nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 10. 03.: Romantikus vasárnap vár

Pároddal harmonikus lesz ma a kapcsolatod a napi horoszkóp szerint, egy közös program újra fellobbantja a köztetek izzó tüzet.

Kos

Az egyik kollégáddal lehetnek kisebb viták, azonban a jó kapcsolat fenntartása érdekében hamar túljuttok a feszültségen, és végül siker koronázza az együttműködéseteket. Szerelmed vasárnap meglephet egy olyan dologgal, amire már régóta vágytál. Ha nincs kapcsolatod, akkor az egyik barátnőd lehet az új szárnysegéded: ezt mindenképp használd ki! Sikert hozhat a dolog a napi horoszkóp szerint.

Napi horoszkóp

Őszi romantika (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Vasárnap egyre többször gondolkodhatsz el azon, hogy elutazz valahová: ha így teszel, akkor most érdekes felfedezéseket tehetsz. Érdemes ezt kihasználni. A pároddal kicsit hullámzóbb lehet a viszonyotok, azonban hála szerelmeteknek, gyorsan megbékéltek egymással. Ha még szingli vagy, furcsa módon a szüleiden keresztül ismerhetsz meg valakit, akinek köszönhetően rád talál a nagy szerelem.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Anyagi helyzeted ma fellendülhet egy új lehetőség miatt, így majd kicsattanhatsz az örömtől, ami a kisugárzásodon is meglátszik. Ünnepeld meg és lepd meg magad valami új ruhadarabbal. Itt az ősz, ideje felfrissíteni picit a gardróbodat. Kedveseddel több lehetőséged lehet együtt lenni, ez pedig pozitívan hat a kapcsolatotokra. Egy közös program, legyen az kiállítás, séta, mozi vagy egy vacsora újra fellobbantja köztetek azt a bizonyos lángot.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Vasárnap annyira ellazulhatsz, hogy egy kisebb vita sem hozhat ki a sodrodból. Az idegeskedés helyett igyekszel mindenben a jót látni, pozitív energiákkal feltöltődni és nem engeded, hogy a rokonságod elrontsa a hétvége utolsó napját. Szerelmed egy különös meglepetéssel rukkolhat elő, aminek nagyon fogsz örülni. Ha szingli vagy, akkor egy titkos hódoló bukkanhat fel az életedben, olyan ember, akire nem is gondolnál.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Néha azon kaphatod magad, hogy már a téli hóról ábrándozol. Légy türelemmel, még ki kell bírnod jó pár hétig. Addig is örömet okozhatnak szívügyeid, melyek most egyre jobban alakulhatnak. Pároddal a vitát hírből sem ismeritek, most minden harmonikusan alakulhat. Szingliként álmaid férfija jelenhet meg az életedben. A boldogság már az ajtódon kopogtat, engedd hát be!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Valaki kéréssel folyamodhat hozzád vagy tanácsot kérhet tőled. Segítséged nagyon sokat jelenthet neki, és bizonyosan viszonozza is alkalomadtán, fordított helyzetben. Ahogy közeledik a hidegebb időszak, párod és közted most épp felforrósodhat a levegő, felerősödhetnek a szexuális energiák. Ha szingli vagy, egy olyan férfi tetszhet meg, aki nem éppen az eseted, de személyiségével könnyen levehet a lábadról.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Vasárnapra egy régebb óta meglévő, munkával kapcsolatos feszültség tűnhet el végre nyomtalanul az életedből, ugyanis némi plusz energiával szuper megoldást találhatsz ki. Ha párban vagy, kapcsolatotok fókuszában a humor és a játékosság állhat most. Ha még nincs párod, egy jó kedélyű férfi varázsolhat el szórakoztató poénjaival és megnyerő mosolyával. Ki tudja, lehet, hogy komolyra fordul a dolog.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma benned bujkálhat a kisördög. Bár távolinak tűnhet a nyár, már most látszik, hogy valószínűleg alig bírsz magaddal. Kisugárzásod is szexi lehet, a férfiak le sem tudják venni rólad a szemüket. Párod is így van ezzel, és féltékeny is lehet a rád szegeződő szempárok láttától. Szingliként egy kis flörtből a legnagyobb szerelem bontakozhat majd ki rövid időn belül.

Napi horoszkóp

Egymás szemében (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Most kifejezetten jó ízléssel válogatod a holmikat, amit ruhatárfrissítés vagy lakásfelújítás előtt állva ebben az időszakban remekül kamatoztathatsz. Párod és te játékosak és kreatívak lehettek. Vidám nap várhat rátok ma. Ha nincs párod, sikereket hozhat neked az online ismerkedés: akár a nagy Őt is megtalálhatod. Légy nyitott az új emberekre és gyors áttörésben lehet részed!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Vigyázz a pénzedre, tartsd lakat alatt a kártyád! Ha most nem figyelsz oda, könnyen túl is költekezhetsz. Pároddal egy kisebb utazás, kirándulás ötlete merülhet fel, a kettesben töltendő idő pedig éppen rátok férhet a hajtós mindennapokban. Szingliként az utazást barátnőd vetheti fel, ráadásul az út új szerelmet is hozhat. Bátran mondj igent az ajánlatra, a szórakozás garantált lesz!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Karrieredet, pénzügyeidet érintő örömhír várhat rád vasárnap, ami nemcsak, hogy felvillanyoz, de motivációt is adhat neked. Párod egy mondatával bearanyozhatja szíved-lelked. Ennek hála csupa örömteli pillanatban lehet részed ma. Amennyiben nincs párkapcsolatod, valaki a valaha hallott legeredetibb csajozós dumával próbálhat meghódítani: és még jól is állhat neki!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Valamit tehetsz a mai nap folyamán vagy elérhetsz valamit, ami miatt rendkívül büszkén tekinthetsz magadra. A szerénység persze nagy erény, ezt ne feledd. Párod egy nagy, őszinteséget igénylő választ kérhet tőled egy kérdésére. Szingli vagy? Egy férfi randit kérhet, ám, ha bizonytalan vagy, ne habozz feltárni előtte az őszinte véleményedet és gondolataidat.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top