nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 09. 09.: Csak rajtad múlik, merre indulsz!

Te tudod, mi a jó neked! Csak te tudod azt a napi horoszkóp szerint, hogy merre érdemes indulnod ahhoz, hogy úgy alakuljon az életed, ahogy szeretnéd.

Kos

Egy kollégád végre veszi a bátorságot és ma tudtodra adhatja, hogy gyengéd érzelmeket táplál irántad. Eddig ugyan semmi jelét nem mutattad annak, hogy nyitott vagy egy új kapcsolatra, de ha úgy érzed, tetszik neked, ahogy az is, hogy egyfolytában, megállás nélkül körülötted legyeskedik, határozottan hozd tudtára, hogy készen vagy beengedni az ajtódon, mert a te szíved is hozzá húz egy ideje. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod amiatt, hogy más kolléganőd is szemet vetett a sármos pasira, hiszen mind a ketten csak egymásra vágytok, kár lenne ezért veszendőben hagyni a közösen is eltölthető időt a napi horoszkóp szerint.

Napi horoszkóp

Tőled függ, merre indulsz (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Egy tőled független, vitás helyzetben mindkét fél a te támogatásod kéri, ez azonban számodra roppant kényelmetlen szituációt idéz elő. Igyekezz diplomatikusan távol maradni, hisz nem tudsz mindenkit boldoggá tenni ebben a helyzetben. Egyértelműsítsd a barátnőiddel, hogy nem kívánsz állást foglalni, mert egyikükkel sem szeretnél emiatt konfliktushelyzetbe keveredni és mind a ketten egyformán fontosak neked! Sokkal bölcsebben teszed, ha összehozol egy olyan találkozót, ahol tisztázhatják a nézeteltérésüket. Szinte biztosan hálásak lesznek neked!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma egy olyasfajta problémán lovagolsz, amely már régen nem foglalkoztat senkit, ám te mindenáron választ szeretnél találni a kérdéseidre, ennek érdekében helyenként olyasmibe is beleártod magad, amelyhez semmi közöd. Mielőtt azonban kivívod emiatt a környezeted és a főnököd ellenszenvét, mérlegeld, hogy megéri-e konfliktushelyzetet generálni és szembemenni a szabályokkal, csak azért, hogy olyasmi után kutass, aminek már régen nincs jelentősége, vagy jobb lesz inkább előretekinteni, hátrahagyni a múltat és a jövőre fókuszálni!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A mai nap rendkívül gördülékenyen alakul, minden számításod bejön, így hamarabb be tudod fejezni a mára eltervezett programjaidat. A nap hátralévő részét csak magadra szánd, olyan elfoglaltságokat szervezz, amelyek csak érted vannak és ne hagyd, hogy bárki megakadályozzon ebben! Menj el vásárolni, ül be valakivel egy moziba, vagy egyszerűen csak beszélgessetek az élet nagy dolgairól egy finom kávé mellett! Időnként neked is szükséged van egy kis lopott időre, amit csak magadra fordíthatsz!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Lesz ma valaki a környezetedben, aki számodra kifejezetten zavaró habitussal bír, szinte el sem tudod viselni a közelségét. Ez egy idő után jól látszik az arcodon is, az az ember vagy ugyanis, aki nem tudja titkolni az ellenérzéseit bizonyos helyzetekben. Amennyiben úgy döntesz, hogy valóban nehezen tolerálod és nem is vagy hajlandó megerőltetni magad, inkább kerüld a társaságát, hisz nem ér annyit az egész, hogy átgyalogolj a lelkivilágán és megbántsd. Érdemes gondolkodnod, mielőtt szóra nyílik a szád, mert olyasmi is kicsúszhat rajta, ami mások számára bántóan hat.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Elégedetlen lehetsz ma a teljesítményeddel, úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból, de annyira fáradtnak érzed magad, hogy nem tudsz tovább hajtani. Semmi baj, erre a jelre érdemes hallgatnod és kicsit félretenni azt, amin egyfolytában kattog az agyad. Vonatkoztass el tőle, összpontosíts teljesen független dolgokra és meglátod, ha újult erővel veszed elő ismét azt, amit teljesítened kell, sokkal hatékonyabban és megoldáscentrikusabban fogsz tudni működni! Tanuld meg, hogy nem érdemes rágörcsölnöd a helyzetre.

