nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 11. 03.: Diplomatikusan állj a dolgokhoz!

Szeretnél lényegesen határozottabban állást foglalni a napi horoszkóp szerint, és meggyőzni másokat is az igazadról.

Kos

Ma rossz előérzeted van valamivel kapcsolatban és ez kezd eluralkodni rajtad a napi horoszkóp figyelmeztetése szerint, meghatározva az egész napodat. Ha szeretnél a nyomástól megszabadulni, jobban teszed, ha utánajársz mindazon dolgoknak, amelyekkel kapcsolatban aggodalmat érzel, mert ha végre tisztán látsz, talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a nagyobb bajt, de ehhez érdemes megfelelően felkészülni a legváratlanabb fordulatokra is.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak és kizárólag olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetenciahatáraidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségnyújtást belőled, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod.

Napi horoszkóp

Csak lazán (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Valami, amin régóta lelkiismeretesen, teljes erőbedobással dolgozol, a mai napon végre olyan gyümölcsöt terem, amire nemcsak te lehetsz büszke, hanem a környezeted elismerését is kiváltod vele. Ez egyértelműen a te érdemed, s bátran dicsekedj el vele másoknak is, de vigyázz, mert lesznek majd olyanok, akik nem tudnak őszintén veled örülni, emiatt mindenféle gonosz dolgokat terjesztenek rólad. Neked azonban nem kell az irigyeiddel foglalkoznod, hisz pontosan tudod, hogy tisztességes úton jutottál el a célig, az pedig, hogy ez másoknak nem tetszik, legyen az ő bajuk!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ne vállald túl magad, mert nem kötelességed, hogy mindenki helyett elvégezd a feladatot. Alig tudod a saját ügyeid elrendezni, nem nagyon látod a fényt az alagút végén, épp ezért nem kell bevállalnod boldog-boldogtalanok nyűgjeit is, nem vagy jótékonysági intézmény! Túl sok lenne a saját megoldatlan teendőid mellett mások terheit is a nyakadba pakolni, ha tehát valaki megtalál, ne szégyelld diplomatikusan és határozottan visszautasítani!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nem igazán szeretsz a komfortzónádból kilépni, s új helyzetekkel szembenézni, sokkal inkább biztonsági játékra törekszel. Ma azonban olyan helyzet adódik, amely váratlan kihívást jelent: a feletteseid számodra szokatlan feladattal bíznak meg, amelynek megoldásához teljesen új utakat kell keresned. Hidd el azonban, minél inkább remeg a lábad, annál nagyobb az esélye annak, hogy kudarcot vallasz. A végén majd magad is csodálkozni fogsz, hogy sokkal nagyobb volt a dolog füstje, mint a lángja!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma felmegy benned a pumpa és kendőzetlenül kimondod a véleményedet egy üggyel kapcsolatban, amivel akaratodon kívül ugyan, de nagyon megbántasz egy barátot. Mielőtt azonban egy ilyen apróság miatt megromlana közöttetek a viszony, mindenképp magyarázd el neki, hogy nem akartál te senkit bántani, csupán nehéz napod van. Emiatt nem kell a jövőben sem elhallgatni a véleményed, ám tanulj ebből a szituációból, és legközelebb próbálj meg árnyaltabban fogalmazni!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Egyik kollégád árgus szemekkel figyeli minden mozdulatodat, s alig várja, hogy fogást találjon rajtad és beléd köthessen. Mivel szeretnéd mindenképpen elkerülni a konfliktust, egy idő után azt veszed észre, hogy semmi más nem motivál, mint az, hogy ne kövess el hibát, amit számonkérhetnének rajtad. Mielőtt azonban teljesen belefulladsz a megfelelési kényszerbe, érdemes végiggondolnod, mi is a fontosabb a számodra: az, hogy elégedett légy magaddal vagy hogy igyekezz megfelelni számodra nem túl fontos személyek értékrendjének.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ma úgy érzed, túl sok feladatot vállaltál magadra, mindenbe belekaptál kicsit, nem számolva azzal, hogy lesz közöttük olyan ügy is, ami sokkal bonyolultabb annál, mint amilyennek elsőre látszott. Csakhogy szorít a határidő, neked meg fogalmad sincs arról, hogy mihez kezdj, így joggal érzed úgy, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Az első kétségbeesés után próbálj higgadtan tekinteni a kialakult szituációra, hisz attól, mert mérgezett egér módjára szaladgálsz össze-vissza, még nem fogsz megoldani semmit.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Egy rokonod szinte szándékosan keresi a bajt, s teljesen biztos benne, hogy te mindig ott állsz a háta mögött és szükség esetén kihúzod a gödörből, bármibe keveredjen is. Egy idő után észre kell azonban venned, hogy ő csak kihasznál téged, mert a segítségedben bízva egyszerűen nem hajlandó észszerűen gondolkodni, s nem akarja felmérni tettei várható következményeit. Bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét, hogy a saját bőrén tanulhassa meg, milyen az égő parázson sétálni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Hosszú ideje vágysz valamire és úgy tűnik, a mai napon lehetőséged nyílik arra, hogy megszerezd. Borzasztóan izgatott vagy emiatt, nem is mered elhinni, hogy végre a tiéd lehet az, amiről eddig csak álmodni mertél, ezért legszívesebben világgá kürtölnéd, hogy mindenki osztozhasson veled az örömödben. Légy azonban óvatos, hisz csak akkor nyugodhatsz meg teljesen, ha már valóban a kezedben a dolog. Azt nem veheti el tőled senki, akkor már nyugodtan büszkélkedhetsz vele.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Óriási energiát fektetsz egy baráti rendezvénybe. Túlvállaltad magad, emiatt viszont annyira kiborulsz, hogy ingerülten kiabálsz a környezetedben élőkkel. Szerencsére senki nem sértődik meg, és az élet megy tovább, a buli is jól sikerül. Anyagi vonalon gyarapodás várható, de arra figyelj, hogy mindig a tisztességes utat válaszd. Együttérzésből jelesre vizsgázol. Sokaknak nyújtasz vigaszt és segítséget.

Napi horoszkóp

Összetartás (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Túl rövid pórázon tartod a párodat. Igyekszik kibúvókat találni, hogy egy kis levegőhöz jusson. Lazíthatsz a köteléken, hiszen te vagy számára az igazi. Nincs miért izgulnod és neked sem ártana, ha eltöltenél egy kellemes délutánt vagy estét a barátaiddal. Rengeteg lesz ma a munkád is, feltehetően külön feladatot is vállalsz. Erőnléted fenntartásához szükséges, hogy a könnyű sport a napi rutinod részévé váljon.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top