nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 12. 17.: Ünnepelni fogsz ma

Ma büszke lehetsz magadra a napi horoszkóp szerint, hiszen elérted az egyik kitűzött célodat! Keményen hajtottál, és most megérdemled, hogy learasd a babérokat. Ünnepelj!

Kos

A mai nap abszolút mértékben alkalmas arra a napi horoszkóp szerint, hogy egy kis előnyre tehess szert a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatosan, olyan impulzusok érnek ugyanis, amelyek lehetővé teszik azt, hogy ellépj a többiektől. Ne feledd, hogy nem versenyről van szó, nem kell tehát mindenáron arra törekedned, hogy elsőnek érj a célba, a minőség legalább ennyire fontos lehet. Figyelj a részletekre, koncentráltan végezd a dolgodat! Így majd egész nyugodtan adhatod át magad az estének.

Még több horoszkóp Kosoknak:

virág torta

Ünnepelj! (Fotó: Pixabay)

Bika

Mivel pontosan tudod, hogy a mai nap a határidő egy bizonyos feladat befejezésére, ezért eszeveszett kapkodásba kezdesz, hisz folyamatosan ketyeg az óra a fejedben, és bármikor megszólalhat, jelezve, hogy lejárt az idő. Mielőtt azonban a nagy rohanásban fejjel mennél a falnak, a lehető leggyorsabban ki kell dolgoznod egy tervet, meg kell találnod a megfelelő taktikát ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt produkálhasd a végén. Meg tudod csinálni!

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Úgy érzed, kicsúszott a kezedből a gyeplő, valamilyen oknál fogva kezded elveszíteni a kontrollt valami felett, és ez rendkívül felbosszant. Ha azonban félreteszed a pillanatnyi indulataidat és végiggondolod azt, mikor lankadt olyannyira a figyelmed, hogy mások vehették át az irányítást, talán rájöhetsz arra is, hogy mit kell legközelebb másként csinálnod. Nem érdemes emiatt sokáig bosszankodnod.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Magad sem tudod megmondani, miért, de a mai napon az átlagosnál feszültebb vagy, olyan dolgokon húzod fel magad, amelyek felett máskor egyetlen szó nélkül csak egyszerűen átsiklasz. Mivel ez az egész napodra rányomja a bélyegét, elég depressziósan telik az idő, épp ezért igyekezz megtalálni a feszültség okát és próbálj tenni valamit annak érdekében, hogy ebből a mindenkivel szemben ellenséges hangulatból ki tudj keveredni. Ha szükséges, vonulj el egy kicsit!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A mai napra annyi tennivaló szakadt a nyakadba, hogy szinte már kezdesz összeroppanni alatta. Természetesen mindenkinek most van szüksége segítségre, és a helyzetet nyilvánvalóan kizárólag te tudod megoldani, senki nem boldogul nélküled. Mivel nem szeretnél senkinek csalódást okozni, inkább igyekszel teljesíteni, amit elvárnak tőled, emiatt azonban a saját tennivalóid igencsak háttérbe szorulnak. Találd meg az arany középutat!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ma rád mosolyog a szerencse, egy régóta húzódó ügyben ugyanis olyan váratlan fordulat következik be, amely lehetővé teszi azt, hogy tökéletes eredményt produkálva, a környezeted elismerését kivívva futhass be elsőként a célba. Rendkívül büszke vagy emiatt magadra, hisz még magad sem merted az elején elhinni, hogy ebből bármi lehet, azt meg pláne nem, hogy ilyesfajta eredmény születhet majd. Méltóképp ünnepeld meg ezt a gyönyörű sikert!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Általában véve diplomatikus vagy, másokkal ellentétben nem tudnak kihozni a béketűrésből, a mai napon azonban mégis olyan szituációba kerülsz, ahol nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis olyan viselkedést tanúsít, amely egyszerűen nem fér bele semmilyen formában az értékrendedbe, abszolút nem tudsz és egy percig sem szeretnél azonosulni a dologgal. Ne hagyd, hogy az érzelmek vezéreljenek!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Egy bizonyos helyzetben mindenki a te segítségedre számít, hisz meglátásuk szerint te vagy az az egyetlen személy, aki rendelkezik annyi tudással és tapasztalattal, hogy gond nélkül megmenti a szituációt. Ez rendkívül hízelgő számodra, mégis óvatosnak kell lenned, hisz olyasmit nem kell elvállalnod, ami szerinted is nagy veszteséggel, hatalmas áldozatokkal járhat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Számodra ismeretlen emberek vesznek körül, akik belekontárkodnak a dolgodba, s mindenáron meg akarják mondani, mit és hogyan csinálj az ő elvárásuk szerint. Emiatt egyáltalán nem érzed magad jól, és ez az egész hangulatodra rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások határozzák meg, miként csináld azt, amit egyébként is tökéletesen tudsz. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nőnének, világosan hozd értésükre, hogy egymagad is jól elboldogulsz.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

A mai napon szinte egyáltalán nem tudsz megfelelően koncentrálni arra, amit csinálsz, a figyelmed össze-vissza csapong, azt sem tudod, valójában mit csinálsz, csak csinálod, hogy úgy tűnjön, mégsem ülsz tétlenül, arra várva, hogy megszólaljon a munka végét jelző gong. Mielőtt azonban másnak is feltűnik, érdemes azért mégis valamit csinálnod, ami aztán fogyasztható eredményt mutat, így elkerülheted a felelősségre vonást.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Valaki rád hárítja a felelősséget egy olyan ügyben, amelyben abszolút vétlen vagy, ám ő semmiképp nem szeretné elvinni a balhét, így inkább kihátrál, te pedig magadra maradsz. Nincs időd hezitálni, annál egyenesebb ember vagy, minthogy felhúzd a nyúlcipőt, így gyorsan tisztázd magad, mielőtt mindenki megorrol rád egy olyan dolog miatt, amihez nincs semmi közöd. Állj a sarkadra!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Nagy elégedettséggel nyugtázod, hogy megérte valamire várni, noha a türelmed már igencsak a végét járta. Ám most rengeteg munka és befektetett energia után végre sikerült átszakítanod a célszalagot, ami azért tölt el különösen nagy büszkeséggel, mert a saját erődből érted el azt, amit most már senki nem vehet el tőled! Rengeteg élménnyel gazdagodtál, próbáld feldolgozni őket és az ünneplés után mihamarabb térj vissza a régi kerékvágásba!

Malinois belga juhászkutya a vízben szalad

Energiabomba (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top