Napi horoszkóp

Csak nyugalom! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Új szituációban találod magad csütörtökön. Soha nem tapasztaltál még ehhez hasonlót sem, emiatt az első pillanatban szíved szerint azonnal felhúznád a nyúlcipőt és futásnak erednél. Mivel azonban izgatja a fantáziád az, hogy mit lehetne kihozni a helyzetből, mindenképp érdemes maradnod és elmerülnöd az ügy részleteiben. Nem feltétlenül rejt a dolog negatívumokat, az is lehet, hogy teljesen új élményekkel gazdagodhatsz, mindehhez csak a kreativitásodat kell kibontakoztatnod. Ne félj elindulni!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Egyik kollégáddal ma parázs vitába keveredsz csak azért, mert különböző álláspontot képviseltek egy bizonyos témát illetően. Te sem engedsz a saját elveidből és az illető is köti az ebet a karóhoz, emiatt két különböző irányba haladtok. Be kell azonban látnod, hogy ez bizony sehova nem fog vezetni, ha te sem engedsz a huszonegyből, soha nem fogtok közös nevezőt találni és még a munkakapcsolatotok is rámehet erre a konfliktusra. Ne akarj mindenáron meggyőzni valakit arról, amit nem hajlandó elfogadni! Amennyiben nem látsz semmiféle egyezségre lehetőséget, jobban teszed, ha intelligens ember módjára továbblépsz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Meguntad mára a monotonitást, emiatt olyasmin töröd a fejed, ami kicsit kimozdít az egyhangúságból és új lendületet ad végre. Egészen extrém kalandok is eszedbe jutnak, ám arra érdemes figyelned, hogy a realitások talaján próbálj maradni. Nincs azzal probléma, ha kicsit feljebb tolod a határaidat, ha kimozdulsz a komfortzónádból, ám mivel most az a célod, hogy maradandó élményt szerezz, mindenképp olyasmit kellene kipróbálnod, amellyel olyan eredményt érhetsz el, hogy boldog lehess.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Váratlan meglepetésben lehet ma részed. Ráadásul egy olyan személytől érkezik, akiről nem is feltételezted volna, hogy valaha ilyen kedves gesztust küld feléd. A mai napon már semmi nem szegheti a kedved, akkora lendületet kaptál, hogy szinte egy levegővel át tudnál szelni egy százméteres medencét is, és ezt csak ennek a bizonyos személynek köszönheted. Jó érzés tudni, hogy ebben a rohanó világban vannak még nagybetűs Emberek, akik akkor segítenek a másikon, amikor a legnagyobb szükség van rájuk. Értékeld a gesztust és igyekezz viszonozni valamivel a dolgot, hogy ő is hasonlóképp érezhessen!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Úgy érzed, mára váltak ideálissá a körülmények ahhoz, hogy változtass a jelenlegi életeden, hogy lejjebb adj a rád nehezedő terhekből, olyasfajta dolgok végére pontot téve, amelyek hosszú ideje frusztráltak már. Épp ezért semmi mással ne foglalkozz csütörtökön, csakis azokkal a dolgokkal, amelyek szinte már-már égbekiáltóan fontosak ahhoz, hogy végre nyugodtabb életet élhess. Hidd el, ha sikerül végre kimondanod azt, amit már régóta a szőnyeg alá söpörtél, hatalmas teher gördül majd le rólad.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A mai napon minden adott egy romantikus élményhez. Olyasvalaki akad az utadba, aki az első pillanatban ugyan kifejezetten unszimpatikus, de második benyomásra eléggé imponál, ahogy megpróbál megnyerni magának. Amennyiben látsz fantáziát a dologban, érdemes esélyt adnod neki, légy azonban óvatos, hisz ha beleéled magad, benne lehet a bukás esélye is! Ne láncold rögtön magadhoz, mert futva fog menekülni előled! Csak okosan keverd a kártyákat!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top