogottabb minden helyzetben. Az idegeskedés az egészséged rovására mehet.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Pénteken még kézzel fogható a feszültség a horoszkóp szerint

Pénteken még kézzel fogható a feszültség a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Mindenképpen meg kell őrizned az önuralmadat pénteken, ha el akarod simítani a problémás helyzeteket. De te épp ebben vagy a legjobb. Vedd elő a különleges diplomáciai érzékedet, és elfogultság nélkül mondd el a véleményedet. Most különösen fontos, hogy csak a kibékítésre törekedj.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Hullámzó az időjárás. Hol süt a nap, hol meg beborul és esik az eső. Figyelj nagyon magadra, mert könnyen megfázhatsz, ha nem az aktuális időjárásnak megfelelően öltözöl. Minél több meleg tea, és kellően meleg holmi, s akkor biztosan nem kell ágyban fekvéssel, kúrákkal tölteni a hétvégédet.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Nagyon sok minden történt a héten, és a péntek sem lesz eseménytelen nap. Épp ezért jól tennéd, ha munka után, vagy amikor belefér az idődbe, mozognál, sportolnál valamit. A kocogás, a séta is többet ér a semminél. Ki kell mozognod a sok feszültséget, ami érintett most téged. Jobb kedved lesz, meglátod.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Pénteken is számtalan bosszantó helyzetre kell számítanod. Te is tudod, sosem vezet jóra, ha elveszíted a türelmedet, a higgadtságodat. Lesznek körülötted provokáló emberek, akik valójában mindent megtesznek, hogy kibillentsenek az egyensúlyból. A legnagyobb szívességet azzal teszed magadnak, ha figyelembe sem veszed őket…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Pénteken sem lesz könnyű közlekedni. Bármerre visz az utad, mindenhol dugókba kerülhetsz. Legyél óvatos akkor is, ha autóban ülsz, és persze akkor is, ha a tömegközlekedést választod. S persze indulj el időben. Mindenki ingerültebb és figyelmetlenebb is lehet az utakon.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Könnyen lehet, már pénteken találkozol valakivel, akinek a megjelenése elvarázsolhat téged. Szinte biztosan megérinti a szívedet ez a találkozás. Ha még keresed a társadat, érdemes telefonszámot cserélnetek. Ha már párban élsz, jobb, ha gyorsan elfelejted az egészet…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top